Ми щом споменаваш факти-факт е че сме нов отбор според уефа и затова не можем да играем в ЕКТ!Колко пари е завлякал ГГ чрез КТБ не знам,знам че ще плащаме 3.5 милиарда и това няма общо с футбола,а такива като тебе реват само по форуми и обвиняват избирателно.[offtopic]Днес другия "патриот" Валери Симеонов е казал интересни факти за Договора БМФ и г-н Правя футбол по правилния начин!Запомних,че от 2600 служители са останали 100 и няколко и че половината кораби са нарязани!Ето ти факти!Както е факт,че на твоето държавно-мутренско отборче му пращат спонсор след спонсор!Факт са и схемите за източвания в които участвате вие пфк Левски 1914-София и делиорманския евробоец!Факт е че Страбаг съществува над 25 години и НИКОГА не е бил спонсор на нищо в спорта и изведнъж става на Левски!Факт,факт,факт!Факт е и ,че "утре вестниците първи,няма кой да ни спре"[/offtopic]
[offtopic]Яко заблуден, само 2 неща са наистина факт от това което си написал.
Първо за БМФ - да половината са нарязани, защото не носят никаква печалба ако не са дадени за скрап. В БМФ в момента работят около 1000 човека.
2-ро за спонсорите. Викаш друго си е Мтел да спонсорира 20 години Левски и след това като се пръкнахте пак на картата почна да спонсорира вас - защото 100% им носите огромни печалба (смях, та даже огромен). Това че на на са пращали спонсори постояно не е никакъв факт защото първо няма как да го докажеш, кой и как ни праща спонсори.
Относно страбаг - 20 години спонсорират турнири по борба ако не ти е много ясно, има отчети разгледай и виж.
Къде са тези схеми за източване на Левски и Лудогорец? Къде са документите, къде са доказателставата - на твойте гларуски приказки нали знаеш, че никой не вярва!
Отнвово си затапен шемет, я кажи за фактите, които аз ти казах - какво ще кажеш за тях?[/offtopic]