CSKA 78 написа:honda написа:CSKA 78 написа:Така...Сега за ЦСКА ли говорим, или за Лудогорец?! В промяната на правилата за финансов феърплей на УЕФА от 2015 година, се допуска един отбор да е на загуба, при това голяма, ако има споразумение и инвестиционен план, който е представен на УЕФА! Сега по-ясно ли е?!![]()
Промяната от 2015 е точно както е посочил колегата се отнася за инвестиции в инфраструктура. Напълно естествено е ако правиш крупни инвестиции в инфраструктура да си на загуба. При ЦСКА-София няма такива крупни инвестиции.
Преди време ви писах,че след изключването ви от ЕКТ ,за мен ще бъде много интересно как ще изпълните критериите за ФФП . Има начин - но не съм сигурен доколко ГГ ще бъде съгласен на този вариант -да "отпише " дълга към него.
Май пак стигате до подчинени на вашия голям приятелТеодоридис . Интересно личностни нападки към него доколко ще ви помогнат
. Има ли някой ,който вярва на информацията от"отлично информиран източник" от УЕФА ,който информирал САС ,че решението за ЦСКА-София е еднолично на генсека на УЕФА . И точно пък от САС информирали "24 часа"
При нас 2-те години през които ни донесоха повече от 5 млн .лв. загуби. Апропо би ли посочил откъде имаш информация ,че загубите на Левски са 12 млн.лв. за последната година,по моя информация толкова е целия бюджет на Левски, надявам се правиш разлика между бюджет и загуби![]()
Но да се върнем към ЦСКА-София. От къде тази увереност ,че ще строите стадион на мястото на Армията? Това да се случи най-малкото трябва да се промени ПУП-а на София. Второ как се разрешава строеж на територията на паметник на парковото изкуството ? Хора като Ил.Павлов(лека му пръст) и В.Божков с несравнимо по-големите си във всяко едно отношение възможности от ГГ не успяха да решат този въпрос,а желание определено не им липсваше.
Знаем, че повечето в този форум са от специалист нагоре! При това тесни специалисти и не само в едно направление, разбира се! Супер платени юристи, които са и икономисти, архитекти, даже геодезисти при необходимост! Но не си признават, че са и екстрасенси!![]()
![]()
ПП Загубата от 12 млн.(всъщност са 11 милиона и нещо) на Левски за миналата година беше официално обявена! Търси по сайтовете!![]()
Това относно в коя област съм специалист мисля ,че не е предмет на дискусията ни. Показал съм ,че нямам навика да хвърлям думите си вятъра и общо взето каквото съм предвидил се случва.
Относно загубите на Левски - би ли показал източника на информация, аз ги знам колко са , ами много по-малко от това което си посочил са.