).
 ).Хайдук са балкански гранд, какъвто е и "Левски". На карта не са по-силни. На терена се гледа. Ако ни надиграят - по-силни са, ако ние ги надиграем, ние сме по-силни. Аз едно съм УБЕДЕН. И да отпаднем, ще е с достойнство. Ако ги отстраним, хубаво е да не политаме обаче в облаците - както фенове, но най-вече отборът и Митов.
Именно с Митов са ми свързани притесненията и с Цветкович. Тъпспорт предполага, че ще забие Роман отново на бека. Дано не го направи. В Черна гора вместо в началото на двете полувремена да тръгнем да търсим бърз гол, бяхме на изчаквателна позиция. Продължавам да чакам Митов да ме разубеди в мнението ми за него.
 Дано го направи с мачовете с хърватите. И това наказание проклетото...
 Дано го направи с мачовете с хърватите. И това наказание проклетото...По отношение на Митов, ако продължи да ръководи така мачовете, очаквам най-късно ноември да лети. Искаше други футболисти, осигуриха му ги. Няма оправдание. И толкова ли не може да измисли постройка с Мапуку и Буш заедно? А Нар и Тунде... тея са по-голяма щета от миналия сезон. Разбира се, нито на Нар му е там мястото, нито на Тунде. Той си е израл тъпата схема от калъп с две крила и колче между тях и това е.