Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот HekakaB » 29 юни 2017 17:44

suni написа:
HekakaB написа:Купена емблема не носи със себе си титли. ЦСКА-София ще си остане ЦСКА-София, ако ще емблемата на Реал Мадрид да си купи.

Щом ти казваш значи е така,.. твоето мнение значи много за нас! Винаги съм знаел, последната дума по казуса е твоя. :)

То няма казус, само факти. От УЕФА отдавна ви ги казаха. Вие че отказвате да възприемете си е ваша работа.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 29 юни 2017 17:58

vaskonti написа:
djd написа:Хайде да се разбират там, който плаща, да плаща и да се приключва с тая история.
За догодина клубът трябва вече да се казва ЦСКА без тирета и т.н., от БФС най-сетне да научат коя е емблемата и накрая на първенството да вземем 32 титла. Купата да бъде връчена от Перуци на Армията пред пълен стадион под всеобщи освирквания и псувни. :lol:

Аз съм ЗА.
Ако тия пари бъдат платени, аз веднага ставам припознавач с чиста съвест. Поне не по-мръсна от съвестта на феновете на Фиорентина. Макар, че никога няма да приема, още по-малко да оправдая някои действия на Ганчев. Но това вече ще е недовоството ми от собственика на клуба, от неговата личност.

Да ти кажа един виц докато не си станал припознавач,че после ще ми триеш мненията :lol:
Един много богат мъж казал на една девойка:
-Ако ти дам 100 000 долара,ще спиш ли с мен?
-Разбира се,казала тя
-А ако ти дам 100 долара,ще спиш ли с мен?
-Ти за каква ме мислиш, сопнала се девойката
-Абе ти си ми ясна,но сега водим търговски разговор, отговорил мъжа.
Високо вдигна летвата с тези 8 млн.лв и няма да ти се получат нещата :roll:
пп.Надявам се,че имаш чувство за хумор

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 юни 2017 18:12

petko.h.markov написа:
vaskonti написа:
djd написа:Хайде да се разбират там, който плаща, да плаща и да се приключва с тая история.
За догодина клубът трябва вече да се казва ЦСКА без тирета и т.н., от БФС най-сетне да научат коя е емблемата и накрая на първенството да вземем 32 титла. Купата да бъде връчена от Перуци на Армията пред пълен стадион под всеобщи освирквания и псувни. :lol:

Аз съм ЗА.
Ако тия пари бъдат платени, аз веднага ставам припознавач с чиста съвест. Поне не по-мръсна от съвестта на феновете на Фиорентина. Макар, че никога няма да приема, още по-малко да оправдая някои действия на Ганчев. Но това вече ще е недовоството ми от собственика на клуба, от неговата личност.

Да ти кажа един виц докато не си станал припознавач,че после ще ми триеш мненията :lol:
Един много богат мъж казал на една девойка:
-Ако ти дам 100 000 долара,ще спиш ли с мен?
-Разбира се,казала тя
-А ако ти дам 100 долара,ще спиш ли с мен?
-Ти за каква ме мислиш, сопнала се девойката
-Абе ти си ми ясна,но сега водим търговски разговор, отговорил мъжа.
Високо вдигна летвата с тези 8 млн.лв и няма да ти се получат нещата :roll:
пп.Надявам се,че имаш чувство за хумор

Искаш д а ни разсмееш или предизвикаш състрадание? :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2017 18:39

Васко, толкова ли е трудно да се разбере, че купуването на имуществото на длъжника не те прави негов наследник на историята му, ако щеш биографията му кажи? Мини през СГС, търговско отделение и виж колко обяви за продажби на имоти на длъжници има. Ако ги купиш всичките, наследник на всички ли ще станеш? А ако не те интересува всичко, а само част от него и си разделите с още един това имущество..и двамата ли ставате наследници и ще претендирате, че неговите успехи (но не и провали) са ваши? Как ще ги разделите?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 юни 2017 19:01

Кашчей написа:Васко, толкова ли е трудно да се разбере, че купуването на имуществото на длъжника не те прави негов наследник на историята му, ако щеш биографията му кажи? Мини през СГС, търговско отделение и виж колко обяви за продажби на имоти на длъжници има. Ако ги купиш всичките, наследник на всички ли ще станеш? А ако не те интересува всичко, а само част от него и си разделите с още един това имущество..и двамата ли ставате наследници и ще претендирате, че неговите успехи (но не и провали) са ваши? Как ще ги разделите?

Дружествата НЯМАТ ''истории'' и ''титли'',за да се ''наследяват'' :!: Аман от глупости в тоя форум :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2017 19:04

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Васко, толкова ли е трудно да се разбере, че купуването на имуществото на длъжника не те прави негов наследник на историята му, ако щеш биографията му кажи? Мини през СГС, търговско отделение и виж колко обяви за продажби на имоти на длъжници има. Ако ги купиш всичките, наследник на всички ли ще станеш? А ако не те интересува всичко, а само част от него и си разделите с още един това имущество..и двамата ли ставате наследници и ще претендирате, че неговите успехи (но не и провали) са ваши? Как ще ги разделите?

Дружествата НЯМАТ ''истории'' и ''титли'',за да се ''наследяват'' :!: Аман от глупости в тоя форум :!:

Кажи го на УЕФА, че за тях явно имат и те не ви барат за наследник на ЦСКА. Припознаваческите ви теории там издишат.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 юни 2017 19:08

1982 написа:
delqnski47 написа:

Кажи го на УЕФА, че за тях явно имат и те не ви барат за наследник на ЦСКА. Припознаваческите ви теории там издишат.

Не барат,защото още нищо не е платено.Това няма нищо общо с глупостите,които пишете.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 юни 2017 19:23

Много спорове, много нещо. А нещата не са никак сложни. Нужна е предимно и най-вече добра воля. Нека към 8-те милиона на Ганчев Божков прибави трите заявени за емблемата милиончета и вместо двамата да се дебнат и надцакват, да стиснат ръце и заровят томахавките. Нека обявят публичен диспут за бъдещето на ЦСКА и да посочат номер на сметка, така че в плащането да се включат и феновете - все 1-2 милиона ще съберем. И ето, проблемът с пасивите е уреден безболезнено.
Само ЦСКА!
Последна промяна от Mitata на 29 юни 2017 19:30, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2017 19:27

От гледна точка само и единствено на търговския закон това е така. Плащането на тия пари няма да възроди конкретното дружество. Но то съществува от 15 години, нали? Да - по онова време всичко става по закон и този факт дава приемственост, така ли е? Както и няколко пъти преди това в историята. Сега също ще стане по закон - ако допуснем, че се платят 8 милиона. Ако се платят, парите отиват за дълговете на ЦСКА и именно този факт осигурява приемственост, както и дава нужното разграничение между дружество и клуб в абстрактния, фенски смисъл. За УЕФА това ще е достатъчно, сам знаеш. Разбираш ли - не самото купуване на марката и емблемата дава приемственост, само по себе си, а това къде отиват дадените пари.
А това, че се направиха един куп машинации и врътки...може да е само за добро - да донесат разследване от УЕФА за целия ни футбол.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2017 19:30

delqnski47 написа:Не барат,защото още нищо не е платено.Това няма нищо общо с глупостите,които пишете.

Че вие и сега се барате за ЦСКА, и без да е платено нищо ..... та не знам кой пише глупостите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”