Мнениеот Кашчей » 11 юли 2017 22:12
k_oleto написа:Кашчей написа:k_oleto написа:Кашчей написа:1982 написа:k_oleto написа:Това са го написали хора, които към онзи момент са преценили, че ще доведе до някакви позитиви. Не е мнение нито мое, нито на ГГ
Ама то това са фактите, не е важно дали е твое мнение, има си документи, всичко е черно на бяло.
Заек, тоя адвокат избяга от спор с Помияра, защото оня му пусна няколко латински сентенции в правото. За какво говорим.....
Не, не съм. Просто считам, че тона му не ми подхожда
Определено не си. Ти си чувствителен и тонът на Кучето не ти подхожда. Твоят тон обаче подхожда, когато е към друг. Та ще отговориш ли на предизвикателството, пуснато ти от един цесекар, но не фен на преименуваните?!
Аз не разбирам тези латински фрази, а ме е срам да питам Помияра, та те моля най-учтиво да ми ги разясниш!
Но, разбира се !
Тъй като (вече написах, че така мисля), та считам, че провокираш и се заяждаш, ще те таксувам: 50 кинта за консултация - плащаш и обяснявам .
Хахахахаха.... Определено очаквах, че нямаш отговор. Имах една лека, съвсем тънка надежда, че ще бъдеш мъж, но ти ме опроверга! Що па да не платя на Кучето, и да пия бира с него, вместо да плащам на някакъв псевдо адвокат, при това от Бургас?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?