Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

realist
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот realist » 12 юли 2017 13:52

Гошко, ти си гледай Реал, нас не ни мисли. На всички ни е ясно, че трансферната надпревара започна още в края на месец май. Още през юни се договориха повечето трансфери. Така че не ми говори как са минали само 12 дни.
Сравнявате ни с Арсенал, Челси. Едните взеха Лаказет, другите са пред подпис с Обамеянг и Бакайоко, ние взехме Салах и Сополанке. За Юнайтед и Сити няма да говоря, защото и техните трансфери са на много по-високо ниво, а и те пари не пестят и ще вземат още. Айде, ще чакаме да видим великите трансфери в последния момент, на края на подготовката. Интересно ми е точно къде ще отидат тези 150 млн.паунда, с които щял да разполага Клоп. Щом 70 млн. за Обамеянг са ни много, интересно кое величие ще вземем за по-малко пари. Те нападатели на пазара много не останаха. За левия бек направо не ми се мисли какво ще ни докарат. Вероятно преговарят със Сандро и Марсело и ги чакат да си спретнат дуел, който оцелее - подписва. В началото на юни говорехте как не трябвало да бързаме, в края на юни също, сега сме средата на юли, пак сме в изчакване. А да видим в края на юли как ще е. Дотогава ще си трая.

ПП: А за Салах, а да видим дали ще пропусне само първата контрола. Като ги знам нашите какви са великани, дано изобщо вземе виза, че я втасахме иначе :lol:

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 12 юли 2017 13:59

Ти си начеса крастата, измрънка си твоето. Сага си със сигурност по-спокоен :mrgreen:
Hala Madrid

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 12 юли 2017 14:05

На мен ми се мрънкаше още след пародията с Ван Дайк, която ни направи за смях пред целия свят. Ама викам, ще чакаме, те дебнат. Бре чакаме, чакаме, чакаме, хората подписват, преговарят, ние чакаме. Бахти дебненето, братле, като пантери сме. :lol: Накрая такъв ще го издебнем, че свят ще ни се извие.
И само за сведение - към края на трансферния прозорец цените не падат, а се качват, защото хващаш последни влакове и ръце се извиват по-лесно.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 12 юли 2017 15:03

realist написа:На мен ми се мрънкаше още след пародията с Ван Дайк, която ни направи за смях пред целия свят. Ама викам, ще чакаме, те дебнат. Бре чакаме, чакаме, чакаме, хората подписват, преговарят, ние чакаме. Бахти дебненето, братле, като пантери сме. :lol: Накрая такъв ще го издебнем, че свят ще ни се извие.
И само за сведение - към края на трансферния прозорец цените не падат, а се качват, защото хващаш последни влакове и ръце се извиват по-лесно.

Съгласен съм с писаното от теб. Аз бях като тебе в средата на юни, ядосвах се и вече ми мина. Даже не чета и клюките вече. Все по често си мисля, че можем да опропастим всеки един треньор, който дойде, пък и бил най-добрия.

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 12 юли 2017 15:03

realist написа:Гошко, ти си гледай Реал, нас не ни мисли. На всички ни е ясно, че трансферната надпревара започна още в края на месец май. Още през юни се договориха повечето трансфери. Така че не ми говори как са минали само 12 дни.
Сравнявате ни с Арсенал, Челси. Едните взеха Лаказет, другите са пред подпис с Обамеянг и Бакайоко, ние взехме Салах и Сополанке. За Юнайтед и Сити няма да говоря, защото и техните трансфери са на много по-високо ниво, а и те пари не пестят и ще вземат още. Айде, ще чакаме да видим великите трансфери в последния момент, на края на подготовката. Интересно ми е точно къде ще отидат тези 150 млн.паунда, с които щял да разполага Клоп. Щом 70 млн. за Обамеянг са ни много, интересно кое величие ще вземем за по-малко пари. Те нападатели на пазара много не останаха. За левия бек направо не ми се мисли какво ще ни докарат. Вероятно преговарят със Сандро и Марсело и ги чакат да си спретнат дуел, който оцелее - подписва. В началото на юни говорехте как не трябвало да бързаме, в края на юни също, сега сме средата на юли, пак сме в изчакване. А да видим в края на юли как ще е. Дотогава ще си трая.

ПП: А за Салах, а да видим дали ще пропусне само първата контрола. Като ги знам нашите какви са великани, дано изобщо вземе виза, че я втасахме иначе :lol:

Що какво ще направиш ако не си траеш...
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 12 юли 2017 20:09

realist написа:На мен ми се мрънкаше още след пародията с Ван Дайк, която ни направи за смях пред целия свят. Ама викам, ще чакаме, те дебнат. Бре чакаме, чакаме, чакаме, хората подписват, преговарят, ние чакаме. Бахти дебненето, братле, като пантери сме. :lol: Накрая такъв ще го издебнем, че свят ще ни се извие.

И според теб какво трябваше да направим, да кажем "а 75 млн паунда за защитник ли бе, няма проблем! Питаме хората от форума на гонг и се мятаме :) "
В предния си пост споменах бройката на трансферите на другите отбори които се късат да преговарят и подписват....
А защо смяташ че станахме за смях ? Как трябваше да постъпим ? Почесахме им егото с едно малоумно извинение, запазихме добри отношения със Саутхямптън(чиито редовен клиент сме ние) слуховете че ще вземем Ван Дайк не са намаляли, изминали са няма и две седмици от началото на трансферния прозорец и има предостатъчно време да вземем правилните хора на правилните позици и на правилните цени. Много сме далеч от края на трансферния прозорец а и още не беше приключил сезона когато Клоп каза че много му се иска да направи всички необходими трансфери преди началоо на подготовката, но че това няма как да стане....
Ние нямаме и изходящи трансфери, а е ясно че ще има такива, предполагам вината пак е на Клоп.....
Предните сезони правихме повечето трансфери преди подготовката, на хора към които интереса е слаб, плащайки пари които никой друг не би си и помислил(не ми се дават примери че ме хваща яд като се сетя). Логично е когато към един футболист има интерес от повече клубове(което е нормално за добрите футболисти) собствениците им да изчакват и да опитат да вземат колкото се може повече. Да ти е минавало през ум, че трансферите не се бавят по наша вина ? Мога ли например аз да те накарам да направиш нещо което ти не искаш ? Чия е вината , моя че се опитвам да те накарам или твоя че не искаш ?

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 12 юли 2017 21:22

paul joyce @_pauljoyce
Mamadou Sakho does not expect to be included on Liverpool's tour to Hong Kong next week.

Този Рапан да го продават, че не мога го гледам, особено след мача с Палас като се радваше.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 12 юли 2017 22:54

Груич 2:0 .Кейта 70 мил. Що пък момчето да не е новият Кейта. Яд ме е за Лаказет,защото Фирмино е всичко друго но не и цн.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 12 юли 2017 23:26

kileto написа:Груич 2:0 .Кейта 70 мил. Що пък момчето да не е новият Кейта. Яд ме е за Лаказет,защото Фирмино е всичко друго но не и цн.

Защото отборът срещу, който играем е от 5тия ешалон. Не подскачай от радост, че сръбският малчоган е вкарал гол на аматьорчета.
Груич за мен си е един играч, които няма да бъде нещо кой знае какво, но това е друга тема. А да го сравнявяш с Кейта е смешно, за плач си е.
Груич на 21 не може да влезе в титулярния състав. Кейта на 22 години е избран за вторият най-добър играч в Бундеслигата.
Къде си?
Груич си е брат от друга майка на Маркович.
Не мисля, че ще стане топ играч.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 13 юли 2017 01:48

realist, говориш пълни смешки, братле. Пълни глупости. Извинявай за по-острия тон, ама не се сдържах. Не ми се цитира сега, но мога да оборя лесно всяко твое твърдение. Чети повечко реални коментатори и няма да говориш такива простотии. И за пореден път ще задам един и същ въпрос, на който не се намери нито един човек да ми даде реален отговор. Според повечето тук ФСГ едва ли не се гаврят с Клоп. Та, Наистина ли мислите, че Клоп е толкова безхарактерен, че да се остави да му се подиграват по този начин?

Върни се в “Ливърпул”