Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:delqnski47 написа:За съжаление коментарът на Сектор Г в декларацията за ''60-те секунди слава на Дунав'' се потвърдиха с пълна газ.Но това не е важно.Важното е че ПерхиТрола получи 20 лева,а българския футбол ''спечели'' с тази ротация.
Пак ли някой друг ви е виновен, ей, не се научихте за толкова години ..... Дунав не са виновни, че вие сте мошеници и, че пред УЕФА и КАС българските измами не вървят. Знаеше се цяла година какво ще стане, такива са правилата оттатък Калотина, но не, вие пак търсите Врага .....
1982 написа:Глупости, глупости, ама познах ли, че ще обжалвате списъка на Дора, за да протаквате ??! Щото и тогава пишех глупости, ама ....Дори лично Ред Енимълс пуснаха една от жалбите, че да затапят такива като теб.
delqnski47 написа:За съжаление коментарът на Сектор Г в декларацията за ''60-те секунди слава на Дунав'' се потвърдиха с пълна газ.Но това не е важно.Важното е че ПерхиТрола получи 20 лева,а българския футбол ''спечели'' с тази ротация.
Гледам че тия се гласят пак за Европа другия сезон.Да вземем да им отпуснем под наем някой играч...няма да е зле като идея.Поне да имат шанс да го добутат до следващия кръг.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Red_Neck написа:Пеца, ... кои "всички" бре?
Трима човека и половина говореха за сигурно участие в ЕКТ, а всички останали АРМЕЙЦИ приканвахме за търпение.
От известно време наблюдавам, че едни и същи във форума се опитвате да слагате всички ни под един знаменател!
Не е коректно!
Знам, че сега ви е паднало да ни квалифицирате под общото "трубадури", "припознавачи" и тн, но съвсем скоро почва първенството и отново ще се скриете в миши дупки!
Помни ми думата!
Red_Neck написа:Пеца, ... кои "всички" бре?
Трима човека и половина говореха за сигурно участие в ЕКТ, а всички останали АРМЕЙЦИ приканвахме за търпение.
От известно време наблюдавам, че едни и същи във форума се опитвате да слагате всички ни под един знаменател!
Не е коректно!
Знам, че сега ви е паднало да ни квалифицирате под общото "трубадури", "припознавачи" и тн, но съвсем скоро почва първенството и отново ще се скриете в миши дупки!
Помни ми думата!
sin4ec написа:Red_Neck написа:Пеца, ... кои "всички" бре?
Не е коректно!
Помни ми думата!
Че не всички са трубадури, е факт. Че сте припознавачи-припознавачи сте. Армейци сте точно толкова, колкото и тези от 1948, или както им викате "авиатори".
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA_FEN4E, danko_sot, drvasko98, vasilnv и 28 госта