Сайтът на Берое: Иво Иванов има договор до 2011 г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Сайтът на Берое: Иво Иванов има договор до 2011 г.
Има телефонни разпечатки и лесно може да се провери кой лъже. Дали на някой му се занимава е друго...
- FCBeroe1916
- Контакти:
Ау,говеда колко нещастни сте...
Яд ви е,че няма да имате играч като Иво,сега ще кажете какъв е тоя,да,ама голяма част се убедиха в качествата му,не случайно го искаха в "двата гранда".
Иначе както каза,bigfish,ще го гледате само по телевизията,а и на мача ви с нас в Стара Загора,който ще загубите !
Айде,чакаме ви в Зарата..
Яд ви е,че няма да имате играч като Иво,сега ще кажете какъв е тоя,да,ама голяма част се убедиха в качествата му,не случайно го искаха в "двата гранда".
Иначе както каза,bigfish,ще го гледате само по телевизията,а и на мача ви с нас в Стара Загора,който ще загубите !
Айде,чакаме ви в Зарата..
Гонзо, Гонзо... и ти излезе нагъл лъжец, жалко.
Да не разберат набързо кой е в ръководството на Берое с едно искче във ФИФА само...
Да не разберат набързо кой е в ръководството на Берое с едно искче във ФИФА само...
Гонзо започна много да си противоречи.
До тук всичко е ясно
Хем иска го иска от два месеца, хем да прецени дали е нужен на отбора, аз не го разбирам какво иска да каже, за вас не зная.
Това, което съм казал на г-н Батков още преди два месеца е, че този футболист искам да бъде в Левски.
До тук всичко е ясно
Оттам нататък той трябва да води, ако води, да преценим дали ни е нужен и да водим разговори с Берое,
Хем иска го иска от два месеца, хем да прецени дали е нужен на отбора, аз не го разбирам какво иска да каже, за вас не зная.

- deepblue1963
bigfish написа:Гонзо, Гонзо... и ти излезе нагъл лъжец, жалко.
Г.Градев знае как се пускат "искчета" срещу Левски във ФИФА,ФУФА,ФАФА...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Има една подробност, че директорът на Берое е адвокат и то доста по-добър от Градев според мен.
- deepblue1963
PFC Litex написа:Гонзо започна много да си противоречи.Това, което съм казал на г-н Батков още преди два месеца е, че този футболист искам да бъде в Левски.
До тук всичко е ясноОттам нататък той трябва да води, ако води, да преценим дали ни е нужен и да водим разговори с Берое,
"Дори и да не стане този трансфер, аз ще разполагам с четири класни стопера в лицето на Милиев, Топузаков, Бензукан и Генев."
Иска го,но,ако не дойде,светът няма да свърши.А на някои от тези,дето се пенят по-горе:
Летоброенето в Левски не почва и не свършва с Иво Иванов.Левски го е имало преди него,ще го има и след него.И още-в Левски са играли и много по-добри защитници от Иванов,така че не се възгордявайте чак толкоз.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Не визирам момента ако не деойде, а момента искам го в Левски, но ще преценим дали ни е нужен
Хем го иска, хем не знае дали му е нужен.

[quote="PFC Litex"] Не визирам момента ако не деойде, а момента искам го в Левски, но ще преценим дали ни е нужен
/quote]
Човече, не знам каква ти е целта, дали пък не се правиш на луд и просто искаш да дразниш?... Гонзо, като треньор, иска този играч. Оттам-нататък, Батков решава дали ще даде съответната сума за него, доколко им е нужен на базата на цената, която поискат от Бирой. Гонзо не може да го купи. Гонзо не е добър оратор, но чак пък толкова да не можеш да му схванеш думите...
/quote]
Човече, не знам каква ти е целта, дали пък не се правиш на луд и просто искаш да дразниш?... Гонзо, като треньор, иска този играч. Оттам-нататък, Батков решава дали ще даде съответната сума за него, доколко им е нужен на базата на цената, която поискат от Бирой. Гонзо не може да го купи. Гонзо не е добър оратор, но чак пък толкова да не можеш да му схванеш думите...
L_Messi, избии си от главата, че дискутирам в темите с цел заяждане и провокации.
Нерабирам как може да искаш един играч, но не да не знаеш дали е нужен на отбора, тук цената на същия въобще не влиза в дилемата.
Според теб нужните футболисти на един отбор се определят на база цената на същия, така ли?
Цената е фактор дали може да си го позволиш даден футболист или не, но не определя неговите спортно-технически качества.
Нерабирам как може да искаш един играч, но не да не знаеш дали е нужен на отбора, тук цената на същия въобще не влиза в дилемата.
Според теб нужните футболисти на един отбор се определят на база цената на същия, така ли?
Цената е фактор дали може да си го позволиш даден футболист или не, но не определя неговите спортно-технически качества.