Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
В тАпспорт пише, че Нар е пътник. Според мен не беше толкова зле. Особено вчера - помагаше много на Горанов ,и пазеше добре топката.
110 години любов!
zap_lv написа:В новия отбор на Левски има 3 важни проблема :
1)- Мапуку .Снощи видяхме ,че ако стоят защитниците близо до него и футболиста се губи и няма кой да вкарва голове ;
2)- Халф ,който да спира атаките на противника и да действа умно в атака . Второто полувреме бяхме като насрани след като се поумориха футболистите и бяхме 1 защитна линия и 1 играч отпред като само чистехме топката напред ,белким нападателя стигне до топката . Това е сериозна грешка ,незнам на страх,липсата на класа ,или липсата на кондиция се дължи ,но ще ревеме от този проблем .
3 ) Цветкович. Не че не е бил гледан на живо ,и че няма качества за Левски ,но снощи го направиха на луд някви смотаняци ,а той гледаше уплашено целия мач . Вчера бяха Сутйеска ,другата седмица са Хайдук ,после идват Луноходец и Далавера-София . С тези отбори шега не бива .
За да се реши проблем 1 ни трябва достатъчно остро крило ,което може да бележи голове и да решава мачове ,когато Мапуку е блокиран .
Проблем номер 2 мисля ,че го решихме със Нелуц Рошу и Жорди Гомес .
Проблем номер 3 се решава с много пари .Нека да вземем бек ,който да е титуляр ,а Цветкович да се появява като резерва и в мачове със слабаци.
Забравих да отбележа ,че ни трябва и още 1 централен защитник ,защото сезонът е дълъг и с 3 ма на тази позиция е много трудно ,трябва да са поне 4 .
Oтносно ЦЗ са 4ма - Яблонски, Пиргов, Д=Иванов и Сандберг

За крилото и за бека съм напълно съгласен
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
zap_lv написа: За да се реши проблем 1 ни трябва достатъчно остро крило ,което може да бележи голове и да решава мачове ,когато Мапуку е блокиран .
Проблем номер 3 се решава с много пари .Нека да вземем бек ,който да е титуляр ,а Цветкович да се появява като резерва и в мачове със слабаци.
Забравих да отбележа ,че ни трябва и още 1 централен защитник ,защото сезонът е дълъг и с 3 ма на тази позиция е много трудно ,трябва да са поне 4 .
За да се реши проблем 1 ни трябва достатъчно остро крило ,което може да бележи голове и да решава мачове ,когато Мапуку е блокиран .
Доколкото разбирам - работи се по въпроса.
Сандберг все още е играч на Левски. Хубав - лош... Ето ти 4-има.

blue avalanche написа:zap_lv написа: За да се реши проблем 1 ни трябва достатъчно остро крило ,което може да бележи голове и да решава мачове ,когато Мапуку е блокиран .
Забравих да отбележа ,че ни трябва и още 1 централен защитник ,защото сезонът е дълъг и с 3 ма на тази позиция е много трудно ,трябва да са поне 4 .За да се реши проблем 1 ни трябва достатъчно остро крило ,което може да бележи голове и да решава мачове ,когато Мапуку е блокиран .
Доколкото разбирам - работи се по въпроса.Забравих да отбележа ,че ни трябва и още 1 централен защитник ,защото сезонът е дълъг и с 3 ма на тази позиция е много трудно ,трябва да са поне 4 .
Сандберг все още е играч на Левски. Хубав - лош... Ето ти 4-има.Ако чак толкова зазлеят нещата и Ангелов може да се върне отзад.
Сандберг е контузен и ще продължи да е контузен докато не се съгласи да му намалят заплатата 2-3 пъти . Отделно е на нивото на Цветкович .
Цветкович подписа за 3 години. Вероятно и заплатата му не е малка. Кой ги би у главите да махат Алвеша не ми е ясно! В момента в който го разкараха, по всички форуми избухнаха, че това е грешка, но НЕ. Ето ти сега десен бек на ниво В група и сезона замина. Адаптация 4-5 месеца, то хубаво ами заставане, скорост,отнема на топката? Тези неща няма как да ги коригираме. До 3 мача Прохазка става бек (отново). Само, че до тогава сме отпаднали от Хайдук и сме загубили сме от Лудгорец.
Крило вярвам, че ще вземат качествено. Видя се, че Аданиджи не е дясно крило, а Нар просто толкова си може.
Отностно вътрешните халфове, вчера играха резервите, така че има време да видим там.
Крило вярвам, че ще вземат качествено. Видя се, че Аданиджи не е дясно крило, а Нар просто толкова си може.
Отностно вътрешните халфове, вчера играха резервите, така че има време да видим там.
blue avalanche написа:При положение, че имаме Митрев и Кръстев(след като се възстанови) Йоргачевич става излишен. Нямаме нужда от резерва, която заема място на играч извън ЕС и взема голяма заплата.
Взехме и Любенов на вратарския пост. Със сигурност някой ще го отнесе, а не ми се иска това да е Йорга.
Цветкович не е минал медецинските тестове в Дебреццен на 14ти юни, след това идва при нас. Не знам как са изпуснали този момент.
- blue avalanche
- Контакти:
TodorT написа:blue avalanche написа:При положение, че имаме Митрев и Кръстев(след като се възстанови) Йоргачевич става излишен. Нямаме нужда от резерва, която заема място на играч извън ЕС и взема голяма заплата.
Взехме и Любенов на вратарския пост. Със сигурност някой ще го отнесе, а не ми се иска това да е Йорга.
Оставането на Йоргачевич се обезсмисля именно по тези причини:
1. Резерва, която заема бройка за играч извън ЕС.
2. Резерва с висока заплата.
Както казват:"Нищо лично"

Йоргачевич е пътник. На тия години една контузия и закачва бутоните.
Йоргачевич е най големия мъжкар в отбора. Ако го махнат на вратата остават само въшки.
Митрев - кашкавала, преебал не един мач
Любенов - доказан неможач
Кръстев - младо момче което може и да стане, но му трябва време
Митрев - кашкавала, преебал не един мач
Любенов - доказан неможач
Кръстев - младо момче което може и да стане, но му трябва време