Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот W84me » 26 юни 2017 16:58

boabbb написа:
redmadness48 написа:Домусчиев сега ще му е през к*ра дали ще спечели титлата.Второто място го е бетонирал със сигурност , а на подуянци им подсигурихме участието в Европа без бараж..

За догодина и нататък има време да се правят разни еквилибристики, това е положението за това лято ;)

От сега ли почвате да правите еквилибристиките за догодина? Тая година малко еквилибристики направихте? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

RedStar2016

Мнениеот RedStar2016 » 26 юни 2017 16:59

Перхидрола как го набута на юридическия екип от NY не е истина. Ако ГГ мисли с ГА , Дърпатката, СС , МилкоТВ и други с този капацитет да развива марката ЦСКА , по добре да назначи ТЕО за пи ар.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 26 юни 2017 16:59

Ама ти не показваш по-високо ниво, напротив.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 юни 2017 17:01

RedStar2016 написа:Перхидрола как го набута на юридическия екип от NY не е истина. Ако ГГ мисли с ГА , Дърпатката, СС , МилкоТВ и други с този капацитет да развива марката ЦСКА , по добре да назначи ТЕО за пи ар.

Изглежда юристите на Дунав са светлинни години пред тези на ЦСКА-София.
Изображение

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 26 юни 2017 17:02

RedStar2016 написа:Перхидрола как го набута на юридическия екип от NY не е истина. Ако ГГ мисли с ГА , Дърпатката, СС , МилкоТВ и други с този капацитет да развива марката ЦСКА , по добре да назначи ТЕО за пи ар.

Все си мисля, че няма логика всеки просяк да дава акъл на Ганчев. Едва ли е стигнал до тук, без да има читав екип от юристи.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 26 юни 2017 17:07

Вижте, игнорирайки откровено циничния език на някои ваши представители, чрез който, пак ще повторя, се насажда лъжовна пропаганда, мога само да предложа сега да се концентрираме като българи в ЕКТ и да работим здраво за мачовете. Коефициент има да се вдига. Дунав ще участва изцяло с български футболисти срещу Иртиш и се надявам всички българи да подкрепят както нас, така и Левски, Ботев и Лудогорец. Цялата тази драма дойде малко в повече и според мен беше по-добре ЦСКА-София да не вдига излишен шум в Европа следващите 2 години. Но вие си знаете.

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 26 юни 2017 17:13

Ако гледаме от положителна страна както поне аз.. Поне си спестихме някой гаф с Иртиш, представете си да бяхме отпаднали така както се бяхме засилили..

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 26 юни 2017 17:14

redmadness48 написа:Ако гледаме от положителна страна както поне аз.. Поне си спестихме някой гаф с Иртиш, представете си да бяхме отпаднали така както се бяхме засилили..

Е, то по тази логика, дай да не играем с никой, че да не падаме никога !

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 26 юни 2017 17:21

Teo написа:
icko65 написа:
Teo написа:В Европа сме бе, колко пъти да го напиша още!
@ Дунав 2010 е с нередовен билет... и без това ще паднат от Иртиш, така, че се прибирайте у Русе и си трайте!

Вашия билет е нередовен..За това и ви върнаха в Шопландия.

Ние сме с изрядни документи, докато Дунав 2010 се бута гратис да джитка!
@ Единствения БГ отбор които може да продължи след 1 фаза сме ние и може би по някакъв късмет Лудогорец!

ПП Това е самата истина... те Левски са нов отбор, никакъв шанс да минат тоя кръг. Залагам 1000 лева срещу тях!

До края на деня тука ще цъфне - ЦСКА обратно в Европа, а УЕФА и специално оня мазен грък в съда!
http://www.tas-cas.org/en/index.html
Цъфна, та върза...
Гледам че пак залагаш наляво и надясно. Та да попитам ПАК, залагаш ли каквото там залагаш, че ще станете шампиони с 30 точки пред Лудогорец? Това са твои думи и ми е интересно дали държиш на тях или си палячо, който си приказва небивалици колкото да мине времето(аз,а и като гледам - не само аз знаем отговора, ама ми е интересно ти какво мислиш по въпроса)...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 юни 2017 17:29

Сега ще е хубаво да чуя мнението на тези, които усилено ни обясняваха, че дружеството нямало никакво значение и редица подобни идиотии.
С това дружество на една годинка съществуване няма, как да мине номера
https://www.sportal.bg/uploads/tinymce/ ... /kas14.jpg

а и Градев е разбил една тумба адвокати... сила е :lol:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”