Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
1982
Мнениеот 1982 » 05 юли 2017 23:50
k_oleto написа:1982 написа:k_oleto написа:Без значение какво мисля аз или ти за ГГ - такива като него успяват, защото наемат такива като мен (разбира се, аз съм 9-та дупка), но се надявам поне да ми хванеш мисълта. Та, в това няма лошо. Или поне аз не виждам. А ти, щом искаш - плащай. Дет се вика = имал пари - дал
Нищо подобно, такива като ГГ успяват, защото живеят в Булгаристан, тук закони няма, вие, адвокатите, нямате нищо общо .... щяхте да имате, ако живеехме в правова държава, а не в тази джунгла.
Може да ти обясня на по бира, а може и както решиш, но така се правят пари, а когато го разбереш - няма да пишеш по форуми, а ще правиш и ти кинти
Правят се, където няма съдебна система ..... както виждаш, пред КАС и УЕФА не минавате, каквито и да ги къдрят вашите адвокати. То, като не ти е чиста работата, нямаш шанс. Стига да не живееш в Булгаристан.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
k_oleto
-
Контакти:
Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 23:51
Stailio написа:k_oleto написа:Stailio написа:k_oleto написа:sin4ec написа:k_oleto написа:
Не е така пич.
Какви шефове ? В никакъв случай не си мисля, че Гриша Ганчев или някой от клуба е диктувал по телефона на адвокатите какво да пишат! Или ти мислиш, че е обратното ?
Естествено, че не е диктувал. Но концепцията е формулирана от него-няма как те на своя глава да го направят. Мина ми през главата след първия отказ на КАС, че може да прибегне до подобен ход, но смятайки го за умен човек не мислех, че ще поеме такъв огромен риск!
Рискът не се оправда.
Аз зачитам правото на всеки да си избира и подкрепя клуб. Ти си избрал този-няма лошо! За бг стандартите е добър, за шампион и ЕКТ не става на този етап. Но има време.
Единственият ми проблем е свързването на този клуб с ЦСКА. Съжалявам, но няма никаква връзка между двете. Твърди го и ТР, и УЕФА, и ЛК, а и шефовете ви. Факт. Срещу всичко това имаме твърденията на ГА, Дърпатов и чичо Митко( които се нуждаят от анализ и тълкование като библейски текст) . Как мислиш, дали звучи сериозно?
Но и за това има време.
Един ден може и да осигутите приемственост. Дотогава сте си Литекс!
не е така пич
Ще ти дам пример.
Аз съм адвокат.
Не питам каква е концепцията на клиента - пиша това, което смятам, че ще спечели делото. В повечето пъти - това, което пиша е невярно. Или променено или ...............Клиента иска да му спечеля делото - той не се вълнува какво съм написал и кога и как и т.н
Сега разбираш ли колко тъпо е горното, което си написал
В Съда важат единствено и само документи. Ти може да си напишеш каквото искаш, но то няма как да е подкрепено от факти, след като го няма никъде черно на бяло - следователно губиш. Ако наистина си адвокат престани да дрънкаш щуротии, които и на децата са ясни, защото се излагаш.
Това е точно така. Ако не беше така - щяхме да играем в ЛЕ, следователно - каквото са писали адвокатите е боза
Мерси, че ме подкрепи !
Те адвокатите няма какво друго да пишат, защото само тази истина могат да докажат с факти - че Литекс е Цска-София. Литекс реално може да играе в Европа. Спор в това няма, само че трябваше да си останат в Ловеч и да стане Цска-София, Ловеч - за да бъдат спазени и разпоредбите на УЕФА.
Това не е така - пусни си Руди Василев в спортно за спорта и ще видиш и другата гледна точка. Разбира се, аз не очаквам да видиш другата гледна точка, ното очкавам да почнеш да сърфираш в нета, затова ще ти припомня моята гледна точка, а тя е, че адвокатите могат и са длъжни да пишат това - което според тях ще им спечели делото. Затова им се плаща все пак !
-
icko65
-
Контакти:
Мнениеот icko65 » 05 юли 2017 23:52
gihuelo написа:Trimastiki написа:Aбе, ако трябва да направим резюме на 3К страници, обобщено се оказва, че Микре Юнайтед няма как да стане ЦСКА.
R.I.P. за един велик някога (по някакъв си начин - с УАЗ-ките най-вече , в чиито багажници пристигаха славни ЦСКА-ри като Стойчо/Тройчо) клуб, който бе изцицан и умъртвен от знайни и незнайни герои на нашето време. Като по пътя си докара до умирачка или близо до нея футболни центрове като Благоевград (Бербо за 20 чифта маратонки, после Михтарски, после Спас Делев), Бургас (ПлатиМи и Анисе), Сливен (карето на Данчо Лечков, за които видя пари през крив макарон) и т.н. и т.н.
И няма начин петима форумни балъци + 50 возещи се в автобуса на Чавдар-Етрополе (безплатно) + 500 нашмъркани качулки + вся остальная непьющая сволочь да ме убедят, че "не се гаси туй, що не гасне!"
Запалете си отново огъня! Вътре в сърцата си! Съберете се примерно 100 000 от милионите привърженици. Отделете по 10 кинта месечно от залъка си. Ето ви 12 милки годишен бюджет. Направете си клуб с име: #Je suis CSKA!
И няма да ви се налага да правите свирки на никого. Успех!
И Наздраве!

Я сметни пак 100 000 по 10 лв.? и после си лягай.
Я ти ги сметни..Човека пише месечно а после за годишен бюджет.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
gihuelo
-
Контакти:
Мнениеот gihuelo » 05 юли 2017 23:52
icko65 написа:Жалка работа..Две години да се бориш и да тръбиш че това е ЦСКА а не Литекс.След това да те свалят на земята казвайки ти че си нов клуб.И ти да завъртиш гъза и да твърдиш че сега сме па Литекс

.Ми той Литекс е у Втора лига!!Къв Литекс сте?Вие сте пате в кълчища аз да ви кажа..И колкото повече тъпчете още се оплитате в лъжи..
Ти каква връзка имаш с ЦСКА? Напиши поне едно мнение във форума на Черно Море

-
gihuelo
-
Контакти:
Мнениеот gihuelo » 05 юли 2017 23:53
icko65 написа:gihuelo написа:Trimastiki написа:Aбе, ако трябва да направим резюме на 3К страници, обобщено се оказва, че Микре Юнайтед няма как да стане ЦСКА.
R.I.P. за един велик някога (по някакъв си начин - с УАЗ-ките най-вече , в чиито багажници пристигаха славни ЦСКА-ри като Стойчо/Тройчо) клуб, който бе изцицан и умъртвен от знайни и незнайни герои на нашето време. Като по пътя си докара до умирачка или близо до нея футболни центрове като Благоевград (Бербо за 20 чифта маратонки, после Михтарски, после Спас Делев), Бургас (ПлатиМи и Анисе), Сливен (карето на Данчо Лечков, за които видя пари през крив макарон) и т.н. и т.н.
И няма начин петима форумни балъци + 50 возещи се в автобуса на Чавдар-Етрополе (безплатно) + 500 нашмъркани качулки + вся остальная непьющая сволочь да ме убедят, че "не се гаси туй, що не гасне!"
Запалете си отново огъня! Вътре в сърцата си! Съберете се примерно 100 000 от милионите привърженици. Отделете по 10 кинта месечно от залъка си. Ето ви 12 милки годишен бюджет. Направете си клуб с име: #Je suis CSKA!
И няма да ви се налага да правите свирки на никого. Успех!
И Наздраве!

Я сметни пак 100 000 по 10 лв.? и после си лягай.
Я ти ги сметни..Човека пише месечно а после за годишен бюджет.
Бай Петко ме поправи. Пак закъсня:) тууу и късмет
-
k_oleto
-
Контакти:
Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 23:55
1982 написа:k_oleto написа:1982 написа:k_oleto написа:Без значение какво мисля аз или ти за ГГ - такива като него успяват, защото наемат такива като мен (разбира се, аз съм 9-та дупка), но се надявам поне да ми хванеш мисълта. Та, в това няма лошо. Или поне аз не виждам. А ти, щом искаш - плащай. Дет се вика = имал пари - дал
Нищо подобно, такива като ГГ успяват, защото живеят в Булгаристан, тук закони няма, вие, адвокатите, нямате нищо общо .... щяхте да имате, ако живеехме в правова държава, а не в тази джунгла.
Може да ти обясня на по бира, а може и както решиш, но така се правят пари, а когато го разбереш - няма да пишеш по форуми, а ще правиш и ти кинти
Правят се, където няма съдебна система ..... както виждаш, пред КАС и УЕФА не минавате, каквито и да ги къдрят вашите адвокати. То, като не ти е чиста работата, нямаш шанс. Стига да не живееш в Булгаристан.
У нас има много неправди (чисто законодателни) Направо ще ти се "накъдри" костата ако почна да ти давам примери. Примерите са от реалния живот, а не бул шет вестници. Но.........това не означава (в конкретния случай), че Стойчо Стоилов или Трифон Попов са обяснили ситуацията на агентите, които въз основа на тези обяснения са изградили защитата на ЦСКА (ако е истана де)
-
icko65
-
Контакти:
Мнениеот icko65 » 05 юли 2017 23:56
gihuelo написа:icko65 написа:Жалка работа..Две години да се бориш и да тръбиш че това е ЦСКА а не Литекс.След това да те свалят на земята казвайки ти че си нов клуб.И ти да завъртиш гъза и да твърдиш че сега сме па Литекс

.Ми той Литекс е у Втора лига!!Къв Литекс сте?Вие сте пате в кълчища аз да ви кажа..И колкото повече тъпчете още се оплитате в лъжи..
Ти каква връзка имаш с ЦСКА? Напиши поне едно мнение във форума на Черно Море

Баба ми беше цесекарка..Писал съм-чети.

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
Stailio
-
Контакти:
Мнениеот Stailio » 05 юли 2017 23:57
k_oleto написа:Stailio написа:k_oleto написа:Stailio написа:k_oleto написа:sin4ec написа: Естествено, че не е диктувал. Но концепцията е формулирана от него-няма как те на своя глава да го направят. Мина ми през главата след първия отказ на КАС, че може да прибегне до подобен ход, но смятайки го за умен човек не мислех, че ще поеме такъв огромен риск!
Рискът не се оправда.
Аз зачитам правото на всеки да си избира и подкрепя клуб. Ти си избрал този-няма лошо! За бг стандартите е добър, за шампион и ЕКТ не става на този етап. Но има време.
Единственият ми проблем е свързването на този клуб с ЦСКА. Съжалявам, но няма никаква връзка между двете. Твърди го и ТР, и УЕФА, и ЛК, а и шефовете ви. Факт. Срещу всичко това имаме твърденията на ГА, Дърпатов и чичо Митко( които се нуждаят от анализ и тълкование като библейски текст) . Как мислиш, дали звучи сериозно?
Но и за това има време.
Един ден може и да осигутите приемственост. Дотогава сте си Литекс!
не е така пич
Ще ти дам пример.
Аз съм адвокат.
Не питам каква е концепцията на клиента - пиша това, което смятам, че ще спечели делото. В повечето пъти - това, което пиша е невярно. Или променено или ...............Клиента иска да му спечеля делото - той не се вълнува какво съм написал и кога и как и т.н
В Съда важат единствено и само документи. Ти може да си напишеш каквото искаш, но то няма как да е подкрепено от факти, след като го няма никъде черно на бяло - следователно губиш. Ако наистина си адвокат престани да дрънкаш щуротии, които и на децата са ясни, защото се излагаш.
Това е точно така. Ако не беше така - щяхме да играем в ЛЕ, следователно - каквото са писали адвокатите е боза
Мерси, че ме подкрепи !
Те адвокатите няма какво друго да пишат, защото само тази истина могат да докажат с факти - че Литекс е Цска-София. Литекс реално може да играе в Европа. Спор в това няма, само че трябваше да си останат в Ловеч и да стане Цска-София, Ловеч - за да бъдат спазени и разпоредбите на УЕФА.
Това не е така - пусни си Руди Василев в спортно за спорта и ще видиш и другата гледна точка. Разбира се, аз не очаквам да видиш другата гледна точка, ното очкавам да почнеш да сърфираш в нета, затова ще ти припомня моята гледна точка, а тя е, че адвокатите могат и са длъжни да пишат това - което според тях ще им спечели делото. Затова им се плаща все пак !
Точно така, затова и се уповават на документите. Според документите Литекс си е сменил името на Цска-София с цел маркетинг, в което пак няма лошо.
-
1982
Мнениеот 1982 » 05 юли 2017 23:58
k_oleto написа:това не означава (в конкретния случай), че Стойчо Стоилов или Трифон Попов са обяснили ситуацията на агентите, които въз основа на тези обяснения са изградили защитата на ЦСКА (ако е истана де)
Ооооо, далеч съм от мисълта, че тези пионки въобще някой ги е питал за нещо. Но ГГ е незаобиколим фактор ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
k_oleto
-
Контакти:
Мнениеот k_oleto » 06 юли 2017 00:02
Stailio написа:k_oleto написа:Stailio написа:k_oleto написа:Stailio написа:k_oleto написа:
не е така пич
Ще ти дам пример.
Аз съм адвокат.
Мерси, че ме подкрепи !
Точно така, затова и се уповават на документите. Според документите Литекс си е сменил името на Цска-София с цел маркетинг, в което пак няма лошо.
Не, според тях (защото познават практиките) това е бил най-добрия
юридически подход.
Дали е верния или истинския- не е важно, но както се указа - дори и юридически не е бил най-добрия, та затова - греда !
Върни се в “ЦСКА”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта