Ремонт на стадион Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Ремонт на стадион Тича

Мнениеот Готвача » 10 юли 2017 18:36

guglata написа:
ogrizko написа:Хмммм, а интересно колко от мрънкащите срещу журналистите ..ако са на тяхно място, биха били супер смели и да ходят да си задават неудобните въпроси. Щото тогава сигурно ще почнат да мислят повече за себе си и семействата си и няма да са толкова смели като във форума, както и толкова мазохистични. Цялата ни държава е такава. Журналистите отразяват действителността и статуквото като цяло. Като сме толкова смели, да вземем да направим нещо по въпроса и да променим държавата си? Но ако се търси да се плюе по някого... журналистите са добра идея все пак :lol: :lol: :lol: Няма да плюем по себе си я... че нищо не правим, за да променим каквото и да е. :roll:

Честно ли го мислиш това ? Моята работа си я върша и то мисля добре, толкова добре, че не успявам да идвам на стадиона на всички домакинства. Работата на журналистите е да питат и да информират, щом не го правят значи не си вършат тяхната работа.

Няма човек който да не мисли първо за себе си,а после и за семейството си/не е задължително точно в този ред/.След това идва професията.Ами каквато си я избереш,такава трябва да я работиш.Аз например,както се досещаш от ника ми,се занимавам с приготвяне и продаване на храна.Преди от това зависеше заплатата ми/респективно да си нахраня децата/,но никога не съм търпял малуомията на някои шефове и в знак на несъгласие съм си сменял работното място.Сега понеже сам съм си шеф,ако се отнасям към работата си така,както журналята към тяхната,/в моя случай не приготвям качествена и вкусна храна,а просто убивам номера/означава да пусна кепенците .Ама журналята са му намерили лесното-ближат си задници,подлагат си дупетата,че и ги завъртат да им е по удобно на тези които плащат и с това се оказва че не се занимават с журналистика,а със споделяне на махленски клюки.Въпроса е за какво получават парите си тогава?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 юли 2017 23:10

greenpeak написа:От днес:
Изображение

Какъв е този топ, бре? :o
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 11 юли 2017 00:15

зеления написа:
Изображение

От предната седмица е там.Ше гърмим тирето..Може и за това да ни бавят .Или пък да ги гърмим щото 2 години ни лъжат със сроковете. :)
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 11 юли 2017 13:34

Всяка надежда тука оставете! Официално в събота от 18:45 в краварна!!! :(

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 11 юли 2017 22:18

Нови седалки ли се виждат ? :)
Изображение

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 11 юли 2017 23:17

icko65 написа:
зеления написа:
Изображение

От предната седмица е там.Ше гърмим тирето..Може и за това да ни бавят .Или пък да ги гърмим щото 2 години ни лъжат със сроковете. :)

........................................
Колега направо ме разбихте с тази публикация, с това оръдие. :mrgreen:
Какво дири на стадиона ви?
очаквах да са оправили терена и осветлението.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 юли 2017 23:25

Извънземните ли правят ремонта? Толкова снимки, а един работник не се видя. Хамалите свършиха ли се на пристанището? А, забравих, че оня келеш ги наряза гемиите, за да си направи зоологическа градина, че издига нови решетки. Затова утре мощно за Сабонис, който съм го гледал в залата на ст.Тича.
Последна промяна от NOMER14 на 12 юли 2017 23:20, променено общо 1 път.

ti4a
Контакти:

Мнениеот ti4a » 13 юли 2017 13:27

аиде споко всичко около ремонта варви сложиха вратите юпс за осветлението доиде ремонтират тоалетните зад козирката трибуната е поправиха до кафето остава да залеьт с бетон до двата стълба откъм булеварда и после разчистване и поставане на шамот на пистата единствено не са дошли таблата за сталбовете и грт до краи на другата седмица приклъчват единствено може да се забави осветлението заради таблата имат 4-5 дни работа по таблата и осветлението е готово това е от мен което знам

Върни се в “Черно море”