ЛЕ / Сутиеска - Левски |06.07| 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

fen1914

Re: ЛЕ / Сутиеска - Левски |06.07| 21:30

Мнениеот fen1914 » 07 юли 2017 00:11

blue avalanche написа:
helic написа:
stoyankd написа:
blue avalanche написа:Да! Защо? Ти да не беше възхитен от играта на Андрей Аспарухов??

За възхитен, не. Гледал съм го преди всичко в отбора, който играеше във "В" група. Не му беше лесно с такъв баща. Впрочем, синът на Котков също не успя, а имаше нелоши качества. Тука става въпрос за нещо друго, жалко, че не го разбираш.

А Андрей Аспарухов май не беше център-нападател. Поне по мои спомени.

А.Аспарухов беше център-нападател, който изигра всичко навсичко 6 мача за Левски. И никъде другаде(май се пробва по селските групи в САЩ). Понеже беше страшно "кадърен". Сега, обаче, е голям майстор да стои отстрани и да дава оценки. Видяхме го колко струва на терена.

Андрей поигра малко в "ЦСКА-София", когато този отбор се казваше "Осъм"

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 07 юли 2017 00:13

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Yk057C0lRQA[/youtube]
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 07 юли 2017 00:16

phd написа:
limon написа:С такива "фенове" и в тази безпарична ситуация Левски е обречен.

Нндаа, много е трудно с тоя матрял... Обективно погледнато този отбор може да покаже нещо наесен, даже след Нова година. Но никой няма да му даде толкова. Тука искат ЛЕ и титла. Т.е. невъзможното.
И от много искане и дуднене ще навредят. Пак. И ще се сърдят лицемерно на ония другите, дето събличат.

Защо един път не можем да си вземем поука от историята? Колко години го правим това? Ама собственика, ама треньора, ама играчите..... Айде стига вече! И тоя тим ще пр****ете, станаха десет, иска се една година нулев натиск, за да се стигне от Беверен до групи на ЛЕ! Това сега е отбор с две седмици тренировки! И не, така не се стига до плейоф, навярно няма и да стигнем, но не това е показателно!

Ако погледнеш мненията повечето са против Митов! Аз се присъдинявам към тях! Не мисля, че този човек ме убеди че може да развие отбора. Той от както стана трньор отбора няма никакво развитие. Говоря за някаква мисъл, за някакъв проблясък на тактическа постройка. Може да го оставим и 5 години нещата ще са си същите.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 07 юли 2017 00:18

Относно мача : Към по старите левскари ;) Все едно гледам старият Левски и неговите гостувания преди ерата на Мъри Стоилов. Силни на наш терен , супер слаби на вънка при гостуванията. В този мач да не треперим до последната минута ни спасиха Митрев и Яблонски. Много, много слаб този Цветкович. Аз не знам къде са го гледали този защитник , много слаб футболист :evil: Този Денкович няма ли кой да го гледа от скаутите в отбора ?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 юли 2017 00:18

Добре ли сте ? Какво реване, какво плюене ?
Явно не знаете какво значат тези думи.
Една част от нас сме РЕАЛИСТИ и гледаме реално на нещата и не гледаме само резултата, а и играта. Защото за сериозни неща, се иска игра :!:
Бяхме смешни и жалки срещу слабаци като Сутиеска! Никаква идея в атака, халфовата линия беше останала в София, а в защита бяхме комедия.
Това, което ни спаси е, че Сутиеска са пълни аматьори в атака. Един среден отбор, ни отнасяше с разлика. И да се радвам ?
След 60 мин. нямахме два паса, само изритвахме топката напред, а сутиеска ни навря в наказателното и нямахме вярно отиграване. Щом ви радва тази игра добре, но някои от нас не сме мазохисти.
Цветкович го правят смешен и как да се надявам, че ще се промени за една седмица ?
Последна промяна от Eminem на 07 юли 2017 01:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 юли 2017 00:24

Поправете ме, но в ЕКТ най-важното нещо не е ли да елиминираш противника?
Игра? Каква игра търсите от отбор, събран преди 20 дена?
Чакаме Хайдук.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 юли 2017 00:26

Отстраняваме отбор за първи път от 7 години, нека се порадваме, защото предишните пъти играехме трагично, но ни отстраняваха. Този път продължаваме. С Хайдук ще е по-лесно, сигурен съм.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 07 юли 2017 00:28

nikiobicata написа:
phd написа:
limon написа:С такива "фенове" и в тази безпарична ситуация Левски е обречен.

Нндаа, много е трудно с тоя матрял... Обективно погледнато този отбор може да покаже нещо наесен, даже след Нова година. Но никой няма да му даде толкова. Тука искат ЛЕ и титла. Т.е. невъзможното.
И от много искане и дуднене ще навредят. Пак. И ще се сърдят лицемерно на ония другите, дето събличат.

Защо един път не можем да си вземем поука от историята? Колко години го правим това? Ама собственика, ама треньора, ама играчите..... Айде стига вече! И тоя тим ще пр****ете, станаха десет, иска се една година нулев натиск, за да се стигне от Беверен до групи на ЛЕ! Това сега е отбор с две седмици тренировки! И не, така не се стига до плейоф, навярно няма и да стигнем, но не това е показателно!

Ако погледнеш мненията повечето са против Митов! Аз се присъдинявам към тях! Не мисля, че този човек ме убеди че може да развие отбора. Той от както стана трньор отбора няма никакво развитие. Говоря за някаква мисъл, за някакъв проблясък на тактическа постройка. Може да го оставим и 5 години нещата ще са си същите.

И аз съм срещу Митов, но ми писна да съсипват отбора и треньорите и всичко на втората седмица. За една година го направиха с Люпко и с Топузаков, а преди това още колко бяха - не ми се мисли, а някои не си ги и спомням, толкова са много. Хващат ги на втората седмица и ги почват - кой е кадърен, кой е изкуфял и стар, кой е погрешно селектиран, кой е тактически неграмотен... На втората седмица! Абе, хора, вие добре ли сте? Зле е отборът, но тичаха, раздадоха се, още нямат въздух след 60 минута, треньорът е наивен, не са се сработили, още двама тепърва ще влизат - чакайте малко.... Сега като викнат Виторио Павлов за треньор - кво???

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 юли 2017 00:28

Да сме оптимисти, но мачът с Хайдук не е след месец. Никой няма да ги чака.
Последна промяна от Eminem на 07 юли 2017 00:33, променено общо 1 път.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 07 юли 2017 00:28

хубавото на мача с Хайдук е, че очакванията и напрежението ще са върху тях, а не върху нас. Това може и да ни освободи психически. В това е шанса.

Върни се в “Левски”