Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: гията ЦСКА!(Всекидневна Не ви ли омръзна да дъвчете едно и също втора година. Даже Беладона се отказа.

Мнениеот Кашчей » 30 юни 2017 15:56

verendogrob написа:Не ви ли омръзна да дъвчете едно и също две години. Даже Беладона се отказа.

[offtopic]Беладона е с перманентен бан от ....няма да споменавам никове, затова не влиза вече, а и си има по-интересни занимания с ЦСКА 1948.[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот vaskonti » 30 юни 2017 16:06

demon777 написа:Такам.... сега искам да обясня нещо
ЦСКА ... НИКОГА не е прескачал едно ниво.
Миналата година А група беше ЗАКРИТА.
Което означава чеБ група фактически се явява !1ва
оообаче беше създадена ППЛ която измества Б група по желание на бфс

Глупости на търкалета.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 30 юни 2017 16:30

vaskonti написа:
demon777 написа:Такам.... сега искам да обясня нещо
ЦСКА ... НИКОГА не е прескачал едно ниво.
Миналата година А група беше ЗАКРИТА.
Което означава чеБ група фактически се явява !1ва
оообаче беше създадена ППЛ която измества Б група по желание на бфс

Глупости на търкалета.

Тва беше най-тъпото нещо, което съм чел :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 юни 2017 17:08

Заклет Левскар написа:
CSKA 78 написа:Лицензът ни за миналата година се води на Литекс и на ЦСКА! От трите дати, на които са подавани документи, последната е на името на ЦСКА! Тази година лицензът е на името на ЦСКА! Други въпроси!?

Имам въпрос - защо лъжеш?
Тази година лицензът е издаден ЦСКА-София от град София.

E,и? С тире или без, все си е ЦСКА! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: гията ЦСКА!(Всекидневна Не ви ли омръзна да дъвчете едно и също втора година. Даже Беладона се отказа.

Мнениеот CSKA 78 » 30 юни 2017 17:11

Кашчей написа:[offtopic]Беладона е с перманентен бан от ....няма да споменавам никове, затова не влиза вече, а и си има по-интересни занимания с ЦСКА 1948.[/offtopic]

[offtopic]М...да, сигурно раздава флаери на НДК, за да може повече от 20-на души да дойдат на мачовете! :lol: :lol:[/offtopic]
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 30 юни 2017 17:18

Skywalker написа:Аз никъде не видях и не прочетох, някой от ръководството на ЦСКА да каже, че няма да се платят 8-те милиона. Това го твърдят единствено малоумници, които са се взели за Нострадамус. Това е все едно да се правиш на Чък Норис и да се възмущаваш, че ти се смеят :mrgreen:
Наистина ли си сигурен че ще ги платят? Бях предложил на един друг от феновете на ЦСКА-София, а именно baraba, един бас, ама той се ската... Та предлагам ти и на тебе същия бас (всъщност са два, обединени в един):
1. ЦСКА няма да стане шампион следващия сезон.
2. 8-те милиона няма да бъдат платени към края на следващия сезон.
Ако аз спечеля двата баса, купуваш ми един кег 5л. хайнекен. Ако аз спечеля единия, а ти другия, никой на никого нищо не дължи. Ако ти спечелиш и двата, аз ти купувам бирата(или ако искаш -нещо съпоставимо). Ако си ОК, казвай някой съфорумник за свидетел и арбитър и да считаме баса за сключен...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 юни 2017 17:32

CSKA 78 написа:
Заклет Левскар написа:
CSKA 78 написа:Лицензът ни за миналата година се води на Литекс и на ЦСКА! От трите дати, на които са подавани документи, последната е на името на ЦСКА! Тази година лицензът е на името на ЦСКА! Други въпроси!?

Имам въпрос - защо лъжеш?
Тази година лицензът е издаден ЦСКА-София от град София.

E,и? С тире или без, все си е ЦСКА! :mrgreen:

След битката ти с УЕФА и КАС,имаше право на заслужена почивка.Най-подробно тук ни обясни какво ще се случи и
разбира се стана точно така.
Сега следва да изпълниш една не лека задача.Правилното разпределение на тези 8 млн.лв за пълното припознаване
от страна на УЕФА .

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 юни 2017 17:35

petko.h.markov написа:
CSKA 78 написа:E,и? С тире или без, все си е ЦСКА! :mrgreen:

След битката ти с УЕФА и КАС,имаше право на заслужена почивка.Най-подробно тук ни обясни какво ще се случи и
разбира се стана точно така.
Сега следва да изпълниш една не лека задача.Правилното разпределение на тези 8 млн.лв за пълното припознаване
от страна на УЕФА .

Бай Петкане, съвсем те е хванала жегата теб! Ако чакаш някой да ти обяснява нещо точно на теб, то чакаш от умрял писмо! :lol: :lol: Много по-интересно ми е да пиша за новите трансфери в ЦСКА! :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2017 18:06

Skywalker написа:Аз никъде не видях и не прочетох, някой от ръководството на ЦСКА да каже, че няма да се платят 8-те милиона. Това го твърдят единствено малоумници, които са се взели за Нострадамус. Това е все едно да се правиш на Чък Норис и да се възмущаваш, че ти се смеят :mrgreen:

А видя ли някъде да кажат, че ще се платят тези 8 милиона ??!

И какво общо има ръководството на ЦСКА-София, като ЦСКА-София никога не е участвал в този търг ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 юни 2017 18:11

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:[offtopic]Беладона е с перманентен бан от ....няма да споменавам никове, затова не влиза вече, а и си има по-интересни занимания с ЦСКА 1948.[/offtopic]

[offtopic]М...да, сигурно раздава флаери на НДК, за да може повече от 20-на души да дойдат на мачовете! :lol: :lol:[/offtopic]

Точно така, как позна? Няма ли да минеш оттам, да ти даде и на теб един флайер. Като им гледах цените на билетите за следващия сезон разбрах, че ако Ганчев ви пусне на вас такива цени, стадионът ще остане почти празен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”