boabbb написа:rhaegar написа:Утре. Всъщност, вече е днес.
Диего щял да бойкотира

Тоя няма ли да го продавате

Аз лично леко се съмнявам, тъй като вече трябваше да сте му намерили заместник ... Тоя Конте леко прееба работата с тоя СМС - от какъв зор му е било това

Ем той иска само в Атлетико, а те не могат да го регистрират до зимата. Кофти работа се получи, така е. Не беше това начинът и трябваше да се действа по-тактично.
Не знам, аз съм тотално разочарован от действията на клуба, в последните години, що се отнася до трансферите. Взехме един Рюдигер, за когото реално нямахме конкуренция и това е. Лукаку, от най-сигурният ни трансфер, отиде в Юнайтед, ей така, за два дни преговори. Бакайоко го уреждаме от май месец и нищо не се случва.
Някъде по веригата има сериозен проблем, нещата не се получават. Дали е негъра, дали е Грановская, дали самият Абрамович сякаш не иска да влиза в тоя трансферен цирк напоследък, не знам. Но Рюдигер идва за 34м и е вторият ни най-скъп трансфер изобщо-след Торес. И това на фона на сделките, които Евертън направи това лято с 30м за Пикфорд, 25 за Кийн и т.н. Не даваме пари, а ако искаме да сме конкурентни на 3 фронта догодина, трябва да го счупим тоя рекорд в идните дни. Да не кажа силна дума, ама даже 2 пъти ще трябва да го надминем.