Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Diema Extra вече за 6 лева
следващия месец ще е 7 лв и после 8 ,9 ..... така се прави капитализъм , затова 80 % не плащат и си гледат по оня начин 

нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- soulfly1948
още ли има идиоти да плащат на тези???
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
- 7 е добро число
мачовете от вишата рилигия на острова в събота от 17ч. пак няма да се предават - не били интересни 

[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Възрастни хора дето не могат да се занимават с интернет плащат
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
И какъв е проблемът ? . Ако погледнем колко състезания дават , всяко едно излиза за жълти стотинки . А и не е задължително - всеки на който не му харесва може да се откаже . Има достатъчно други спортни канали .
neverbackdown написа:Аз им плащам.Нямам против за 2 лв. повече, но поне да отидат за отборите.
Сигурен съм обаче,че и 10% няма да отидат.
Иначе като цяло съм доволен.Дават интересни предавания и сега например ъндър21 го гледам и ми е интересно.
Яд ме е само,че домуса държи правата и взима пари от това....
[offtopic]И аз им плащам. Обаче малко ме е яд. Всичко отива за Домусчиев(Лудогорец). Преди 10-ина дни писах и за това как играейки в ШЛ мачовете си на Васил Левски,всъщност Домусчиев изкарва пари от софийските фенове. Сега щели да му позволят да играе в Разград. Ще играе,ама един друг път. Това ще значи да изкарва 3-4 пъти по-малко пари от билети. Да не е луд. Това е бизнес проект все пак. С тези повишени цени вече спокойно можем да наречем Лудогорец "Отбора на Народа". Всички заедно ги спонсорираме. И с две думи да са им честити следващите 5-10 или там колкото им се иска шампионски титли. Просто с пари смазаха всички конкуренти,но за съжаление смазаха и футбола като цяло.[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...
hydetoshi написа:neverbackdown написа:Аз им плащам.Нямам против за 2 лв. повече, но поне да отидат за отборите.
Иначе като цяло съм доволен.Дават интересни предавания и сега например ъндър21 го гледам и ми е интересно.
[offtopic]И аз им плащам. Обаче малко ме е яд. Всичко отива за Домусчиев(Лудогорец). Преди 10-ина дни писах и за това как играейки в ШЛ мачовете си на Васил Левски,всъщност Домусчиев изкарва пари от софийските фенове. Сега щели да му позволят да играе в Разград. Ще играе,ама един друг път. Това ще значи да изкарва 3-4 пъти по-малко пари от билети. Да не е луд. Това е бизнес проект все пак. С тези повишени цени вече спокойно можем да наречем Лудогорец "Отбора на Народа". Всички заедно ги спонсорираме. И с две думи да са им честити следващите 5-10 или там колкото им се иска шампионски титли. Просто с пари смазаха всички конкуренти,но за съжаление смазаха и футбола като цяло.[/offtopic]
[offtopic]Може да компенсира с по скъпи цени на билетите, а и не е гаранция с какви отбори ще се падне ако достигне до групи в ЕКТ.
При по неизвестни противници, едва ли в София ще събере повече от 10К, а в Разград стадиона ще е пълен. Едва ли много разградчани и от околностите са били част от публиката в София, а сега ще имат възможност да присъстват.
А футбол се прави с пари, никой не е виновен на другите отбор, че нямат пари или, че не искат да влагат като в Разград.
А това, че били убили футбола е най-голямата смешка, която се тиражира, ще каже човек, че преди Лудогорец, всички наши отбори стигаха минимум полуфинали в ЕКТ.
Истината е друга, колкото и страшна да е тя, трябва да се казва, а именно, че нямаме български играчи които да са поне на половината качества от латиносите на Лудогорец.[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Дидо написа:Ъндър 21 по zdf,и аз не съм за 6 лева но е важен принципа,никой не казва защо се вдига цената,заради тока ли или заради цените на горивата,но както и да е всяко нещо си има край!
Вдигат се всички цени, защото българинът е балък и си плаща. Днес това ти вдигат, утре онова, вдругиден третото ..... аз тези не ги ползвам и не ме засягат, но щом има шарани, ще ги клатят. Догодина цената може и 8 лева да стане, като виждат, че сте балами, ще ви дерат.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
JohnnieWalker написа:6 лв за 1 месец спорт ? Не видях проблема ! Цигарите струват толкова... Ставате доста смешни с тези глупости...
Няма проблем и билетчето да ти стане от 1 лев на 1.60 лева, няма проблем и парното и тока да ти вдигнат .... няма проблем и винетката от 60 да ти стане 100 ...... такива като теб са мечта за родните комуняги, дерат ги, а те викат "няма проблем".

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ivan56 написа:hydetoshi написа:neverbackdown написа:Аз им плащам.Нямам против за 2 лв. повече, но поне да отидат за отборите.
[offtopic]Може да компенсира с по скъпи цени на билетите, а и не е гаранция с какви отбори ще се падне ако достигне до групи в ЕКТ.
При по неизвестни противници, едва ли в София ще събере повече от 10К, а в Разград стадиона ще е пълен. Едва ли много разградчани и от околностите са били част от публиката в София, а сега ще имат възможност да присъстват.
А футбол се прави с пари, никой не е виновен на другите отбор, че нямат пари или, че не искат да влагат като в Разград.
А това, че били убили футбола е най-голямата смешка, която се тиражира, ще каже човек, че преди Лудогорец, всички наши отбори стигаха минимум полуфинали в ЕКТ.
Истината е друга, колкото и страшна да е тя, трябва да се казва, а именно, че нямаме български играчи които да са поне на половината качества от латиносите на Лудогорец.[/offtopic]
[offtopic]Нашият футбол се е върнал на ниво 1932 г. Националният ни отбор е в четвърта урна на жребиите и при загуба срещу Швеция и не дай си Боже срещу Люксембург има опасност да потънем в пета. Нефтохимик е поредния отбор,който хвърли кърпата миналата седмица,а до началото на първенството може би ще има още. А фактът,че всички спонсорират Лудогорец пряко или косвено,не знам защо изобщо се коментира. Лудогорец е един добре работещ бизнес проект,който за съжаление на разградчани ще приключи заедно с оттеглянето на Домусчиев-по бизнес или по биологични причини.[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...