Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 07 юли 2017 14:15

Глупости, глупости, ама познах ли, че ще обжалвате списъка на Дора, за да протаквате ??! Щото и тогава пишех глупости, ама .... Изображение Дори лично Ред Енимълс пуснаха една от жалбите, че да затапят такива като теб. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 юли 2017 14:18

1982 написа:
delqnski47 написа:За съжаление коментарът на Сектор Г в декларацията за ''60-те секунди слава на Дунав'' се потвърдиха с пълна газ.Но това не е важно.Важното е че ПерхиТрола получи 20 лева,а българския футбол ''спечели'' с тази ротация.

Пак ли някой друг ви е виновен, ей, не се научихте за толкова години ..... Дунав не са виновни, че вие сте мошеници и, че пред УЕФА и КАС българските измами не вървят. Знаеше се цяла година какво ще стане, такива са правилата оттатък Калотина, но не, вие пак търсите Врага .....

Къде съм казал,че Дунав са виновни?!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юли 2017 14:19

1982 написа:Глупости, глупости, ама познах ли, че ще обжалвате списъка на Дора, за да протаквате ??! Щото и тогава пишех глупости, ама .... Изображение Дори лично Ред Енимълс пуснаха една от жалбите, че да затапят такива като теб. Изображение

Ами не , НЕ позна , защото пропусна да предречеш , че и Инвестбанк и още трима ще обжалват ;) А , аз попитах още първия ден след публикуване на списъка на бабет , защо в него присъстват Газдов и фирмата на Домусчиев , а липсва Ред Анимълс , дали това обжалване не беше предизвикано :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 юли 2017 14:41

"Когато гръм удари, как ехото заглъхва"-драма написана от Яворов.
Всички помним вашите прогнози,уверения,че ЦСКА-София ще участва в ЕКТ.Всичко било уредено,било съгласувано
с УЕФА,БФС,че няма никакъв проблем.Всеки,опитал се да ви свали на земята беше нагрубяван,обиждан и заклеймен.
След решението на УЕФА,няколко дни бяхте като боксьор изпаднал в нокдаун,като "пиян морков"
Сега чета пак се разхождате тук,като гълъб върху шахматна дъска.Всичко е потулено и пак смело напред.
Сагата със списъците,решение на съда,рано или късно ще има.Пак ще има позната история,но ще дойде време
за плащане.Дали и тогава няма да имам основание за същото заглавие на драмата на Яворов.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 юли 2017 14:52

Пеца, ... кои "всички" бре?
Трима човека и половина говореха за сигурно участие в ЕКТ, а всички останали АРМЕЙЦИ приканвахме за търпение.
От известно време наблюдавам, че едни и същи във форума се опитвате да слагате всички ни под един знаменател!
Не е коректно!
Знам, че сега ви е паднало да ни квалифицирате под общото "трубадури", "припознавачи" и тн, но съвсем скоро почва първенството и отново ще се скриете в миши дупки!
Помни ми думата!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 07 юли 2017 15:12

delqnski47 написа:За съжаление коментарът на Сектор Г в декларацията за ''60-те секунди слава на Дунав'' се потвърдиха с пълна газ.Но това не е важно.Важното е че ПерхиТрола получи 20 лева,а българския футбол ''спечели'' с тази ротация.
Гледам че тия се гласят пак за Европа другия сезон.Да вземем да им отпуснем под наем някой играч...няма да е зле като идея.Поне да имат шанс да го добутат до следващия кръг.

При положение че единствения начин вие да присъствате на жребиЕто е да изпратите чичо Пенчо като скаут, що да не се готвят - имат шансове да я вземат и да пробват пак, докато за вас е ясно че ще си почивате още 2 еврокампании...или пак ще почнете да ни уверявате как на 100% играете в ЕКТ :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 юли 2017 15:14

Red_Neck написа:Пеца, ... кои "всички" бре?
Трима човека и половина говореха за сигурно участие в ЕКТ, а всички останали АРМЕЙЦИ приканвахме за търпение.
От известно време наблюдавам, че едни и същи във форума се опитвате да слагате всички ни под един знаменател!
Не е коректно!
Знам, че сега ви е паднало да ни квалифицирате под общото "трубадури", "припознавачи" и тн, но съвсем скоро почва първенството и отново ще се скриете в миши дупки!
Помни ми думата!

Че не всички са трубадури, е факт. Че сте припознавачи-припознавачи сте. Армейци сте точно толкова, колкото и тези от 1948, или както им викате "авиатори".
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 юли 2017 15:16

Не е коректно!
Помни ми думата!

"Всички помним вашите прогнози,уверения,че ЦСКА-София ще участва в ЕКТ"-това е моето изречение!
Нали не очакваш да ти приложа списък на тези "трима човека и половина"!
Сигурен съм,че знаеш за това"велико божие създание" хамелеон.Дали случайно го има или Бог го е създал,за да
може хората да се виждат чрез него.
Ще бъде отбелязана и запомнена твоята закана за времето,когато ще се скрием в миша дупка. :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 юли 2017 15:20

sin4ec написа:
Не е коректно!
Помни ми думата!

Че не всички са трубадури, е факт. Че сте припознавачи-припознавачи сте. Армейци сте точно толкова, колкото и тези от 1948, или както им викате "авиатори".

[offtopic]ВВС е част от БА, ..... правим им услуга - безкористна легитимация! ;) Даже Голеадора ги кани чат-пат в ОСК :) :mrgreen:[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”