Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот popokutepetel » 03 юли 2017 18:09

miro_rz написа:Бумал с интересно интервю !

За мутренското тимче на Гнома е напълно характерно.
До кога ще го търпят този да разсипва целия футбол?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 юли 2017 18:11

За един ден Бербатов , декларация и истината за трансфера на Бумал от б отбора на Литекс в а отбора на Литекс в София .
Ето това е магията .....
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юли 2017 18:12

Kotooshu написа:

Петрус Бумал разкри, че е бил заплашван, по време на престоя си в България. Цялата изповед на полузащитника публикува френското издание на Goal.com.
"След това отидох при президента Гриша Ганчев и му казах, че аз във втора дивизия няма да играя и искам да си тръгна. Той ми каза, че ако дойде оферта за мен, ще ме пусне. Дойдоха две такива - едната от Гент, другата от Мехелен - те бяха за по 250 хил. евро. Но Ганчев отказа. После дойде и от френски отбор предложение, но казаха, че не могат да платят трансферна сума, но са готови да дадат пари за наем, с опция да ме откупят впоследствие".
"Така аз натиснах Литекс, дадох им ултиматум, две-три седмици напъвах за това, но нямаше реакция и не ме пуснаха. Затова трябваше да доиграя сезона във втора дивизия. Тогава си казах, че явно така е трябвало да се случи и това е професионалният ми път, нямаше какво да направя...".

"И след края на сезона отидох в Тайланд, бях на почивка там. И без да знам, бях уведомен, че съм трансфериран в ЦСКА. Първоначално не повярвах и си мислех, че например се водят само някакви преговори за това. Но в крайна сметка ме увериха, че е иначе. Затова прекратих ваканцията си, отидох в София и се видях с президента. Той ми каза, че в България е така".
"Условията по договора ми бяха същите, като тези в Литекс, затова аз поисках да се предоговорят. Подписах после договор за една година през юни 2016 г., в който имаше опция за автоматичното му удължаване с още един сезон, ако тази клауза бъде активирана до 30 април 2017 г".

"Това обаче не се случи и аз се позовах на тази точка пред федерацията и пред ФИФА. Впоследствие от там ми казаха, че съм свободен да се обвържа с който отбор преценя, защото вече съм свободен агент. Но когато това се случи, започнах да получавам обаждания от шефовете на ЦСКА, писма от тях, заплахи. Те правеха същото и с жена ми. Казах им, че се прибирам във Франция".

"Те дойдоха при мен, заплашиха ме, че ще ми счупят краката, дори изготвиха фалшив договор с фалшив мой подпис, който аз докладвах във футболната федерация чрез нотариус. Казваха ми, че няма как да ме пуснат да си тръгна, защото съм най-добрият играч на отбора и ще е невъзможно за феновете да ме видят, че си тръгвам. Но аз накрая си предадох всички документи чрез един приятел в тази държава и след края на сезона си тръгнах кротко и тихо".

Литекс стайл !!!

В последствие и ЦСКА стайл. "Опа Ганчев, стайл" :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 юли 2017 18:13

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ. В клубът са голяма част от предишните футболисти, същите мениджъри и е добре капитализиран, така че да може да изпълнява всякакви и всички свои законови задължения и отговорности. ЦСКА-София не трябва да се бърка с юридическото лице, което притежаваше футболния клуб, който се състезаваше преди под същото име и който влезе в процедура по администриране вследствие на несъстоятелност. ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 юли 2017 18:14

blue avalanche написа:
Kotooshu написа:

Петрус Бумал разкри, че е бил заплашван, по време на престоя си в България. Цялата изповед на полузащитника публикува френското издание на Goal.com.
"След това отидох при президента Гриша Ганчев и му казах, че аз във втора дивизия няма да играя и искам да си тръгна. Той ми каза, че ако дойде оферта за мен, ще ме пусне. Дойдоха две такива - едната от Гент, другата от Мехелен - те бяха за по 250 хил. евро. Но Ганчев отказа. После дойде и от френски отбор предложение, но казаха, че не могат да платят трансферна сума, но са готови да дадат пари за наем, с опция да ме откупят впоследствие".
"Така аз натиснах Литекс, дадох им ултиматум, две-три седмици напъвах за това, но нямаше реакция и не ме пуснаха. Затова трябваше да доиграя сезона във втора дивизия. Тогава си казах, че явно така е трябвало да се случи и това е професионалният ми път, нямаше какво да направя...".

"И след края на сезона отидох в Тайланд, бях на почивка там. И без да знам, бях уведомен, че съм трансфериран в ЦСКА. Първоначално не повярвах и си мислех, че например се водят само някакви преговори за това. Но в крайна сметка ме увериха, че е иначе. Затова прекратих ваканцията си, отидох в София и се видях с президента. Той ми каза, че в България е така".
"Условията по договора ми бяха същите, като тези в Литекс, затова аз поисках да се предоговорят. Подписах после договор за една година през юни 2016 г., в който имаше опция за автоматичното му удължаване с още един сезон, ако тази клауза бъде активирана до 30 април 2017 г".

"Това обаче не се случи и аз се позовах на тази точка пред федерацията и пред ФИФА. Впоследствие от там ми казаха, че съм свободен да се обвържа с който отбор преценя, защото вече съм свободен агент. Но когато това се случи, започнах да получавам обаждания от шефовете на ЦСКА, писма от тях, заплахи. Те правеха същото и с жена ми. Казах им, че се прибирам във Франция".

"Те дойдоха при мен, заплашиха ме, че ще ми счупят краката, дори изготвиха фалшив договор с фалшив мой подпис, който аз докладвах във футболната федерация чрез нотариус. Казваха ми, че няма как да ме пуснат да си тръгна, защото съм най-добрият играч на отбора и ще е невъзможно за феновете да ме видят, че си тръгвам. Но аз накрая си предадох всички документи чрез един приятел в тази държава и след края на сезона си тръгнах кротко и тихо".

Литекс стайл !!!

В последствие и ЦСКА стайл. "Опа Ганчев, стайл" :mrgreen: :mrgreen:

Е, вие не заплашвате, направо биете, подпалвате автомобили или убивате!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 03 юли 2017 18:14

Kotooshu написа:Бумал с интересно интервю

Къде ги намирате тези интервюта, бря?! Да не са от Доня балоня или друг подобен сайт?! :lol: :lol: Имаше интервю с Бумал още преди да приключи миналия сезон, и в него той каза, че не му се играе вече в България! Това е! По живо по здраво си тръгна! Никой не се опитвал да го спира!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юли 2017 18:16

CSKA 78 написа:
Kotooshu написа:Бумал с интересно интервю

Къде ги намирате тези интервюта, бря?! Да не са от Доня балоня или друг подобен сайт?! :lol: :lol: Имаше интервю с Бумал още преди да приключи миналия сезон, и в него той каза, че не му се играе вече в България! Това е! По живо по здраво си тръгна! Никой не се опитвал да го спира!

Казал е това, което трябва, за да не му счупите краката. После избяга от вас и каза истината. Там не можете да го пипнете. :mrgreen:
Нещо по писмото до КАС??? :oops:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 юли 2017 18:17

Съдържанието на документа до КАС бе анонсирано в сайтовете още преди няколко дни, т.е. няма изненади.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 юли 2017 18:18

Не знаех, че неумееш да боравиш с Google
http://www.goal.com/fr/news/28/main/201 ... ien-grandi

Бягай за опорни точки, че днес много ви се струпа на главите.
Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 03 юли 2017 18:20

Синичките, вместо да си зададете въпроса защо нямате публикуван отчет /щото не е за показване :mrgreen: :mrgreen: /, или примерно какво стана с парите от двата трансфера? Защо нищо не купи Спас за да подсили отбора?

Вие се кефите на писмото до КАС, ами нищо ново не е написано.Юридически за да ни допуснат трябва да ни свържат с Литекс иначе сме ново клуб. Това е нормално,целта оправдава средствата.

Върни се в “ЦСКА”