https://public.brra.bg/Documents/TempDocument.ra?DocGuid=081bae6b-36cc-4696-aeac-f87d2a015eca
Тодор Батков е само упълмощен представител на кипърската офшорка.някакъв си Кикис Трепедис представлява кипърците и би трябвало той да се води собственик.но незнам вече кой брат кой сват.Но това което друго ми прави впечатление от официалните документи е ,че от 1998 няма дори един заверен годишен финансов отчет в търговския регистър,малките акционери това много би ги интересувало(обявените по сайтове и вестници не са заверени и проверене официално от никой).Не се свикват събрания на акционерите всяка година както е по закон.Тази година е свикано ,но то е било фиктивно,само за да се смени Наско Сираков с Боримиров.Ясно е като бял ден ,че се перат пари на кипърската
проституция или там каквото е друго.ВЪПРОСА МИ Е ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ КЪМ КОЯ ИНСТИТУЦИЯ ДА СЕ ОБЪРНА, ДА ДАМ
СИГНАЛ ПОНЕ ЗА ПРОВЕРКА.ИМАМ ПРЕДВИД ЕВРОПЕЙСКА ИНСТИТУЦИЯ НЕ БЪЛГАРСКА РАЗБИРА СЕ.ТО В БЪЛГАРИЯ
Е ЯСНО.
според документите ПФК Левски е кипърска собственост
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: според документите ПФК Левски е кипърска собственост
ето само какво има за собственика на левски https://public.brra.bg/Documents/TempDocument.ra?DocGuid=d4e7bbd1-2b2f-48e4-ba5e-804e93f59540
plovdivesamona6 написа:https://public.brra.bg/Documents/TempDocument.ra?DocGuid=081bae6b-36cc-4696-aeac-f87d2a015eca
Тодор Батков е само упълмощен представител на кипърската офшорка.някакъв си Кикис Трепедис представлява кипърците и би трябвало той да се води собственик.но незнам вече кой брат кой сват.Но това което друго ми прави впечатление от официалните документи е ,че от 1998 няма дори един заверен годишен финансов отчет в търговския регистър,малките акционери това много би ги интересувало(обявените по сайтове и вестници не са заверени и проверене официално от никой).Не се свикват събрания на акционерите всяка година както е по закон.Тази година е свикано ,но то е било фиктивно,само за да се смени Наско Сираков с Боримиров.Ясно е като бял ден ,че се перат пари на кипърската
проституция или там каквото е друго.ВЪПРОСА МИ Е ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ КЪМ КОЯ ИНСТИТУЦИЯ ДА СЕ ОБЪРНА, ДА ДАМ
СИГНАЛ ПОНЕ ЗА ПРОВЕРКА.ИМАМ ПРЕДВИД ЕВРОПЕЙСКА ИНСТИТУЦИЯ НЕ БЪЛГАРСКА РАЗБИРА СЕ.ТО В БЪЛГАРИЯ
Е ЯСНО.
ЕМИ ЕДНАТА БИ ТРЯБВАЛА ДА Е УЕФА, А ДРУГАТА - ЕВРОПЕЙСКИ РЕГИСТЪР НА АКЦИОНЕРНИТЕ ДРУЖЕСТВА В ЕС.
А иначе и ДПС имат акции при говедата!!!
Я кажете сега, защо се самоубие Ахмед Емин, къде е ядреното оръжие на Садам и кой уби Кенеди.
Гледам имате талант за детективи!

Гледам имате талант за детективи!

-
- Контакти:
armeeca написа:ЕМИ ЕДНАТА БИ ТРЯБВАЛА ДА Е УЕФА, А ДРУГАТА - ЕВРОПЕЙСКИ РЕГИСТЪР НА АКЦИОНЕРНИТЕ ДРУЖЕСТВА В ЕС.
А иначе и ДПС имат акции при говедата!!!
ок,аз ще гледам да пусна по един майл и ще видим ще стане ли нещо
Всичко е възможно,около всички отбори витае нещо тъмно!Разни кръгове,ошфорки ,АД,изобщо странни работи!Затова и футбола ни е на това положение! 

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
абе я целувайте гъза на томов и си ебете майката! да ви сера на петолъчката! не стига че покрай кремиковци ви хрантути цяла България, да ви еба майката паразитна!умряхте заедно с вашите създатели комунистите но има ще малко да се измирисва от лайната дето насрахте 45 години че и отгоре.
Добре бе, какъв е проблема, не виждам - Батков винаги е казвал, че Левски е собственост 80% на кипърска офшорка, нещо незаконно ли виждаш тук, щото аз не. Поне се знае на кого е, щото на армията никой не знае чия собственост е?
Върни се в “Футбол - България”