Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот icko65 » 09 юли 2017 23:43

gihuelo написа:
icko65 написа:Кво станА бе?Що оттеглихте иска срещу УЕФА и Дунав пред КАС?Ще чакаме ли решение през октомври?Май ви треперят мартинките..Нещо не ви се коментира по тоя въпрос. :)

[offtopic]Пак си объркал темата. Обсъждай си отборчето , инжинеро и собствениците ,които возят Левски на самолет по рекламен договор а вас ви лашкат с рейс под наем за 6667лв. месечно :)[/offtopic]

[offtopic]Изображение[/offtopic]
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 юли 2017 23:48

k_oleto написа:
гражданин от село написа:Стойчо никога не е виновен!И с ония молдовци(забравих името) "цяла вселена проклина", но Стойчо е невинен. :mrgreen:
За Мура - отборът им дойде на собствени разноски, защото беше фалирал(вече не съществува), а най-дъртия им играч на 24г.С колко играча според теб дойдоха Мура в София?

С повече от нас - не ми се рови в нета, но ако продължаваш ще се поровя. Самият факт, че Станко Машината трябваше да вкарва голове е показателен.

Мура играха със 17-20 годишни и Стако си беше направо звезда спрямо техните играчи.От Мура единствено и само Стойчо можеше да отпадне.Дори отбор като сутиените или партизаните щеше да ги отстрани.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 юли 2017 23:54

Станко Йовчев в този мач тогава влезе в игра в 88-та минута, а подобни смени, когато губиш са плод на отчаяние.
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 юли 2017 23:58

Всички междунарадни мачове на Стойчо са демонстрация на треньорска импотентност.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 юли 2017 00:01

гражданин от село написа:Мура играха със 17-20 годишни и Стако си беше направо звезда спрямо техните играчи.От Мура единствено и само Стойчо можеше да отпадне.Дори отбор като сутиените или партизаните щеше да ги отстрани.

Мура бяха в стартовия състав с един играч на 19, трима на 20, един на 21 и другите над 24 годишни.
Състава на ЦСКА тогава не бе толкова лош спрямо съперника.

12 Tomáš Cerny (GK)
5 Todor Yanchev (C)
7 Hristo Yanev
8 Sasha
16 Nilson António
17 Anicet Abel
19 Apostol Popov
21 Kosta Yanev
66 Plamen Krachunov
71 Anton Karachanakov
99 Njongo Priso
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 юли 2017 00:19

Пуснаха и някакво 17-18 годишно момче като резерва.Ето ни стартовия състав:12. Томаш Черни, 8. Лукас Саша, 19. Апостол Попов, 66. Пламен Крачунов, 16. Нилсон Антонио, 21. Коста Янев, 5. Тодор Янчев (к), 17. Анисе, 71. Антон Карачанаков, 99. Нджонго Присо, 7. Христо Янев.Какви играчи му трябват на Стойчо, за да отстрани отбор като Мура(вече фалирал по това време)? :shock:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 юли 2017 00:23

Двете им смени единия е бил на 19, а другия на 20 http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 юли 2017 00:27

PFC Litex написа:Двете им смени единия е бил на 19, а другия на 20 http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html

Извинявам се на Стойчо, с влизането на тези опитни играчи наистина е нямало как да вземе мача! :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 юли 2017 09:56

baraba написа:
honda написа:Едва ли има някой в този форум ,който е писал повече за братя Домусчиеви и съдбата на ПБМФ. Там най-точната дума не е източване. Проблема там е че на братята им бяха дадени активи за приблизително 850 млн лв( 70% от активите на ПБМФ) срещу 450 млн лва и ангажименти за инвестиции. Като тези инвестиции са неделима част от договора и както може да се досетиш не бяха направени. Това с рязането на корабите- реално те нямаха друга опция. .

[offtopic]Многократно ми е правило впечатление , че ти си точно от оня тип , който си изплясква едно твърдение и почва сам да си го оборва , ама само как си го оборва, стратегически и тактически с доказателства и прочее .... нищо , че никой не е твърдял подобно предположение :idea: Кой ти говори за рязането на корабите , ммм ??? Останалите глупости , които си написал относно корабите нямам намерение да коментирам , освен факта , че от активи близо 1 милиард на ПБМФ , в момента са сведени до около 300 милиона ,личен състав от малко над 3 000 са снижени до около 1 000 души , огромна част от останалото е преразпределена към фирми на Домусчиеви , т.е имаме си живо източване на едно д-во и пренасочване активите му към други , това е , както си искаш така му викай и е безсмислено да ми обясняваш , колко почтен и честен бил Домусчиев в управлението на ПБМФ, как едни 55 милиона почти му бяха опростени с любезното съдействие на държава и Съда , но сега ще има развитие и не се знае ,а една концескийка за 27 милиона му беше отказана в последния момент в Бургас ... случайно ... не мисля :idea:[/offtopic]

[offtopic]Би ли споделил откъде имаш информацията ,че активите на ПБМФ са 300 млн лв, аз твърдя ,че и в момента са над 1 млрд лв. Доколко е източвано ПБМФ - не знам това е въпрос на който се съмнявам да може някой да отговори еднозначно в момента-
най-млакото става дума за достъп до поверителна информация и трябва да бъде проведено много сериозно разследване ,включващо доста компании ,които не са български голяма част от които офшорни , честно казано съмнявам се че ще бъде доказано нещо.Така че ако някой твърди това по медиите си проветрява устата. Със сигурност мога да твърдя ,че до момента има неизпълнение на приватизационния договор в частта му за необходимите инвестиции ,които трябва да бъдат направени. За мен най-нормалното нещо е държавата да си получи неустойката за неизпълнение на договора -въпросните 55 млн лв ,а ако продължава неизпълнението на договора да последва разтрогване на договора и държавата да си върне ПБМФ. Със сигурност има прехвърляне на активи на ПБМФ към други фирми на братята( в това число и Лудогорец), но също така има и прехвърляне на активи от други компании на братя Домусчиеви към ПБМФ -нещо което не е незаконно . Примерно първоначално активите бяха драстично намалени , а по-късно увеличени до приблизително нивото им в момента на приватизация. Според братя Домусчиеви това е инвестиране , според мен не е. За мен държавата трябва да изисква стриктно спазване на приватизационния договор според който братята трябва да направят инвестиции за приблизително 800 млн лв и и активите на да достигнат приблизително 2 млрд лв. Също е скандално защо договора е сключен в български левове ,а всички действия в корабния бизнес се оценяват в долари. И една евентуална промяна на курса на долара засяга доста сериозно сумите в договора. Едва ли има човек в този форум,който е писал повече по въпроса от мен. Най-малкото материята не ми е непозната[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 юли 2017 10:02

icko65 написа:
gihuelo написа:
icko65 написа:Кво станА бе?Що оттеглихте иска срещу УЕФА и Дунав пред КАС?Ще чакаме ли решение през октомври?Май ви треперят мартинките..Нещо не ви се коментира по тоя въпрос. :)

[offtopic]Пак си объркал темата. Обсъждай си отборчето , инжинеро и собствениците ,които возят Левски на самолет по рекламен договор а вас ви лашкат с рейс под наем за 6667лв. месечно :)[/offtopic]

[offtopic]Изображение[/offtopic]

[offtopic]Абе 80 години не сте ставали шампиони :) Ако с този мач ми се хвалиш то Академик (СФ) и Марек не знам какво трябва да правят.[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”