Мнениеот k_oleto » 09 юли 2017 23:05
хвана ме и носталгията.........чета сините, че щели да картотекират някакви звезди, аз обаче се сещам за Мура
Единственият ни по-качествен - Мораеш - беше продаден за (неизвестна сума) седмица преди мача. Спомням си сега, че тогава имаше едно негово интервю, та той каза - не искам да напускам, а искам с ЦСКА в ЛЕ. Да, ма май Гърнетата друго мислиха.
За мача с Мура (дето бяхме подигравани) нямахме пълна група футболисти - всичко беше я разтрогнало, я продадено.
Е, Имахме Станко (Машината) Йовчев, ма за ЕКТ, а и за А група Станко (Машината) Йовчев нямаше да ни помогне.
Спомням си и 2007г. с Неи и Гарсес......мачкахме..........- биехме........., ма...............тогава за първи път намразих Лупи. 16т. пред говедата и аут от ШЛ.
Много безсънни нощи е имало и на тема - как да съберем парите (дето Томов оцени акциите), че да се оправим. Аз лично три пъти си купувах акции (Е, имам си удостоверения, но в началото те ме радваха, а сега ме връщат към най-ужасните ми мигове).
После няма да забравя как ни катурнаха във В група.......УЖАСНО.......много зле се почувствах. След седмица/две, реших, че и с това ще се справим и почнах да подкрепям (отново) отбора.
Във В група имаше романс определено.
Обаче, аз не съм сигурен (дет се вика - не искам никой да обидя), но тези, които са ходили на мач във В група = са виждали и футболерите и терените и тренерите. В гурпа няма нищо общо с футбола - като цяло. (това го пиша за тези, дето са на мнение: Е, още една година - какво толкова) В група е убида за всеки професионален състезател - категорично !
Обаче..........Като тая година/година и половина - такова плюване, завист и скрити схеми не съм виждал и това, тотално ме погнуси.
Без да се злобее, ако някой може да ми обясни (логически) защо Домусчиев има интерес от 1948 ще му се зарадвам. Какви бяха тия врътки с офертите за търга и защо и на кого бяха нужни. Защо и поради каква причина от 1948 изполват медиите за да се легитимират. Аз нито една новина за тях не прочетох - всичко е анти ЦСКА. Защо е нужно това - не мога да схвана ? Пиша го........не за друго, а защото просто не намирам отговор !
Може и да има игри - нямам идея, но........как не разбраха, че ЦСКА не е за ебавка. Много хора страдат и не се чувстват добре от всякакви противоречия и интриги.
Направо ми писна да вляза в тоя форум и вместо за спорт да чета за лицензи, за ЕИК, за ТР и за 100 други неща, които направо не ме интересуват !!!