eelche написа:Bobby1177 написа:Може ли да сме толкова разкъсани в защита и накрая да сме даже като опълченци срещу тоя слаб отбор?!
Абе хора, вие от вчера ли гледате футбол?! Какво се очаква след като разпродадохме ЦЯЛАТА халфова линия от миналият сезон и почти всички по-качествени защитници? Цяло чудо е,че вчера на допуснахме гол...При 1-0 за Сутиеска не ми се мисли...
Но затова как изглежда един отбор е виновен само и единствено треньорът,както и от неговите качества(или липсата на такива). Митов е доказан некадърник, вчера на интервюто след мача беше напълнил памперса, пребледнял като платно обясняваше заучени фрази. Митов не може да предаде идеите си на играчите, отбора е огледало на треньорският потенциал и в Левски, и в Челси, и в Нефтохимик, и в Металик Сопот и в Шанхуай Шенхуа. С други думи, отбора изглежда така,както треньора ги е подредил на терена, какъвто разбор им е направил, както ги е мотивирал.
Нека се запитаме защо Левски за 4 месеца под негово ръководство не придоби вид? Някакъв? Какъвто и да е? Не мисля,че е поради липсата на играчи! Даже напротив. Нивото на този треньор е Септември Симитли при кмета или в най-добрият случай Тунджа Ямбол(при цялото ми уважение към тези отбори).
Точно поради тази причина, аз няма да се примиря с присъствието на този селски физкултурник НАЧЕЛО на ЛЕВСКИ СОФИЯ! Стойчо Стоев е МНОГОКРАТНО критикуван от мен, НО в сравнение с него изглежда като Анчелоти! За носителят на КЕШ с Цървена Звезда през 1991 година Люпко Петрович пък не искам и да пиша...Жъне успехи във Виетнам с техният еквивалент на Пирин.
Дано съм лош пророк, но футбола е логична игра и цирковете при нас тепърва предстоят!
Сигурно имаш право за треньорската работа по принцип, но аз лично бих оставил кредит на доверие на Митов.
Когато пое отбора от Илиян Илиев, направи нелоши резултати, изпусна купата злощастно, а мачът със Славия за титлата очевидно беше нередовен, да не използвам някоя по-силна дума (тогава нямахме и никакви сили за ШЛ и беше нормално Лудогорец да отидат).
Митов може да не е голям треньор и доказано име, но при сегащния бюджет на клуба, аз не виждам кого можем да очакваме за треньор. Люпко е страхотен, ама почнаха да му се смеят, че заспива на тренировките - на него му е през..., иска само да си живурка и да урежда някои сърби срещу комисиона. Иначе, че знае как да подреди отбор и знае какво е защита - спор няма. Играта наистина започва от това първо да умееш да се защитатваш...
Днес изгледах репортаж от мача - най-чистото им положение, където се удря в крака на нашия (Яблонски) и по случайност не влиза в мрежата - ми то е първо със съмнение за засада, после има съмнение за фал в нападение срещу Цветкович, после става рикошет от някаква нескопосана проява на Митрев и чак тогава се стига до удара, който така или иначе отразяваме.
После ударът на Сутиеска в ръката на нашия - ми ако не беше ръката му там, топката щеше да го удари някъде в гръдния кош/ корема, значи това изобщо не може да бъде дузпа. При 3-то им положение просто вратарят изби, а и беше подсигурен от друг защитник.
Ние също имахме няколко положения, особено от фала и добавката първото полувреме.
Но нашите има мнооого да учат как да задържат топката, да бавят, но с движение и пасове, а не с тъчове, корнери и лежане. То и dream team-а на Мъри спираше с футбола, щом поведеше в резултата...
Това е съвем нов отбор и може да очакваме повече от него след 1-2 години. Поне около 2019-2012 би трябвало да очакваме групова фаза в ЕКТ.
Сега трябва да се молим за по-малка загуба в Хърватска...
Само Левски!