vaskonti написа:Teo написа:maxi1914 написа:sleyd83 написа:За доказателство:
Потребители, разглеждащи този форум: 1982, Achtung_Juden, bezpanika, Just1948, KellyB, krumeto, paci_paci, petko.h.markov, Popokatepetal, redmadness48, sleyd83, Val3ncia, Yahoo [Bot], yavorescu и 24 госта
Ми верните фенове се покриха . Нещо Тео бараба дърпатката ? СРАМ И ПОЗОР нещо КАС не ви оттърва вече
Кой се е покрил е хахаха, на море съм и ви чета глупостите и се пукам от смях под чадъра с биричка и картофки хаххахаха!
@ Берба Манекена далече от парка на свободата!
Всичко ще си оправиме не се безпокойте за нас... тая година ще сме шампионо с такава лекота в която предишните 70 не сме били!
Тео, Бащицата, да се слави името Му, покани ли Бербатов на една бира поне, та ревете, че джиткал с Берое? И кой си ти точно да казваш на Бербатов къде да ходи и къде не?
Бербатов, колкото е направил за децата на България и лично за себе си като кариера, тия животни хиляда години да живея няма да му стигнат и на стотна постиженията. Жалко е поведението ви, Тео, жалко и низко!
Идиоти във всяка агитка колкото щеш.Бербатов никога не е бил безспорен любимец на Алмията.Завинаги си остават загубите на титлата и от МТК след безбройните негови пропуски.След като отиде в Ман Юн този човек взе да живее в някакъв собствен свят и тук всички бяхме много малки за него.Не знам какви покани са им пращали но се върнаха Джеки,Джони,Бончо Генчев, Любо/президинт/ Ицо,Туньо/лека му пръст/,Костадинов,Марто,Велизар/гл. мениджърв момента/.