Soulen написа:Жалко, че ако продължим няма да мога да посетя мачовете. Този в Сплит най-вече де, чувал съм, че е много красив град
Сплит си е италиански град по начало. До втората световна война е в рамките на Италия.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Soulen написа:Жалко, че ако продължим няма да мога да посетя мачовете. Този в Сплит най-вече де, чувал съм, че е много красив град
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Добромир Жечев предупреди любимия си Левски да не се отпуска за реванша със Сутиеска въпреки добрия резултат в първата среща.
"Не трябва да се подценява мачът в Черна гора - каза бившият бранител. - Този гол, който ни вкараха накрая, дава надежди на Сутиеска. Явно е, че Левски е с по-голяма класа, но трябва да се подходи с внимание. За подценяване на реванша и дума не може да става. Именно заради гола, който допуснахме. Той създава някаква интрига. Ако беше 3:0, всичко щеше да е ясно. Но сега един бърз гол на Сутиеска в реванша може да доведе до сериозни неприятности".
"Левски е по-класен отбор и със сигурност ще продължим. Не съм запознат с качествата на Хайдук, но те са по-класен тим. Там ще бъде доста по-трудно".
Той направи кратка оценка и на обновената защита на отбора.
"Централната двойка в отбрана е стабилна - заяви Жечев. - Крайните защитници трябва да са малко по-внимателни. Милош Цветкович се нуждае от време за адаптация. Сутиеска ще разчита на всички свои налични състезатели за реванша с Левски", заяви Жечев пред "България днес".
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
ivan56 написа:Защо наказанието, не бе приложено в домакинският ви мач със Сутиеска а с Хайдук
ivan56 написа:Защо наказанието, не бе приложено в домакинският ви мач със Сутиеска а с Хайдук
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga и 23 госта