ЦСКА - Литекс - очаквания,прогнози,състави...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

miron
Контакти:

ЦСКА - Литекс - очаквания,прогнози,състави...

Мнениеот miron » 22 ное 2008 12:15

За мене това е мача на деня независимо, че конкуренция му правят Вила - Юнайтед и Интер - Юве, но за жалости мисля, че днес шампионите ще загубят. Просто идиотските решения на чичо Митко цяла есен, които не даваха отражение на резултатите срещу Спартак, Вихрен, Беласица и т.н. си казаха думата срещу отборите от топ 5 - без победа. Налудничавото налагане на абсолютно безидейния Данчо Тодоров, кошмарния Евгени (2 !!! гола от 11 мача ) и абсолютно некреативния Маркиньос ме отчайват вече. Като сложим и това че Митя Морац или Бранеков ще се справят в пъти по добре от "зетя" Кирчо и той все пак ще е титуляр си мисля че двойката е съвсем съвсем реална. За жалост. Какво мислите вие все пак?

ВЪН РАСИСТИТЕ ОТ "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" !!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: ЦСКА - Литекс - очаквания,прогнози,състави...

Мнениеот sedem_!_dva » 22 ное 2008 12:21

Ходете си чистете кочината, навън спре да вали сняг. Бързо хващайте по едно гребло всички армейски фенове, че Сашко Апашко няма излишни пари. И внимавайте как ще го изчистите, защото отборът на Мъри играе правилен футбол и не може на неравни терени.
NON MOLLARE MAI

miron
Контакти:

Мнениеот miron » 22 ное 2008 12:30

Добре де майка му стара написах темата с правилен тон. Не споменвам "говеда" "свине" и тем подобни идиотщини не може ли просто да влезеш да кажеш мисля че така ще завърши защото еди какво си. Егати простотията честно. Миналата вечер сърбите ни разсипаха влизам тук и всеки "чорбари вие сте виновни", "Урсула е виновен говедото мръсно".Не виждате ли колко сте жалки бе мамка му.Но както един колега по надолу беше казал в една тема...НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША.Поне една немалка част.

ВЪН РАСИСТИТЕ ОТ "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" !!

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 22 ное 2008 12:35

E чак пък идиотски малко по-леко с определенията. ;)
А Данчо в никакъв случаи не е безидеен , виж за Евгени съм съгласен че е кошмарен но засега това са ни възможностите.Все пак не забравяите че "специалистите" ни предричаха борба за изпадане.
Много добре се включи Да Коща има отлична за бг стандартите техника и поглед в/у играта.
А за теб какво означава правилен футбол да ви лягат. :?: ;) :?:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 22 ное 2008 12:44

Red Army написа:E чак пък идиотски малко по-леко с определенията. ;)
А Данчо в никакъв случаи не е безидеен , виж за Евгени съм съгласен че е кошмарен но засега това са ни възможностите.Все пак не забравяите че "специалистите" ни предричаха борба за изпадане.
Много добре се включи Да Коща има отлична за бг стандартите техника и поглед в/у играта.
А за теб какво означава правилен футбол да ви лягат. :?: ;) :?:

Правилен футбол определено не значи това, което играе ЦСКА. Ще ме извиняваш, но вашия отбор разчита на късмета и набляга на това, че е важно да се вземат точките пък майната му на футбола. НЕЩО, КОЕТО КОКАЛА ИСКА ДА НАПРАВИ И В ЛЕВСКИ, ПО-ТОЧНО НЕЩО КОЕТО ВЕЧЕ ГО ВИДЯХМЕ И СЪС СПАРТАК И СЪС СЛАВИЯ. ОПРЕДЕЛЕНО НЕ МИ ХАРЕСВА ТОЗИ ФУТБОЛ, КРИТЕРИЯ ЗА ТОВА Е И ВСЕ ПО-МАЛКОТО ПУБЛИКА НА ГЕРЕНА. ДОКАТО ПРИ МЪРИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ОТБОРА ГУБЕШЕ НА СТАДИОНА ИМАШЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ПУБЛИКА ОТ СЕГА. МЪРИ ГРАДИ ОТБОР В ЛОВЕЧ, КОЙТО НЕ РАЗЧИТА НА КЪСМЕТА И НА ВРЕМЕННОТО ВЗИМАНЕ НА ТОЧКИ, НО ТОВА ЩЕ ДАДЕ ОТРАЖЕНИЕ СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ В ЕВРОПА, ДОКАТО НИЕ И ВИЕ ТОГАВА ЩЕ ГЛЕДАМЕ И ЩЕ ЦЪКАМЕ С ЕЗИК, АКО Г-Н БАТКОВ НЕ МУ ДОЙДЕ АКЪЛ В ГЛАВАТА И НЕ НАЗНАЧИ НЯКОЙ ДОБЪР ТРЕНЬОР НАЧЕЛО НА ЛЕВСКИ.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 22 ное 2008 12:51

Е то можело и без обиди и тем подобни значи. ;)
Е на мен пък ми харесва как играе ЦСКА (не вс мачове ест но повечето).Да не почваме за Мъри щото темата е другда.
А и за това за Литекс не съм мн съгласен (дано си прав де).
За мача днеска ще е мн труден но трябва да се мачка няма др алтернатива.А някои знае ли нещо за Манчев.

miron
Контакти:

Мнениеот miron » 22 ное 2008 12:51

За Данчо може би прекалих но ще видиш голямото недоразумение Маркиньос днес вместо Да Коща. И Евгени вместо...който и да е Манчев,исландеца,който и да е само да не е той.Идеалния за мен състав без да се правя на спец просто фенски състав е

------------------------------------------------------------------------------Велинов------------------------------------------------------------------------
Виданов-----------------------------Морац/Бранеков---------------------------------Иванов---------------------------------------------Машадо---
------------------------------------------Мороз---------------------------------------Янчев----------------------------------------------------------------
Тодоров-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Лазаров
--------------------------------------------------------------------ДаКоща----------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------Манчев/Гари----------------------------------------------------------------------------

Дано тази култова схема е станала.

ВЪН РАСИСТИТЕ ОТ "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" !!!

miron
Контакти:

Мнениеот miron » 22 ное 2008 12:53

Е не е станала но това са имената които аз искам да виждам не Маркиньос и Евгени.Но аз съм пред тв-то а чичо Митко е на скамейката.

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 22 ное 2008 13:00

Съгласен съм със теб за състава само без Мороз.А и някои трябва да го махне БеконоВ (нищо лично но е слаб вратар) , а и повече млади да се налагат.

Потребителски аватар
redmanutd
Контакти:

Мнениеот redmanutd » 22 ное 2008 13:03

Така аз мисля да си кажа мнението,най-накрая,явно някой хора не четат заглавията на темите,така да се върна по темата.Мисля че ЦСКА най-накрая ще покаже една добра игра,все пак имаме футболисти,просто играта не им върви,но всичко с времето.Според мен трябва да бъдат продадени някой от футболистите,които вземат големи пари,а не играят въобще,така състава,ще стане оптимален и ще се вдигне малко нивото на отбора..Залагам на 2:1 за любимия отбор.Последните сезони играем добре срещу Литекс,по мое скромно мнение хубава игра в България играят именно отборите на Литекс,Черно море,Черноморец и малко от малко Цска,останалите отбори са трагични във всяко едно отношение.Повечето хора си мислят,че първенството ни е станало слабо,аз пък мисля,че стана интересно и дано до последно да има интрига,както е във момента,защото разликата между няколко отбора са малко и лесно може да се смени водача.Спрете с обидите бе хора,нищо не печелиме от това,нито печелят любимите ни отбори. :| :| :|
Glory Glory Man Utd

Върни се в “ЦСКА”