Моля, нека спрем да плюем по Титан

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Re: Моля, нека спрем да плюем по Титан

Мнениеот Oskron » 18 яну 2010 15:41

Още едно мнение от левскар:

не искам да определям дали ходовете са им добри или лоши, но като приказват си противоречат т.е. не са честни и послъгват а това ги прави доста съмнителни. Първо Живков каза, че Любо е отказал да му намалят заплатата и е отказал да поеме ангажимент за спечелване на титлата, няколко дни по късно Борисов казва че това не е вярно а причината за уволнението било разминаване във вижданията за стила на игра :) . Когато Борисов каза че е говорил с Йешич за треньор го попитаха за за онези седем точки той каза, че това са минали работи и не го интересува сега изведнъж причината е черно тото. Мисля си че тези хора още не са наясно с какво са се заели.

Old_death написа:Интересно е да се следят мненията на сините.Плюят срещу всеки,от който имат страх или респект,а ласкаят всички некадърници.От началото на годината,когато закупиха ЦСКА,Титан извадиха над 15 милиона и ги наляха в клубът!По спомени сделката им струваше около 12 милиона,в края на годината наляха още 4.5 за покриване на стари задължения към играчи и институции!Въобще не коментирам вложените в тарансфери пари.До сега те не са спечелили нито една стотинка дирекно от клубът от трансфери.Единствения им актив са парите от Лига Европа.Нека сега сините да направят такъв финансов разбор на Батков и тогава ще можеме да коментираме собствениците!Мога смело да твърдя,че досега не зная случай в историята на футбола ни в рамките на една календарна година да са наливани толкова пари в един футболен клуб.На фона на тия расъждения мога само да кажа едно браво и благодаря на собствениците на Титан!Нормално е който дава парите,да поръчва и музиката.Утопия и идиотизъм е да се иска собствениците на отбора да нямат право на глас при толкова разходи.Любо сам отряза клона,на който седеше.Имаше достатъчно време и подкрепа от собствениците,за да се докаже.Той го пропиля.За цяла каледнарна година той не успя да даде игрови облик на отбора!В клубове като ЦСКА такива неща не се прощават!На "феновете",които хулят собствениците на отбора мога да кажа само едно нещо:Върнете на Титан вложените от тях пари и ръководете отбора както си искате!

12+4,5=16,5 милиона а не 15 (това е по-твоите данни) и съгласно това което си написал са налети не в отбора а в институции и фирми извън ЦСКА.

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 18 яну 2010 16:01

На повечето хора май им харесва да се въртим в лайната си, но важното е все пак някак си да оцеляваме. С това мислене винаги ще си смърдим на ако! :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 яну 2010 17:31

12+4,5=16,5 милиона а не 15 (това е по-твоите данни) и съгласно това което си написал са налети не в отбора а в институции и фирми извън ЦСКА.

Никога не съм твърдял че данните или сметките ми са ми верни.Работил съм с примерни цифри.Сделката по закупуване на ЦСКА струваше по публикации в пресата 12 милиона,но не помня лева или евро.По време на Коледните празници,пак по публикации в пресата,бяха извадени 4,5 млн. лева за погасяване на стари задължения към НАП,футболисти и други институции.Няма смисъл да издребняваш и да се заяждаш за дреболии.Остава си факта,че няма друг подобен случай на наливане на средства в клуб за периода от една календарна година!Налетите пари са точно в клубът,защото са погасявани негови задължения и не виждам смисъл да глаголстваш или да оспорваш това!Или всичко при теб е само заради спорта?Струва ми се че подобни заяждания са плод на зависта при факта,че футболни "благодетели" от рода на Батков не са вложили и една стотинка в отборите си,а гледат само да разпродават.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 18 яну 2010 18:01

Ясно ми е, че Титан в момента са най-доброто за нас и най-вече спасиха отбора, но ми е неприятно че бизнесинтересите им определят, кой да е треньор и кой да играе в ЦСКА. Мисля, че бизнесинтерисите им с Бекали и отказа на Любо да вземе водените от него играчи доведе до това като не иска Любо футболистите на Бекали ще го сменим и ще вземем и треньор от Румъния, това е причината за смяната на Любо и затова собствениците се омотаха и не можаха да кажат точна и конкретна причина за смяната на Любо, а за Йешич ако мислите, че не са знаели за това, че няма как да дойде се лъжете това бе суперудобно сърбина не може да дойде и хоп ние се обаждаме на пожар на г-н Бекали и той човека помага и всички вярват.
Смяната на Любо е била решена на срещата на Борисов и Бекали в офиса на Титан миналата седмица всички други глупости бяха за камофлаж. Дано поне и това, че искат да станем шампиони не е камофлаж, а просто така смятат, че се правят нещата.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 18 яну 2010 19:08

Oskron написа:Още едно мнение от левскар:

не искам да определям дали ходовете са им добри или лоши, но като приказват си противоречат т.е. не са честни и послъгват а това ги прави доста съмнителни. Първо Живков каза, че Любо е отказал да му намалят заплатата и е отказал да поеме ангажимент за спечелване на титлата, няколко дни по късно Борисов казва че това не е вярно а причината за уволнението било разминаване във вижданията за стила на игра :) . Когато Борисов каза че е говорил с Йешич за треньор го попитаха за за онези седем точки той каза, че това са минали работи и не го интересува сега изведнъж причината е черно тото. Мисля си че тези хора още не са наясно с какво са се заели.
Както казах и в предишния пост, Титаните могат да си говорят каквото си искат, още повече , че е пред журналисти. Защото, когато самите журналисти пишат глупости и лъжи, те са длъжни да премълчават (няма как да се опълчиш на журналистическата гилдия). По техен адрес и по адрес на ЦСКА, през изтеклата година се изписаха купища помия. А, когато не си честен и искрен с някой, не може да го обвиняваш и да очакваш той да е искрен или честен с теб. Каквото си забъркаш , това ще сърбаш - бълг.поговорка ;) .

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 18 яну 2010 19:31

Xanko написа:Ясно ми е, че Титан в момента са най-доброто за нас и най-вече спасиха отбора, но ми е неприятно че бизнесинтересите им определят, кой да е треньор и кой да играе в ЦСКА. Мисля, че бизнесинтерисите им с Бекали и отказа на Любо да вземе водените от него играчи доведе до това като не иска Любо футболистите на Бекали ще го сменим и ще вземем и треньор от Румъния, това е причината за смяната на Любо и затова собствениците се омотаха и не можаха да кажат точна и конкретна причина за смяната на Любо, а за Йешич ако мислите, че не са знаели за това, че няма как да дойде се лъжете това бе суперудобно сърбина не може да дойде и хоп ние се обаждаме на пожар на г-н Бекали и той човека помага и всички вярват.
Смяната на Любо е била решена на срещата на Борисов и Бекали в офиса на Титан миналата седмица всички други глупости бяха за камофлаж. Дано поне и това, че искат да станем шампиони не е камофлаж, а просто така смятат, че се правят нещата.

Може да има много истина в това, което казваш, но може и да е само един сценарии за филм измислен от теб. Няма как да знаеш ( а, явно нито Титаните, нито Л.Пенев искат да се знае), за какво и защо се разделиха. Аз не мога да гадая, но не мога и да се съглася с теб, по простата причина, че самият Любо не каза нито една дума по въпроса. Не смятам, че ще накърни достойнството на някой, ако излезе и каже, че не са имали еднакви виждания със собствениците по въпроса със селекцията и за това се е стигнало до прекратяване на договора му. Може би в бъдеще, някой да изплюе камъчето, но за сега всичко е само в сферата на догатките. А относно Йешич, не виждам защо ще лансират версията за черно тото, след като вече си имаше обективна причина да не дойде. Също така не мисля, че предложените (по журналистическа справка) около 20-25 имена за треньори също е било подготвено предварително. За справка Левски от дълго време няма истински треньор,даже и когато наистина търсеха такъв, никой не се предлагаше.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 яну 2010 19:43

Съгласен съм, че Титан наливат не лоши пари в ЦСКА! Спор няма. ам според мен се отнесоха много некоректно с Любо. Как можеш да твърдиш, че му приемаш оставката от 6 ноеври. Ами ако Йешич беше дошъл и впоследствие не го харесаха, какво щяха да направят, да му приемат оставката от 2007? Любо направи много за ЦСКА. Бяха му дали много права ама му ги взеха веднага след скандала с Ивановците. Но каквото и да си мисля все пак бизнеса си е техен. Дано вървим нагоре. Фенове на даден клуб винаги трябва да са в опозиция. КОгато управата направи нещо добро да се подкрепят, когато бърка да им се прави забежка. Все пак това е нашия любим клуб, нали?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 18 яну 2010 20:37

TPAKTOP написа:Фенове на даден клуб винаги трябва да са в опозиция. КОгато управата направи нещо добро да се подкрепят, когато бърка да им се прави забежка. Все пак това е нашия любим клуб, нали?

Ами точно тук е разковничето. В момента не знаем дали е за добро освобождаването на Любо, или за лошо. Каква е гаранцията, че с Любо ще играем добре? Нека си припомним миналия шампионат и изпуснатата титла. Нека си припомним и с колко точки водехме по-средата на този шампионат и с колко завършихме полусезона след Литекс. Това е негатива за Любо. Доброто беше, че от чисто нов отбор успя да направи ЦСКА конкурент за титлата и да изиграят няколко добри мача (Динамо, Фулъм, Левски). Не знам това дали е малко или много за него като треньор, но на мен ми се иска повече. За Андоне няма какво да кажем, след като не е изиграл още нито един мач. За това и не можем да направим сравнение, както и да определяме, кое е лошо и кое добро за нас.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 яну 2010 21:35

msm написа:
TPAKTOP написа:Фенове на даден клуб винаги трябва да са в опозиция. КОгато управата направи нещо добро да се подкрепят, когато бърка да им се прави забежка. Все пак това е нашия любим клуб, нали?

Ами точно тук е разковничето. В момента не знаем дали е за добро освобождаването на Любо, или за лошо. Каква е гаранцията, че с Любо ще играем добре? Нека си припомним миналия шампионат и изпуснатата титла. Нека си припомним и с колко точки водехме по-средата на този шампионат и с колко завършихме полусезона след Литекс. Това е негатива за Любо. Доброто беше, че от чисто нов отбор успя да направи ЦСКА конкурент за титлата и да изиграят няколко добри мача (Динамо, Фулъм, Левски). Не знам това дали е малко или много за него като треньор, но на мен ми се иска повече. За Андоне няма какво да кажем, след като не е изиграл още нито един мач. За това и не можем да направим сравнение, както и да определяме, кое е лошо и кое добро за нас.

Напълно ти подкрепям мнението, но според мен нивото на ЦСКА падна, когато Титаните обърнаха гръб на Любо и застанаха зад Ивановците. Наистина не смятам, че Пенев е виновен. Но дано смяната да е за добро! Все пак последните мачове ни бяха слаби.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 18 яну 2010 21:59

TPAKTOP написа:Напълно ти подкрепям мнението, но според мен нивото на ЦСКА падна, когато Титаните обърнаха гръб на Любо и застанаха зад Ивановците. Наистина не смятам, че Пенев е виновен. Но дано смяната да е за добро! Все пак последните мачове ни бяха слаби.

Наистина нивото спадна след онази случка с изгонването на половината отбор. Но дали е защото Титаните "обърнаха гръб" или футболистите загубиха мотивацията от постъпката на Любо? Защото всички казаха, че въпросната вечер не са били само наказаните, а много повече. Явно наказанията са по-преценка, а не по вина. Дали Титаните са обърнали гръб на Любо или не, не е толкова важно, след като той не е на терена. Но когато Любо обърне гръб на футболистите, вече става страшно. Треньорската професия е изключително сложна задача. Хем трябва да си приятел, хем да искаш дисциплина. Мисля , че това не можа да постигне Пенев. Но както и да е , вече всичко е минало. Нека гледаме напред и да си пожелаем много щастливи мигове с любимия отбор.

Върни се в “ЦСКА”