Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kirilland

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Kirilland » 29 юни 2017 23:35

vaskonti написа:УЕФА нямат конкретна процедура за припознаване, но ако отвориш профила на Фиорентина в сайта на централата ще видиш, че са припознали новия клуб за стария такъв. Точно защото новия клуб е купил, забележи, марката и емблемата, а парите са отишли за някакви дългове на старото дружество....

Не че нещо , но профила в сайта на централата има нулева връзка с каквото и да е припознаване от страна на УЕФА . Ботев Сопот не са платили нищо , пък са "припознати" .
Тезата ти щеше да има някаква тежест ако можеше да докажеш че профила на Фиорентина е бил променян след фалита , а след това възстановен след като са купили марката . Това би било индикация за някаква позиция на УЕФА. На Ботев профила изобщо не е пипан , както и Фиорентина и много други подобни .
Последна промяна от Kirilland на 29 юни 2017 23:42, променено общо 1 път.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 юни 2017 23:40

vaskonti написа:УЕФА нямат конкретна процедура за припознаване, но ако отвориш профила на Фиорентина в сайта на централата ще видиш, че са припознали новия клуб за стария такъв.

Вече обясних защо според мен е така. Новият клуб е от 2002, а играят в ЕКТ през 2007.
Виж страницата на Ботев -- стотинка дългове не са платили, в никакви търгове не са участвали, а емблемата си я смениха. Историята е налице, защото врътката им е през 2010, а играят през 2013. Ако разгледаш и други фалирали клубове, ще забележиш зависимостта, която съм описал в предния си пост. И е вероятно дори да достигнеш до моите заключения.

Емблемата и удовлетворяването на кредиторите според мен има значение единствено за фенската съвест -- и то за тези фенове, които имат съвест. Което никак не е малко, разбира се.

Kirilland

Мнениеот Kirilland » 29 юни 2017 23:41

1982 написа:Ами твоето приятелче ми дава скрийншот от същия "говняно поддържан информационен сайт", аз просто му отвръщам с друго инфо оттам ......... разберете се, последно това "Говняно поддържан информационен сайт" ли е, или не е ??!

Не вдяваш че определянето на коефицентите за ранг листата е нещо различно от говняно поддържания информационен сайт ? Не се учудвам . :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2017 23:42

nghcvth написа:Още един регистриран в последните дни, който брани каузата на оранжевия Бенковски. Случайност? :mrgreen:

Хвърковатата чета тук се множи. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2017 23:45

Kirilland написа:
1982 написа:Ами твоето приятелче ми дава скрийншот от същия "говняно поддържан информационен сайт", аз просто му отвръщам с друго инфо оттам ......... разберете се, последно това "Говняно поддържан информационен сайт" ли е, или не е ??!

Не вдяваш че определянето на коефицентите за ранг листата е нещо различно от говняно поддържания информационен сайт ? Не се учудвам . :lol:

Ама нали и тоя коефициент е също от "говняно поддържания информационен сайт", не е обявен официално от самата УЕФА, инфо от "говняния сайт". :lol: :lol: :lol:

Последно, "говняно поддържания информационен сайт" критерий ли е, или не е ??! Или ще го натъкмяваме ?! :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 юни 2017 06:51

На нещата трябва да се гледа от чисто практическа гледна точка. А тя е, че ЦСКА-София има зад гърба си 90% от феновете, легендите, стадиона, един от най-богатите българи и всякакви други дребни нещица. Общо взето проблемът при нас е един - приемствеността. Рано или късно и нея ще получим. За да не се чувстват отритнати от ЦСКА и от Армията феновете, които не припознаха ЦСКА-София трябва да настояват пред своите финансови благодетели да направят всичко възможно да намерят общ език с Ганчев и да си подадат ръце, за да работят заедно за червената кауза.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 юни 2017 07:04

yavorescu написа:
vaskonti написа:УЕФА нямат конкретна процедура за припознаване, но ако отвориш профила на Фиорентина в сайта на централата ще видиш, че са припознали новия клуб за стария такъв.

Вече обясних защо според мен е така. Новият клуб е от 2002, а играят в ЕКТ през 2007.
Виж страницата на Ботев -- стотинка дългове не са платили, в никакви търгове не са участвали, а емблемата си я смениха. Историята е налице, защото врътката им е през 2010, а играят през 2013. Ако разгледаш и други фалирали клубове, ще забележиш зависимостта, която съм описал в предния си пост. И е вероятно дори да достигнеш до моите заключения.

Емблемата и удовлетворяването на кредиторите според мен има значение единствено за фенската съвест -- и то за тези фенове, които имат съвест. Което никак не е малко, разбира се.

Това, че новия клуб е играл в ЕКТ 5 години след основаването си няма връзка с припознаването от страна на УЕФА. Просто тогава са се класирали, а не, че преди това правилото ги е спирало. Аз съм наясно, че случаят на ЦСКА-София се различава от всички останали, но в крайна сметка въпросът винаги опира до парите. За мен ще е достатъчно това, че ще бъдат(евентуално) платени дългове на ЦСКА и то по законен път с решение на съда и т.н. Сигурен съм на 99% , че и за УЕФА ще е достатъчно. Но пък съм сигурен също на 99% , че тия пари няма да се платят, понеже виждам стила на Ганчев....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 30 юни 2017 07:45

vaskonti написа:Това, че новия клуб е играл в ЕКТ 5 години след основаването си няма връзка с припознаването от страна на УЕФА. Просто тогава са се класирали, а не, че преди това правилото ги е спирало.

Точно така е, но и припознаването няма връзка с изплащането на част от дълговете. Има много примери за фалирали клубове, които не са покрили и цент от дълговете, но са припознати от УЕФА по същия начин, както и Фиорентина. А правилото тогава дори не е съществувало. Историята УЕФА я вълнува единствено при изчисляване на коефициента и ФФП. Бъди сигурен, че УЕФА изобщо не подозира за двата фалита на Дунав откакто са играли с Рома преди години.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 юни 2017 08:56

yavorescu написа:
vaskonti написа:Това, че новия клуб е играл в ЕКТ 5 години след основаването си няма връзка с припознаването от страна на УЕФА. Просто тогава са се класирали, а не, че преди това правилото ги е спирало.

Точно така е, но и припознаването няма връзка с изплащането на част от дълговете. Има много примери за фалирали клубове, които не са покрили и цент от дълговете, но са припознати от УЕФА по същия начин, както и Фиорентина. А правилото тогава дори не е съществувало. Историята УЕФА я вълнува единствено при изчисляване на коефициента и ФФП. Бъди сигурен, че УЕФА изобщо не подозира за двата фалита на Дунав откакто са играли с Рома преди години.

Да, със сигурност УЕФА не следи какво се случва с хилядите, да не кажа десетки хиляди клубове в Европа. Със сигурност пропуска какво се случва с малките клубове в долните дивизии. Но при големите клубове, за добро или за зло тия номера не могат да минат. Не винаги е добре да живееш в светлината на прожекторите. ЦСКА е достатъчно голям клуб за да може да се се измъкне като Ботев или Дунав, при цялото ми уважение към тия клубове.

Припознаването няма пряка връзка с плащането на дълговете, но без плащане не става. Поне при по-големите клубове не става - при Фиорентина не става и затова плащат. Но ако в същата ситуация се окаже ФК Галиполи от трета дивизия, бъди сигурен, че дори и да не платят нищо, в сайта на УЕФА няма да има промяна в профила на клуба.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 30 юни 2017 09:14

vaskonti написа:Но при големите клубове, за добро или за зло тия номера не могат да минат.

Кое те кара да мислиш, че за УЕФА ЦСКА е голям клуб? Много е вероятно всички от нашия регион да ги слагат под един знаменател. ЦСКА е по-различен с това, че има спортни дългове, за които от известно време има специална информационна система във ФИФА. Другото възможно обяснение за празния профил е, че БФС наистина са провели някакви консултации с УЕФА миналото лято и още оттогава те са наясно, че това не е ЦСКА.

Струва ми се абсурдно УЕФА да отделя повече внимание на случая заради старата слава на ЦСКА. Освен това УЕФА не би трябвало да прави разлика между голям и малък клуб (в какъвто и да е аспект на тази величина), всички клубове трябва да са равнопоставени.

Върни се в “ЦСКА”