Защитниците Атз и Рикардо подписаха официално с Черноморец!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Защитниците Атз и Рикардо подписаха официално с Черноморец!

Мнениеот Parmalat » 18 яну 2010 17:32

Мениджърът на „Черноморец-Бургас" Красимир Балъков даде днес първата си пресконференция за 2010 г., на която представи двете нови попълнения в тима. С договори за 2 години и половина са привлечени бразилецът Габриел Фернандо Атз /28 г., 192 см/ и португалецът Рикардо Андре /27 г., 183 см/.

Централният защитник Атз е възпитаник на школата на „Гремио". Преминава през всички възрастови гарнитури, за да стигне до представителния мъжки състав, с чийто екип има 80 мача. От 2002 до 2006 г. облича екипа на португалския „Униао Лейриа". После преминава в „Рубин" /Казан/, с който става шампион на Русия и има отбелязани 5 гола. През 2008 и 2009 г. е пратен под наем съответно в „Химки" /Рус/ и „Химнастик" /Исп/.

Дефанзивният полузащитник Рикардо Андре израства в школата на „Бенфика". В родината си е играл за „Пасош Ферейра" /2003-2006 г./ и „Гондомар" /2006-2007 г./, преди да дойде във варненския „Черно море" /2007-2009 г./.

И двамата нови футболисти идват в „Черноморец-Бургас" със статута на свободни агенти.
„С Атз и Андре ще станем по-силни. Нашата и техните цели съвпадат - да излезем на международната сцена", заяви мениджърът Балъков.

„Ще дам всичко от себе си, за да се борим за класиране в челните места. В клуба се работи изключително професионално", посочи Атз, който през април ще се сдобие с португалски паспорт.

„Имам представа за футбола в България, но от това, което видях в „Черноморец - Бургас", съм изненадан приятно. Организацията е на високо ниво, работи се по амбициозен проект. Много се прави и за базата", допълни Андре.

http://chernomoretz.sportal.bg/bg/article/687#

Двама много добри защитника подсилват бургазлии.Мисля че заслужава да пусна нова тема защото не всеки ден идва шампион на Русия в България ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

dodo7271
Контакти:

Re: Защитниците Атз и Рикардо подписаха официално с Черноморец!

Мнениеот dodo7271 » 18 яну 2010 17:37

Все едно сте привлекли Роберто Карлош, Неманя Видич, Рио Фърдинанд и Карло Пуйол в пакет. Как разбра, че са много добри? Ако ми кажеш пет показателя в тяхната игра, които ги правят много добри, ти давам пет лева.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 яну 2010 17:39

ама и вие станахте интернационале ама не онова Миланското.Но нека са ви честити-политика на отбора.
LEVSKI_FOREVER

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 яну 2010 17:41

dodo7271 написа:Все едно сте привлекли Роберто Карлош, Неманя Видич, Рио Фърдинанд и Карло Пуйол в пакет. Как разбра, че са много добри? Ако ми кажеш пет показателя в тяхната игра, които ги правят много добри, ти давам пет лева.

Ето :arrow: viewtopic.php?f=9&t=38313&p=749707#p749707

Чакам си парите :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 18 яну 2010 17:42

dodo7271 написа:Все едно сте привлекли Роберто Карлош, Неманя Видич, Рио Фърдинанд и Карло Пуйол в пакет. Как разбра, че са много добри? Ако ми кажеш пет показателя в тяхната игра, които ги правят много добри, ти давам пет лева.

Кои са тези,които изброи?Футболисти ли са?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 яну 2010 17:45

Визитката на Атз говори за класата му.
Браво на Черноморец. Ако ще да играят 11 чужденци то те играят за Черноморец и ще носят успехи на него.
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 18 яну 2010 18:01

Parmalat написа:

:) :) :) :) Не на мен тия. Дай ми пет показателя, например - игра с глава, пласиране, скорост, спечелени единоборства, шутове. Иначе излиза, че ги обявяваш за най-великите в света, без да си ги гледал ;)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 18 яну 2010 18:05

dodo7271 написа:
Parmalat написа:

:) :) :) :) Не на мен тия. Дай ми пет показателя, например - игра с глава, пласиране, скорост, спечелени единоборства, шутове. Иначе излиза, че ги обявяваш за най-великите в света, без да си ги гледал ;)
Да допълня колегата,в клиповете са качени само най-добрите и чисти отигравания.Аз ако гледам на Йовов такъв клип ,ще го помисля за Бекъм 2. :mrgreen: :mrgreen:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 18 яну 2010 18:07

Поздравления за Рикардо Андре! Много добър футболист! Ще ви свърша работа.;)

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 18 яну 2010 18:17

Ticha написа:Поздравления за Рикардо Андре! Много добър футболист! Ще ви свърша работа.;)

Щом Рикардо Андре е толкова добър как така от Черно Море го оставиха да си тръгне?!
Всъщност какъв е случая с него?

Върни се в “Черноморец”