ЛЕ / Сутиеска - Левски |06.07| 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Highlander
- Контакти:
Re: ЛЕ / Сутиеска - Левски |06.07| 21:30
Договора на Цветкович моментално трябва да бъде анулиран. Ако тоя некадърник продължава да започва като титуляр нищо добро не ни чака. Хората, които са го привлекли са за разстрел. Относно мача - По-добре да продължим грозно отколкото да отпаднем красиво.
- blue avalanche
- Контакти:
Левски се класира за 2-я кръг. С победа и равен. А човек се чувства отвратително във форума.
Някой ще си помисли, че всички тук са едни блестящи работници на своите места!
А може ли Тунде, Нар, Цветкович, Митов и другите да дойдат да ви погледат един ден как ВИЕ се оправяте във ВАШАТА работа???
Някой ще си помисли, че всички тук са едни блестящи работници на своите места!
А може ли Тунде, Нар, Цветкович, Митов и другите да дойдат да ви погледат един ден как ВИЕ се оправяте във ВАШАТА работа???
blue avalanche написа:Eminem написа:blue avalanche написа:Абе, порадвайте се малко бе, хора!!!
Тююю... То бива, бива, ама...
То какво ли се чудя??? След 3-1 какви плювни имаше, че след 0-0 ли???
Оставете припознавачите да се пукат от жлъч!!! Ама, май, като гледам има и "левскари", дето се пукат от жлъч!!!
На какво да се радваме ? Тия ни направиха смешни! Всяка тяхна атака през второто, им беше голова. А ние два паса не можехме да си дадем и само избивахме топката напред.
На това ли да се радвам.
Понеже "всяка атака им била голова" за цял мач имаха 2 удара във вратата.
За първото полувреме нищо не казваш. Тогава не ти ли беше смешно?
Извинявай ама за теб важи фразата заблуден левскар
Цялата синя публика вижда че нищо не играете ти не та не бетон сме.
1вото полувреме та първото мача има две. А и в 1вото можехад а ви бутнат гол в 10тата мин
Ако тоя вратар пазеше 1вия мач какво ли щеше да е...?
Свали сините очила със Хайдух ще си видите реалното ниво на отбора
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
blue avalanche написа:Абе, порадвайте се малко бе, хора!!!
Оставете припознавачите да се пукат от жлъч!!! Ама, май, като гледам има и "левскари", дето се пукат от жлъч!!!
Нещо си се объркал.Вие можете само да ни спукате от смях с тази игра.
За мача няма да коментирам,важен е резултата,но не мисля че след седмица отборът ще играе по-различно от днес и ще бъде физически готов за Хайдук.Няма да коментирам че и Г.Аспарухов-Виваком ще е затворен за фенове.
От 60-тата натам, единствената ми мисъл беше "дано не вкарат". Ужасен мач, не приляга на Левски да играе така, срещу отбор ентусиасти. Едно хубаво нещо имаше и това е резултатът, главно защото тия са по-слаби и от нас (което е трудно). Не знам на какво ниво са Хайдук, но 100% са по-добри от тия, което най-вероятно ще се окаже достатъчно да ни катурнат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Като чета 2-3 от вашите иии.....Дърпатов пасти да яде
То бива облъчване, то бива замазване, ама от устата им майонеза излиза 
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- blue avalanche
- Контакти:
Icoxxx написа:blue avalanche написа:Абе, порадвайте се малко бе, хора!!!
То пък голяма левскарщина да подкрепяш такава мъка като нашата игра. Нямам как да си затворим очите. Ти наясно ли си срещу какъв отбор бранихме резултат, а най-добрия ни играч в мача беше вратаря?
Ми ако щеш я подкрепяй!!! Поне недей да плюеш!
blue avalanche написа:tevez написа:Синът на Георги Аспарухов - Андрей, се възмути от качествата на десния бранител на Левски Милош Цветкович. Анди излезе с коментар по адрес на сърбина във "Фейсбук".
"Ако в България няма по-добри десни защитници от Цветкович, нещата са много лоши...", написа Аспарухов.
Аз, пък, се възмущавах от качествата на Андрей Аспарухов - Анди, когато се правеше на център - нападател на Левски.Само, че тогава нямаше Фейсбук.
Боже, това го казва "фен" на Левски!?
tevez написа:zlatan написа:tevez написа:Най-важното е, че продължихме. Слабо второ полувреме.
Панайотов, Ангелов, Цветкович и Тунде нищо не направиха. Всички се насраха от страх или това беше тактиката на Митов.
Понравиха ми се Горанов, Яблонски, Митрев и донякъде Нар.
Радващото е, че срещу хърватите поне 4-ма от днес няма да играят.
Рошу, Гомес, Вутов и евентуалното ново крило се надявам да представят по-добра продукция, най-вече в средата на терена. Там такава зейнала дупка има, че ако излезем така и срещу Хайдук, не ми се мисли. Прохазка сам се мъчи нещо да направи, но в дефанзивната част изостава.
тевес ти запознат ли си с отбора на Хайдук.Или просто гледаш на Левски играта.Сериозен съм.
С Хайдук не съм запознат, но щом тоя отбор, който беше неизвестен за повечето фенове на футбола, ни направаха криви днес, то Хайдук мисля, че са поне една класа отгоре и няма да простят таквиа грешки като днес. Добре, че бяха Митрев и Яблонски, защото сега щяхме да искаме оставката на Митов.
тевес нищо общо с коментарите на много от вас.Тези имаха два точни удара.Окей единия беше 100%,но от изказаното от повечето няма нищо вярно.Мое мнение не съм гледал мача.
LEVSKI_FOREVER