Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: /анкета / Всекидневната около Левски
Вече 15 човека сме казали плейофи.
Аз малко се поизсилих в предвиждането си. Топка е. Кръгла е. В женски род. Кой знае?! Да видим в четвъртък какво ще се случи, че ми е тегаво нещо малко...

Абе, аз се чудя едно нещо ... Тия клубове толкова ли не могат да направят едни билети с баркод и като си го купиш ( даже и по интернет ) само да го принтираш
Какви са тия пратки, колети и т.н.
С билети за баня ли се влиза на тия мачове

Леевски, оле

metodito написа:Вече 15 човека сме казали плейофи.Аз малко се поизсилих в предвиждането си. Топка е. Кръгла е. В женски род. Кой знае?! Да видим в четвъртък какво ще се случи, че ми е тегаво нещо малко...
Методи, движението на кръглата топка определя резултатите във футбола. Това движение е функция от много фактори. Един от най-важните е умението на отбор.
Топка не във всички езици е от женски род.
Малко хумор...И философия.
boabbb написа:metodito написа:boabbb написа:5% от 6000 колко саИма-няма 300 билета
Да, проверих - 6180 е записано официално. Само 5% ли е задължителната квота? Еми, тогава нормално... Точно в този момент ни е нужно обединение, не разединение и скандали.
Толкова е, мисляНа Герена вие трябва да отпускате по 1000 и няколко билета ...
Boabbb-че, в името на футбола и феърплея сме готови да отпуснем на хърватите 10000 и няколко билета. С баркод. На разсрочено плащане. 10% веднага, до 17.00 на 06.07.2017. Останалите когато могат. Хора сме, славяни, в ЕС. Помагаме.
Ако се класираме ще обжалваме наказанието. Ако от УЕФА проявят некомпетентност и неразбиране -
в КАС. Разбира се, че ще приемем и евентуално репресивно отрицателно решение.
Взетите пари ще ги върнем. Някога. А и "Хайдук" като всяка уважаваща себе си институция би трябвало да има фонд "изгубени крави".
Нали няма да ни осъдите, че позваме ваш патент. Ние как ви приехме в ППФЛ.
boabbb написа:Абе, аз се чудя едно нещо ... Тия клубове толкова ли не могат да направят едни билети с баркод и като си го купиш ( даже и по интернет ) само да го принтирашКакви са тия пратки, колети и т.н.
![]()
На Герена е така, ама за другите места, нямам идея.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
boabbb написа:Абе, аз се чудя едно нещо ... Тия клубове толкова ли не могат да направят едни билети с баркод и като си го купиш ( даже и по интернет ) само да го принтирашКакви са тия пратки, колети и т.н.
![]()
[offtopic]Преди години, минавайки през Копривщица ме спряха полицаи, глобиха ме за това, че бях без колан и вместо фиш ми дадоха няколко билета за баня от 2лв. Точно така си пишеше - билет за баня, явно са гепили кочанче от местния басейн или нещо такова и раздават "документи". Ходи после обжалвай "фиша"....[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:boabbb написа:Абе, аз се чудя едно нещо ... Тия клубове толкова ли не могат да направят едни билети с баркод и като си го купиш ( даже и по интернет ) само да го принтирашКакви са тия пратки, колети и т.н.
![]()
[offtopic]Преди години, минавайки през Копривщица ме спряха полицаи, глобиха ме за това, че бях без колан и вместо фиш ми дадоха няколко билета за баня от 2лв. Точно така си пишеше - билет за баня, явно са гепили кочанче от местния басейн или нещо такова и раздават "документи". Ходи после обжалвай "фиша"....[/offtopic]
Правя асоциации с "кафето от барчето отсреща". Където "кафето за полицая струва 20 лв.". Вицовете отразяват действителността. Някои черпят полицаите. Теб са те къпали. Реално.
Живко6461 със интерес чета постовете ти.Много добре ги редиш словосъчетанията.Браво.Ама много дълги ги редиш понякога.... 

-
- Контакти:
Според вас има ли го варианта Спас да вкарва пари в Левски в момента под формата на вътрешни кредити или както там се формира (от БТК, да речем), както Батков правеше преди с идеята евентуално да се избият, при пробив или след година-две. Та и за това да има селекция и заплати за що-годе по-качествени играчи.
Един вид - "ако стане ще е хубаво, хем ще се изчистят тия вътрешни дългове, хем ще има и някой лев отгоре, но ако не - е*ал съм ги и без това Левски за мен е стечение на обстоятелствата".
Един вид - "ако стане ще е хубаво, хем ще се изчистят тия вътрешни дългове, хем ще има и някой лев отгоре, но ако не - е*ал съм ги и без това Левски за мен е стечение на обстоятелствата".