Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 11 юли 2017 13:50

Заклет Левскар написа:Те не са ли ЦСКА?

Ами може и така да ги наречеш,ако искаш.Имат и едно 1948 в допълнение.Провери ги в гугъл,ако не ги знаеш.Те сега играят във В група.Вальо Илиев им е треньор,ако не знаеш.Преди бяха в окръжните....сега се класираха за В група.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 юли 2017 13:53

honda написа:
baraba написа:
PFC Litex написа:
Комплекс „Българска армия” – ПУП допуска модернизация на стадиона чрез частично покриване на трибуните с леки козирки. Не се допуска изграждане на нови и разширяване на съществуващите спортни игрища, внасяне на нови архитектурни обеми и съоръжения, както и промяна в параметрите на застрояване.
http://citybuild.bg/news/publikuvaha-pr ... niia/34903

Приемат ли ПУП-а в този вид, ще си останете единствено с мечтите за нов и модерен стадион.

Да ти имам проблемите Уйне , ще си помисли човек , че ти имаш намерение да строиш нов стадион или да модернизираш Армията :mrgreen: Надали ПУП-а в този му вид точно , ще бъде приет ;)

Не знам дали ПУП-а в този му вид ще бъде приет, но според последния приет ПУП също не може да се строи на мястото на "Българска Армия", така че май някой говори глупости... :o

Пак ли халюцинации имаш :roll: За какви глупости говориш и изобщо какъв беше смисъла на мнението ти :roll: И за да не съм голословен : Публикуваха предварителния проект за ПУП на Борисовата градина
Представяне и дискусия ще се състоят в Централния дом на архитекта на 13 юли от 17.00 часа.
Вярвам всеки прави разлика м/у предварителен проект и вече приет ПУП :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 юли 2017 13:56

Заклет Левскар написа:
delqnski47 написа:
Заклет Левскар написа:
delqnski47 написа:
Заклет Левскар написа:
Ами ще може ли да пишем например:
''Играчът на ЦСКА Кирил Котев....и т.н.''
:?: :?: :?:

Еми пиши си,може.Но не знам дали тука има фенове на ЦСКА 1948.Поне аз не знам.

Имам предвид ЦСКА, какво е това 1948?

Ами тези във В група.Там играе Кирил Котев.

Те не са ли ЦСКА?

Ами всъщност според вашите претенции за изписване на ЦСКА - София ( София) , не са ЦСКА ;)
Името им е Футболен клуб Централен спортен клуб на Армията - 1948 , ако не те мързи , пиши си ги .... :mrgreen:
ПС Лично аз , никога не съм имал претенции , за моя отбор ако искате и ЦДНА или Септември при ДВ можете да пишете или ЦДНВ .... все тая ... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 11 юли 2017 14:01

honda написа:
baraba написа:
PFC Litex написа:
Комплекс „Българска армия” – ПУП допуска модернизация на стадиона чрез частично покриване на трибуните с леки козирки. Не се допуска изграждане на нови и разширяване на съществуващите спортни игрища, внасяне на нови архитектурни обеми и съоръжения, както и промяна в параметрите на застрояване.
http://citybuild.bg/news/publikuvaha-pr ... niia/34903

Приемат ли ПУП-а в този вид, ще си останете единствено с мечтите за нов и модерен стадион.

Да ти имам проблемите Уйне , ще си помисли човек , че ти имаш намерение да строиш нов стадион или да модернизираш Армията :mrgreen: Надали ПУП-а в този му вид точно , ще бъде приет ;)

Не знам дали ПУП-а в този му вид ще бъде приет, но според последния приет ПУП също не може да се строи на мястото на "Българска Армия", така че май някой говори глупости... :o

"Последният" ПУП още не е приет - в момента тече обществено обсъждане. А и досегашния ПУП не забранява да се строи, само поставя определени ограничения.
Не, че някой се е засилил да строи нов стадион, та само тоя план му пречи, но по принцип.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 11 юли 2017 14:03

delqnski47 написа:

Ами може и така да ги наречеш,ако искаш.Имат и едно 1948 в допълнение.Провери ги в гугъл,ако не ги знаеш.Те сега играят във В група.Вальо Илиев им е треньор,ако не знаеш.Преди бяха в окръжните....сега се класираха за В група.

Проверих в гугъла - там пише, че щели да купят емблемата на ЦСКА, и понеже сме в "подфорум ЦСКА", може ли да изписваме отбора на Вальо Илиев ЦСКА ?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 юли 2017 14:06

Заклет Левскар написа:
delqnski47 написа:

Проверих в гугъла - там пише, че щели да купят емблемата на ЦСКА, и понеже сме в "подфорум ЦСКА", може ли да изписваме отбора на Вальо Илиев ЦСКА ?

Ами аз вече ти казах смисъл....не знам.Нищо против нямам хората,които имат здравословни проблеми(има такива,които пишат тук).Не че казвам,че ти имаш де,но..вече ти отговорих горе.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 юли 2017 14:09

Ивайло Иванов - Пифа , завинаги един от нас ... :mrgreen:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ck-Jk2FuAt4[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 11 юли 2017 14:15

Заклет Левскар написа:
delqnski47 написа:

Трябва да е ФК „ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦЕНТРАЛЕН СПОРТЕН КЛУБ НА АРМИЯТА 1948“ или ФКЦСКА 1948 или още по-накратко ФКЦСКА .
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 11 юли 2017 14:21

delqnski47 написа:
Заклет Левскар написа:
delqnski47 написа:

Ами аз вече ти казах смисъл....не знам.Нищо против нямам хората,които имат здравословни проблеми(има такива,които пишат тук).Не че казвам,че ти имаш де,но..вече ти отговорих горе.

Не знам кой има здравословни проблеми. Веднъж ми казваш, че може да се пише ЦСКА, но след това казваш, че имат допълнение.
Значи един отбор, който има допълнениЯ от препинателен знак и европейска столица, може да се пише накратко ЦСКА, но друг отбор, който има допълнение някаква година - не може, щото имал допълнение?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 юли 2017 14:24

Заклет Левскар написа:Не знам кой има здравословни проблеми. Веднъж ми казваш, че може да се пише ЦСКА, но след това казваш, че имат допълнение.
Значи един отбор, който има допълнениЯ от препинателен знак и европейска столица, може да се пише накратко ЦСКА, но друг отбор, който има допълнение някаква година - не може, щото имал допълнение?

...отказвам се :mrgreen:
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”