СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Сега сериозно. На мен също ми прави подобни номера, само че рядко. Наистина проблема ти е за IP спец. или някой, който повечко разбира от материята. Писах ти и на лични, ще го напиша и тук - постави въпроса си в темата : "Нужда от модераторска помощ - тук." за да има по-широк отзвук в целия форум и дано някой успее да ти помогне! Успех! 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Зелен, помненето на пароли е функция на браузъра. При повечето браузъри има възможност потребителя сам да решава за кои сайтове да се помнят паролите и за кои не (например, ужасна идея е браузъра да ти помни паролата за банковата ти сметка). Най-вероятно в бързината си натиснал нещо и браузъра ти е запомнил, че за тоя форум парола не трябва да помни. Естествено, това е поправимо.
В моя браузър (Chromium под GNU/Linux), това става от менюто Настройки -> Разширени -> Пароли и формуляри -> Управление на паролите. Някой с твоя браузър и твоята операционна система може да ти помогне как да стигнеш до съответните настройки при теб.
В моя браузър (Chromium под GNU/Linux), това става от менюто Настройки -> Разширени -> Пароли и формуляри -> Управление на паролите. Някой с твоя браузър и твоята операционна система може да ти помогне как да стигнеш до съответните настройки при теб.
Iceberg написа:зеления написа:guglata написа:Нямам идея от къде е проблема ти тогава, щом само в този форум ти е проблема пиши на някой админ.
Е, нали Гарфилд и Айсберг четат форума ама ни дума, ни вопъл, ни стон.
Проблема ти, зелени ми приятелю е технически и е въпрос по-скоро към IP спец!![]()
Аз мога да ти помогна например.. като те банна за месец, да не се мъчиш!
![]()

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Колеги, имам проблем, който не мога да реша. От известно време ми се налага при всяко влизане във форума да влизам в профила си. С две думи не ми запомня ника и паролата. Мислех си да не е от браузърът ми, но с другите форуми не е така. Някой знае ли защо става така и има ли идея как да отстраня този проблем?
Имах същия проблем и питах на много места във форума на Гонг.След което извиках госпожа Неволя и се оправих сам.Влизам /след като съм се запомнил в Гонга/ през главната страница-форум-горе в дясно.После избирам форум Черно море/или който друг си искаш/ и воала!Но не става от друго място.
п.п.Важното е че НЕ получих помощ каквато и да е от някой във форума.Ти поне получи опит за такава.Успех с това което съм ти написал.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
По принцип със Internet Explorer или Google Chrome поне при мен най долу излиза въпроса от браузъра на английски Would you like to save password for Gong.bg-в превод те пита дали искаш браузъра да ти запомни паролата!Ако искаш натискаш Yes и нямаш проблеми. 

Благодаря на всички колеги, които се опитаха да ми помогнат. За сега не ми се получава, но се надявам най накрая да успея, мамицата му и РC.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- На база решение на Лицензионната комисия и предвид натовареността на стадион „В.Левски“, ПФК „Славия“ - София ще играе срещите си от Първа лига предвидени в светлата част на денонощието на ст. Славия град София.
http://www.bfunion.bg/news/8098
Толкова за новите супер стриктни, направо безапелационни изисквания в ППЛ. Отборчета като Черно море, Локо ГО, Дунав, Етър, Монтана задължително трябва да джиткат в други градове, въпреки че 80% от домакинските мачове се играят през деня. За добрата стара Славия на Венци Дебелия с постоянното присъствие в Изпълкома се прави реверанс без проблем.
-
- Контакти:
Венцо бандита е първа подлога на комунистическата нелегална организация Тирето, той за тях говори повече отколкото за Славия...разбира се, че ще му се правят реверанси
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Е това е направо скандално!!!Сега разбирате ли защо играхме в Каварна и защо умишлено забавиха ремонта, просто не сме удобни особено на негостоприемния ''Тича'', защо само Черно море още не играе мачовете си във Варна, направиха удобно и на тиквения отбор да не гостува във Варна, смешно е просто, аз не знам как тимаджиите търпят такава подигравка.
При положение, че може без осветление, защо не домакинстаме на стадион Младост тогава, защо трябва само с нас да се е*ават?!
При положение, че може без осветление, защо не домакинстаме на стадион Младост тогава, защо трябва само с нас да се е*ават?!
Младост е лицензиран само за В група. Определено не става за сериозни мачове и не покрива много от изискванията, най-малкото няма обособен сектор за гости.
Няма конспирация срещу Черно море, но няма да направят никакви отстъпки заради нас. Не сме от столицата и за добро или лошо, собствениците ни не се мушат в БФС като някои други. Миналия сезон се пекохме на слънцето в Каварна, най-много 4-5 мача да сме играли на осветление. Можеше "светлите" мачове да ги играем на Тича преди започването на ремонта. Тревата в Каварна определено е на същия хал като на Тича, стига да не е валяло здраво. Най-гадното е, че тия "нови изисквания" бяха само за замазване на очите, на практика всичко си продължава по старому и не се мери с един аршин. Всички клубове трябва да са равнопоставени, това е в основата на всяко едно състезание. Но за БФС този принцип явно е някаква фикция.
Няма конспирация срещу Черно море, но няма да направят никакви отстъпки заради нас. Не сме от столицата и за добро или лошо, собствениците ни не се мушат в БФС като някои други. Миналия сезон се пекохме на слънцето в Каварна, най-много 4-5 мача да сме играли на осветление. Можеше "светлите" мачове да ги играем на Тича преди започването на ремонта. Тревата в Каварна определено е на същия хал като на Тича, стига да не е валяло здраво. Най-гадното е, че тия "нови изисквания" бяха само за замазване на очите, на практика всичко си продължава по старому и не се мери с един аршин. Всички клубове трябва да са равнопоставени, това е в основата на всяко едно състезание. Но за БФС този принцип явно е някаква фикция.