ЛЕ / Сутиеска - Левски |06.07| 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Сутиеска - Левски |06.07| 21:30
Не знам откъде идват тия простотии, ама Митов не може стадо овце да води, камо ли ФК Левски. На тоя са му толкова заслугите колкото на чистачката на Герена за представянето на отбора.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- metodito
- Контакти:
Ми, така мисля. За това и казах...
Лично за мен
Ники си признавам когато ни пое за първи път ме кефеше .Бихме Лудогорец и ония в 90тата минути , ама само на юруш не става .
На Сутиеска трябваше са им вкараме още 3-4 гола , но вместо това сега ще треперим ....
На Сутиеска трябваше са им вкараме още 3-4 гола , но вместо това сега ще треперим ....
Взаимствано от един левскар член на този прекрасен форум който пътува към Никшич

-
Jordan1914
- Контакти:
Мъжка игра,внимателна игра,синьо сърце!Тези,може би се повтарям,но ще ритат,ще блъскат,защото такъв им е мантелитета!Дано нашите не се уплашят и дано ''черната сила'' ни поведе към следващия кръг!САМО ЛЕВСКИ!
ЕМИЛ написа:Ники си признавам когато ни пое за първи път ме кефеше .Бихме Лудогорец и ония в 90тата минути , ама само на юруш не става .
Гари Родригез , Жоао Силва , Мюлдер , Кристовао Рамос, Йовов , Карвальо , че защо не и Илиян Йорданов дето тогава направи най силният сезон в кариерата си бяха играчи дето не им трябваше треньор да играят . Индивидуалната класа в атака я имаше и си личеше от късните голове . Защитата беше тоталка , както е и сега . Както Везалов си вкара автогола , както Берое ни надупчи с 3 аматьорски гола , както Иртиш ни изгаври в 2 мача подред , така и сега защитата не знаят къде се намират . Няма как да промениш нещо в играта ,което не разбираш и не ти е ясно . Мога от сега да се обзаложа , че 3 месеца по късно половината тук ще плюят сърбина и Горанов , че са тотални некадърници при положение че в който и друг отбор да отидат ще са добри играчи . Тук защитниците няма на какво да бъдат научени докато Жадното е треньор .
В този мач не трябва да играем нито правилно, нито красиво. Трябва да продължим. На всяка цена. Всичко друго е без значение.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Спокоиствие.Трябва един гол нищо повече.Смятам че има кои да го вкара.Единствено да няма глупави грешки и тъпи първоначални минути....като Дунав примерно.Излизаме със тактика 7-2-1 и класирането е във кърпа вързано. 
Митов след като затвори отбора през второто полувреме на първия мач, вместо да ги довършим и сега да играем протоколен реванш, много ме притеснява да не тръгне да играе за 0:0.
Сутиеска Никшич-Левски София 4,50 3,40 1,72.Това са коефиценти на бет 365.
LEVSKI_FOREVER