Голмайсторът на Волов е в кома след катастрофа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Tomislav_Fan
- Контакти:
Re: Голмайсторът на Волов е в кома след катастрофа
Късмет Дарине!!! Дано Господ все пак реши да живееш !!! Пожелавам ти скорошно възстановяване, футбола в този момент няма никакво значение!!
- Neron
- Контакти:
Няма ли някой загрижен фен на Спартак да отскоче до болницата да разбере нещо повече?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
ivo1964 написа:Дано се оправи момчето! Дано! Има още много живот пред него... Но два въпроса "висят със страшна сила": ако тир-ът наистина е бил аварирал, обезопасил ли е шофьорът мястото с триъгълник и всичко необходимо? И как така това 21-годишно момче се е озовало в аварийната лента? Аз за себе си имам отговори, но за пореден път се убеждавам, че ние, българите, сме опасно безотговорни, нетолерантни, самонадеяни и като капак - слаби шофьори... Дарине, стискам ти палци!
Много често по тази отсечка хората предпочитат да карат в аварийната лента защото по нея няма дупки, докато в останалата част от пътя има доста отвратителни трапове.
Дано се оправи момчето.
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов
ivo1964 написа:Дано се оправи момчето! Дано! Има още много живот пред него... Но два въпроса "висят със страшна сила": ако тир-ът наистина е бил аварирал, обезопасил ли е шофьорът мястото с триъгълник и всичко необходимо? И как така това 21-годишно момче се е озовало в аварийната лента? Аз за себе си имам отговори, но за пореден път се убеждавам, че ние, българите, сме опасно безотговорни, нетолерантни, самонадеяни и като капак - слаби шофьори... Дарине, стискам ти палци!
Жалко за момчето ,но в статията си пише ,че е изгубил управление и е ударил ТИР-а.....
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
psiho написа:ivo1964 написа:Дано се оправи момчето! Дано! Има още много живот пред него... Но два въпроса "висят със страшна сила": ако тир-ът наистина е бил аварирал, обезопасил ли е шофьорът мястото с триъгълник и всичко необходимо? И как така това 21-годишно момче се е озовало в аварийната лента? Аз за себе си имам отговори, но за пореден път се убеждавам, че ние, българите, сме опасно безотговорни, нетолерантни, самонадеяни и като капак - слаби шофьори... Дарине, стискам ти палци!
Много често по тази отсечка хората предпочитат да карат в аварийната лента защото по нея няма дупки, докато в останалата част от пътя има доста отвратителни трапове.
Дано се оправи момчето.
много си прав психо,а иначе желая късмет дано се оправи момчето
Стига глупсоти- това, че караш в аварийната не е проблем- то отдалеч се вижда тира! Имал е време да спре- или е бил пиян(дано не), или му е прилошало нещо...И в двата случая не е виновна аварийната лента....
Дано се оправи момчето, дано!
Дано се оправи момчето, дано!
- Neron
- Контакти:
Важното е да оздравее не кой е виновен и кой не.Пак моля някой фен на Спартак да отиде до болницатада пита как е!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Важното е да оздравее не кой е виновен и кой не.Пак моля някой фен на Спартак да отиде до болницатада пита как е!
[offtopic]Защо точно фен на Спартак трябва да е
- Neron
- Контакти:
MORSKI написа:Neron написа:Важното е да оздравее не кой е виновен и кой не.Пак моля някой фен на Спартак да отиде до болницатада пита как е!
[offtopic]Защо точно фен на Спартак трябва да е[/offtopic]
Ами все пак е бивш играч на Спартак и смятам че феновете на отбора може се интересуват.Ама който има мерак също може.
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Мозъчен оток - това ми звучи до болка познато...Следващите 3-4 дена ще са решаващи.Дано да има късмет момчето.Стискайте палци.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
Върни се в “Футбол - България”