Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Re: Diema Extra вече за 6 лева

Мнениеот igor tomasic » 01 юли 2017 00:23

Не че ми е кеф много,ама реално погледнато всяко удоволствие се заплаща.Кутия цигари за днес и вадиш 5 лв,та как да не дам 6 да си гледам футбол било то за късане на нерви или за истинска наслада ! Друг е въпроса че когато трябваше да мрънкаме и всички да покажем на гела ,че няма да го бъде с тия 4 лв,ние лапахме МУИ ;)
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 01 юли 2017 07:36

Очаквано .....
да се бяхте абонирали за цяла година или пък за 2 -3 и в томбола щяхте да участвате :mrgreen:
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 юли 2017 08:41

7 е добро число написа:Очаквано .....
да се бяхте абонирали за цяла година или пък за 2 -3 и в томбола щяхте да участвате :mrgreen:

Те са се абонирали за livetv.sx и др. И са спечелили да гледат безплатно много канали. Ти май също си от печелившите. ;)
С пари всеки може. Друго си е без пари. Географското положение го изисква.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 01 юли 2017 09:18

6 лв за 1 месец спорт ? Не видях проблема ! Цигарите струват толкова... Ставате доста смешни с тези глупости...

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 01 юли 2017 09:36

Реално 2-ро поскъпване за 2017, от януари стана 5 лв, сега вече 6. Аз го предпочитам пред търсене на стриймове, че и ВПН да пускам, че да не ме детектва, че съм в България и т.н. Мисля, че 26 лв за кабелна и интернет са напълно реални.
Не мога да разбера левскарите к'во толкова имат против това, че Домуса държал правата......ами нали и Мустака имаше 50%......кой го е карал да ги продава? Нямахте нищо против когато Цв.Василев ги държеше и Барека ги предаваше, ползвайки пак нашите пари, сега що бил пък Домуса....ами нали ги бяха обявили на търг.....къде беше Черепа, ГГ, ДЗ, МГ и т.н. да ги купят? Що не ги купиха?
Сега да си кажем и схемата на разпределение на парите. Мисля, че 1-вата година бяха 5 млн, на следващата трябваше да станат 6 млн и т.н.....това е и една от причините за поскъпването на таксата, казват, че кучуват и модерна техника, а и заплати трябва да се вдигат......
Та тези 6 млн лева Домуса ги превежда на БФС и те ги разпределят: половината в началото на шампионата поравно за всички, другите в края на шампионата според класирането. Така или иначе клубовете получават едни 300-400 000 лева, без да правят нищо. С тези пари за 1 година могат да си оправят терена и осветлението, а не да ми обяснява бай Венци небивалици и кой щял да ходи в 9 часа вечерта на мач.....Повече пари ли получаваха като ги даваха по БНТ и ТВ7?
Говорим за професионален футбол, 21 век, футболистите вземат европейски заплати(незнайно защо), па да не могат една трева и 4 стълба с прожектори да сложат......Ето сега Домуса им дава и за това пари и пак недлволни.....по-добре ли беше да ги гледаме по БНТ по 1-2 мача седмично? Ето сега има всички мачове, ако искаш да глесаш някой си има и абонамент за 1 мач и т.н, който иска да си търси стриймове.....ама ако си в чужбина стриймове няма.....защо трябва само да се реве?
Имате избор, никой не ви кара на сила да плащате...гледайте си стриймовете...ама май там качеството не ви кефи и затова плюете или стрийма е с 1 минута закъснение и се губи смисъла...
Интериорни врати - Врати хармоника

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 01 юли 2017 09:57

Да си купят свещи с тях,измекяри !!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 юли 2017 10:06

bobo_13 написа:Реално 2-ро поскъпване за 2017, от януари стана 5 лв, сега вече 6. Аз го предпочитам пред търсене на стриймове, че и ВПН да пускам, че да не ме детектва, че съм в България и т.н. Мисля, че 26 лв за кабелна и интернет са напълно реални.
Не мога да разбера левскарите к'во толкова имат против това, че Домуса държал правата......ами нали и Мустака имаше 50%......кой го е карал да ги продава? Нямахте нищо против когато Цв.Василев ги държеше и Барека ги предаваше, ползвайки пак нашите пари, сега що бил пък Домуса....ами нали ги бяха обявили на търг.....къде беше Черепа, ГГ, ДЗ, МГ и т.н. да ги купят? Що не ги купиха?
Сега да си кажем и схемата на разпределение на парите. Мисля, че 1-вата година бяха 5 млн, на следващата трябваше да станат 6 млн и т.н.....това е и една от причините за поскъпването на таксата, казват, че кучуват и модерна техника, а и заплати трябва да се вдигат......
Та тези 6 млн лева Домуса ги превежда на БФС и те ги разпределят: половината в началото на шампионата поравно за всички, другите в края на шампионата според класирането. Така или иначе клубовете получават едни 300-400 000 лева, без да правят нищо. С тези пари за 1 година могат да си оправят терена и осветлението, а не да ми обяснява бай Венци небивалици и кой щял да ходи в 9 часа вечерта на мач.....Повече пари ли получаваха като ги даваха по БНТ и ТВ7?
Говорим за професионален футбол, 21 век, футболистите вземат европейски заплати(незнайно защо), па да не могат една трева и 4 стълба с прожектори да сложат......Ето сега Домуса им дава и за това пари и пак недлволни.....по-добре ли беше да ги гледаме по БНТ по 1-2 мача седмично? Ето сега има всички мачове, ако искаш да глесаш някой си има и абонамент за 1 мач и т.н, който иска да си търси стриймове.....ама ако си в чужбина стриймове няма.....защо трябва само да се реве?
Имате избор, никой не ви кара на сила да плащате...гледайте си стриймовете...ама май там качеството не ви кефи и затова плюете или стрийма е с 1 минута закъснение и се губи смисъла...

В общи линии сте описал правилно идеята и реализацията.
Само левскарите ли протестират? Или само мотивите на левскарите не разбирате, респ. не възприемате?
P.S. В България има две групи привърженици на футболни отбори. Левскари и заблудени левскари, които временно са привърженици на други отбори. Стар бисер.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 01 юли 2017 10:40

Етърецът припознавач на Домуса няма как да разбере. За него са непонятни понятия като конфликт на интереси. Дали е нормално собственикът на един от отборите да държи телевизионните права, да влияе директно на програмата на първенството в свой интерес, а индиректно да влияе на част от останалите отбори? Има отбори за които парите от телевизионните права са от жизненоважно значение. А като добавим и извънредното стимулиране...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 юли 2017 11:27

Аз като ви казвах за тотален бойкот на цялата Нова броудкастинг груп вие си го преместихте в другия крачол. На ви сега!
Дано поне нашето първенство го преместят по друг канал пък било и по Мтел спорт, а по тия да останат само инглизките сватбари.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 01 юли 2017 12:46

Добре де, аз съм си платил до края на годината по 4 лв.

Сега кво стаа ?! :evil:

Върни се в “Свободна зона”