acmilan написа:deepblue1963 написа:Всеки има право да се изявява медийно.Клубът има право да прави това,което сметне за добре.А,специално,Н.Илиев ми е "ясен".Всичките му "медийни изяви"(той други няма) са анти-Левски.Така и не каза една добра дума за отбора."Обидени" сме,май,нещо,а?И,като толкоз много ги разбира,що не стане един мениджър и да покаже как се правят тези трансфери-мрансфери?Пък може и да вземе едно отборче.Има много ма "пазара".Да не си припомняме той в кои "ГРАНДОВЕ" отиде да играе и колко му се "разви" кариерата и таланта,нали(Болоня,Херта,Рен)?
В стремежа си да защитиш всячески Батков,нападаш ваши легенди,дали много на отбора ви,на националния,а и направили добра кариера в чужбина,интересен човек си
Не съм "нападнал" нито Ивков,нито Аладжов(те каква кариера в чужбина направиха,че не се сещам).Н.Илиев е "редовен" по Ринг и,честно казано,чак взе да досажда.Той ако бил какво щял да направи с Рабех,как в Болоня на летището нямало да го пуснат,той,ако бил какво щял да направи,бла,бла,бла....Ми да стане и да го направи.Но,май,го е яд,че не е в ръководството.Н.Илиев от позицията на какъв се изказва за Васлуй,за Ж.Миланов?Може би от позицията на суперуспешен мениджър,продал играчи в Интер,Реал М,Барса?Или може би от позицията на играч,преминал през някои от европейските грандове?Ето ти малко и от другата страна-Батков:
"Всички велики звезди на Левски са свикнали само да взимат и не са дали една стотинка за клуба. За храма на Гунди Чорни даде 50 000, Левски даде 50 000 и Батков даде 50 000. Всички звезди дадоха общо 1000 лева."
Без коментар!