Teo написа:Не може една банда отрепки да се подиграват с хегемона на източна Европа и най-успешен футболен клуб на Балканите с най-многобройната публика на полуострова! Колкото и да ни натискате в земята и да ни хвърляте стъкла пред пътя ни, толкова по-силни ще сме и толкова по-безпощадни ще сме към вас!
В ППЛ няма УЕФА, МЕФА, КАС, МАС... тука ние говорим на терена, а вие си играйте футбол с адвокатчета и ЕИК-чета и повтаряйте умрялата вече мантра как не сме ЦСКА... ЦСКА не е ФИРМА и никога няма да бъде! На прост индианец колкото и да му обясняваш какво е IPHONE, той ще те гледа тъпо и ще ти повтаря как слънцето е най-голямото чудо на земята!
Безсмислен спор... ЦСКА ще бъде шампион, да си знаете от сега!
Отбора е готов, момчетата са мобилизирани, публиката е СЕВЕР!
@ 32 ТИТЛА ЗА НАЙ-ВЕЛИКИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА!
С риск да си навлека бан, не мога да не споделя, драги ми Смехурко, че ти си промит мозък... Ще ми обясниш ли на какво основание ЦСКА ще да е "НАЙ-ВЕЛИКИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА"??? Ще ти спомена 3 клуба от Източна Европа, пък ще ти оставя на тебе да ми обясниш с какво успехите на ЦСКА са по-големи от техните: Цървена звезда Белград, Стяуа Букурещ, Динамо Киев (има и още - ЦСКА Москва, Зенит СП, Ференцварош, Магдебург): все отбори, печелили ЕКТ.