guglata написа:ogrizko написа:Хмммм, а интересно колко от мрънкащите срещу журналистите ..ако са на тяхно място, биха били супер смели и да ходят да си задават неудобните въпроси. Щото тогава сигурно ще почнат да мислят повече за себе си и семействата си и няма да са толкова смели като във форума, както и толкова мазохистични. Цялата ни държава е такава. Журналистите отразяват действителността и статуквото като цяло. Като сме толкова смели, да вземем да направим нещо по въпроса и да променим държавата си? Но ако се търси да се плюе по някого... журналистите са добра идея все пак![]()
![]()
Няма да плюем по себе си я... че нищо не правим, за да променим каквото и да е.
Честно ли го мислиш това ? Моята работа си я върша и то мисля добре, толкова добре, че не успявам да идвам на стадиона на всички домакинства. Работата на журналистите е да питат и да информират, щом не го правят значи не си вършат тяхната работа.
Няма човек който да не мисли първо за себе си,а после и за семейството си/не е задължително точно в този ред/.След това идва професията.Ами каквато си я избереш,такава трябва да я работиш.Аз например,както се досещаш от ника ми,се занимавам с приготвяне и продаване на храна.Преди от това зависеше заплатата ми/респективно да си нахраня децата/,но никога не съм търпял малуомията на някои шефове и в знак на несъгласие съм си сменял работното място.Сега понеже сам съм си шеф,ако се отнасям към работата си така,както журналята към тяхната,/в моя случай не приготвям качествена и вкусна храна,а просто убивам номера/означава да пусна кепенците .Ама журналята са му намерили лесното-ближат си задници,подлагат си дупетата,че и ги завъртат да им е по удобно на тези които плащат и с това се оказва че не се занимават с журналистика,а със споделяне на махленски клюки.Въпроса е за какво получават парите си тогава?