Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот dreben23 » 03 юли 2017 22:35

Ами защото иначе действителната цифра на моите отбори няма да е 23(а това ми е любимо число, добре де, две числа съм припознал за любими и 1), тя и не е, но е станала 20 заради фалитите на всеки мой отбор. :cry: Малшанс, а знаете ли, че никакви Родопи не съм ги припознал и досега, просто гледам с трепет старата ми как ше падне в ШЛ, :D за да си получа възмездието, че ми е липсал отборът! :( Въпрос към всеки трезвомислещ неизманипулиран фен на отбор : Ако дойдат некакви лоши и ти затрият отбора, цветя и рози ли ше им подаряваш и футбол на плейстъшъна ли ше си следиш лайвскора? Напук правим на лошите, припознавам наред! :D

Никой няма право да му затрива отборите на сърчицето, иначе ще бъдем принудени да припознаем си други! Точно това направихме всички армейци, показахме ви, че на никого не му пука какви ги вършат лошите, но те искаха да останем без отбор! Ами, лоши, не сте познали! Имаме си ЦСКА! :)
Последна промяна от dreben23 на 03 юли 2017 22:42, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

toto_1

Мнениеот toto_1 » 03 юли 2017 22:40

RedSkin написа:
dreben23 написа:
Val3ncia написа:Смешна история. Никакъв срам ,никаква чест и пълна селяндурщина от големите граждани обиждайки всеки на "селянин". Просто оставам безмълвен като чета глупостите и жалките опити за оправдания на феновете на ЦСКА-София.

Нямам думи . :|

Колега, прилепче, понеже аз своите хора ги уважавам ще те попитам така: Ако Хонгконгски магнати фалират наша Валенсия и Бетис бъде преименуван на Валенсия, би ли припознал новата Валенсия за своя отбор или просто ще станеш фен на Леванте? Да не се заричаме, но един ден може и той отбор да ми се закрие квото ми е късметчето? :D Поставям те в ситуацията на нас, феновете на ЦСКА, какво би избрал - фен на новата Валенсия или на другия отбор Леванте? Аз Леванте няма да припозная никогаш! :)

Защо никой не ги обмисля нещата хипотетично-аналогично на наше място какво ше избере си, ами влиза да тормози червена общност само! Ние ли сме виновати, че някакви лоши са фалирали отбора ни? Ми не. В такъв случай кво ви пука дали е оранжев, поне ми на прилепите същия цвят, значи цветът поне не би трябвало да ни е проблем. :mrgreen:

А защо е нужно да припознаваш друг отбор?

Направи си справка колко от сегашните отбори в ППЛ са аФтентични и колко припознати.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 юли 2017 22:44

maxi1914 написа:
sleyd83 написа:За доказателство:
Потребители, разглеждащи този форум: 1982, Achtung_Juden, bezpanika, Just1948, KellyB, krumeto, paci_paci, petko.h.markov, Popokatepetal, redmadness48, sleyd83, Val3ncia, Yahoo [Bot], yavorescu и 24 госта

Ми верните фенове се покриха . Нещо Тео бараба дърпатката ? СРАМ И ПОЗОР нещо КАС не ви оттърва вече

Кой се е покрил е хахаха, на море съм и ви чета глупостите и се пукам от смях под чадъра с биричка и картофки хаххахаха!
@ Берба Манекена далече от парка на свободата!

Всичко ще си оправиме не се безпокойте за нас... тая година ще сме шампионо с такава лекота в която предишните 70 не сме били!
Последна промяна от Teo на 03 юли 2017 22:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 03 юли 2017 22:45

ебахти ловешката селения. Дори Бербатов оплюха. Скоро на Ицо като му писне от джуджета и срещу него ще настроят феновете и накрая единствената легенда ще е Стойчо Стоилов. Дано повече хора прогледнат, но и пази Боже сляпо да прогледа......
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 юли 2017 22:54

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/berbo-samo-beroe-me-pokani-nikoj-ot-cska-ne-me-e-tyrsil-439325

Май малко избързахте с плюенето, човекът е далеч от договор с когото и да е.

Нищо де, може да го заплашите, че ще му счупите краката, ако не дойде при вас, както с Бумал ..... Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 03 юли 2017 23:00

Teo написа:
maxi1914 написа:
sleyd83 написа:За доказателство:
Потребители, разглеждащи този форум: 1982, Achtung_Juden, bezpanika, Just1948, KellyB, krumeto, paci_paci, petko.h.markov, Popokatepetal, redmadness48, sleyd83, Val3ncia, Yahoo [Bot], yavorescu и 24 госта

Ми верните фенове се покриха . Нещо Тео бараба дърпатката ? СРАМ И ПОЗОР нещо КАС не ви оттърва вече

Кой се е покрил е хахаха, на море съм и ви чета глупостите и се пукам от смях под чадъра с биричка и картофки хаххахаха!
@ Берба Манекена далече от парка на свободата!

Всичко ще си оправиме не се безпокойте за нас... тая година ще сме шампионо с такава лекота в която предишните 70 не сме били!

Вземи цаца картофи може по всяко време .
@ На манекена до преди 1 месец му целувахте краката и го давахте за пример . Сега на 180 градуса но това е типично за теб .
@Ем то ако има ултиматум шампиони или без крака много ясно , че ще изорете терена . И накрая ще има мн. потрошени крайници.
@Доста интересно стана с КАС ама за това нещо почна да си трайкаш . Нещо не чакаш с нетърпение решението .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 юли 2017 23:01

Еми мнението дето го изтрихте, там е истината. Питайте го този футболен съюз що им фалират клубовете(не издържат вече и по един сезон) , какво толкоз съм казал. Харесват ви тези неща ли? Ако ви харесват, ок, няма да пишем за лошите. Вие не понимаете ли, че на футболните хора ни е болно за всички български клубове, в това число е вече и ЦСКА. Но пък се припознахме, само защото се казва пак ЦСКА, тире или град не ми е проблем. Годината не бива да е в името! :)
Последна промяна от dreben23 на 03 юли 2017 23:02, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 юли 2017 23:02

Активен съм когато има да кажа нещо съществено, но сега няма какво и за това не пиша, но не значи, че не ви чета тъпотиите хахахахахаха

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 03 юли 2017 23:04

Teo написа:Активен съм когато има да кажа нещо съществено, но сега няма какво и за това не пиша, но не значи, че не ви чета тъпотиите хахахахахаха

А на Бумал тъпотията четеш ли ? Твоето съществено го видяхме ЕК на 10000 % . Най-същественото до сега от теб е , че пиеш бира с картофи .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 юли 2017 23:05

maxi1914 написа:
Teo написа:Активен съм когато има да кажа нещо съществено, но сега няма какво и за това не пиша, но не значи, че не ви чета тъпотиите хахахахахаха

А на Бумал тъпотията четеш ли ? Твоето съществено го видяхме ЕК на 10000 % . Най-същественото до сега от теб е , че пиеш бира с картофи .

На Бумал му е казано какво да каже, това не са негови думи, а сложени!

Върни се в “ЦСКА”