Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 25 юни 2017 23:48

baraba написа:Стига си лъгал , покажи в обявения списък , кой кредитор се явяват Ред Анимълс и дали са обжалвали нещо :!:

Аз няма какво да казвам, казано е на синдика и съда, щом се действа по този тескт, значи Ред Енимълс имат придобити вземания, колко по-елементарно да ти го обясня. Отвори ТЗ и чети, ако не ми вярваш, този пасаж от там го извадих, не си го съчинявам.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 юни 2017 23:50

1982 написа:
Mitata написа:Аз чакам вие да платите, нали сте паралии-моралисти, държите на честните отношения. Но все не плащате.

Аз не съм фалирал умишлено ЦСКА и да докарам някое тимче от провинцията на неговото място, нито съм "печелил" търгове с кухи фирми, който го е правил, той трябва да плаща.

Да, но вие сте тези, които непрекъснато плачете, че трябвало да се плати.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 25 юни 2017 23:50

ruseprofesor написа:
volf написа:
ruseprofesor написа:
volf написа:
ruseprofesor написа:
volf написа: А друго си е викаш да се самовъзхвалявате в обществен форум, въпреки неблагоприятните за това факти.
И на стадиона и пред екраните, мачовете Ви са интересни за изключително минимална и непредставителна извадка от обществото, а на фона на европейските стандарти - жалка!
Така че кретайте си традиционно му из елита у нас, щом намирате начин, но в Европа нито Ви знаят, нито Ви искат!

Пич,къде е вашия обществен форум,кои сте вие ,онези дето бяхте в Пловдив като спечелихте шампионската титла ли,ние сме ЦСКА и сме представителна извадка от обществото,на финала с Монтана за Купа България бяхме 35хил.,а вие на финала с Ботев Пд бяхте 50.Има ли друг стадион в света където на гостуващите фенове им се поставя звукоизолираща стена само защото домакините страдат от комплекси.

Имаме си форум и той е доста по активен от Вашия.
За 20 години имате спечелени само четири титли. Когато се наситите на 6 поредни, тогава ще ви питам колко ще отидете на някакъв финал без стойност и значение срещу Монтана в другия край на България.
Нашите зрители се броят в шампионска лига.
Да попитам - Какво толкова значимо, щяхте да кажете, което си заслужава да бъде чуто, че ви пречеше стената?!
Аз Ви слушам тук от години и напоследък освен от vaskonti, аз от друг Ваш фен смислен текст не съм прочел!

Тъй като си допълнил отговора си ще си позволя да ти отговоря,феновете са на стадиона да си подкрепят отбора,пеят си песните,вдигат си лозунгите,така е навсякъде по света,ако в Разград това е забранено,значи нещо не е наред.А щом като имаш фаворит във форума пишете си на лични,защо си седнал да си губиш времето с нас простосмъртните.Между впрочем за форума ви се носят легенди,направо се чудя от толкова много участници и дискусии как ти остава време да уважиш и този на ЦСКА.

Ще ти отговоря чрез твоите думи:
Ами изразявам мнението си в обществен форум, както може навсякъде по света. Ако в този съм ограничен, значи нещо не е наред?
Някой в Разград попречи ли Ви да си вдигнете лозунгите.
Там грешката си от първия мач между бившето ЦСКА и Лудогорец няма да повторят и да Ви оставят без контрол.

Няма лошо да се изявиш в нашия форум,само да те попитам ако аз се настаня във форума на Лудогорец и почна да плюя по Домусчиев и отбора колко време ще съм там,а тебе от доста време те гледам във форума на ЦСКА.

[offtopic]Форума на Гонг в раздела Лудогорец, беше място точно за тва, за което предлагаш възможност.
По тази причина той отдавна не се използува от феновете на Лудогорец, а не защото ги няма /направи справка в любимата ти история/.
Интересът ми към Домусчиев е нищожен, така че по темата няма за какво да споря![/offtopic]

toto_1

Мнениеот toto_1 » 25 юни 2017 23:51

1982 написа:
Mitata написа:Аз чакам вие да платите, нали сте паралии-моралисти, държите на честните отношения. Но все не плащате.

Аз не съм фалирал умишлено ЦСКА и да докарам някое тимче от провинцията на неговото място, нито съм "печелил" търгове с кухи фирми, който го е правил, той трябва да плаща.

Кой фалира ЦСКА?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 юни 2017 23:52

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ruseprofesor

Мнениеот ruseprofesor » 25 юни 2017 23:54

1982 написа:

Ти въобще нещо направил ли си за ЦСКА,освен да пишеш по форумите,не е лошо и да провериш колко проведени търгове в България са платени на седмия ден,и ако не са платени в този срок поради законосъобразни обжалвания спечелилите търга престъпници ли са .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 юни 2017 23:56

baraba написа: Когато ми посочиш точно къде е вината на Ред Анимълс за бавенето на процедурата

Беше написано ясно къде е вината, даже и дете да бе зацепило досега ..... те са кредитор и заради това се бави процедурата. Ако бяха нормален купувач, трябваше да се плати до 7 дена след приключване на търга.

Сега ще ми обясниш, че някой насила им е дал вземания, те не са ги искали, нали ??! :lol: :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 юни 2017 23:58

Е , тая си е баба и сигурно има деменция вече , след като е казала и след това е публикувала списък с кредиторите , защо там не фигурират Ред Анимълс , но за сметка на това фигурират Газдов и Гелосаната фирмичка ;) Защо всеки път го заобикаляш този факт и все гледаш да плюеш по Ред Анимълс :roll: Защо за пореден път "нострадамуските" ти пророчества се оказаха ... Фейк :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юни 2017 00:07

baraba написа:

Е , тая си е баба и сигурно има деменция вече , след като е казала и след това е публикувала списък с кредиторите , защо там не фигурират Ред Анимълс , но за сметка на това фигурират Газдов и Гелосаната фирмичка ;) Защо всеки път го заобикаляш този факт и все гледаш да плюеш по Ред Анимълс :roll: Защо за пореден път "нострадамуските" ти пророчества се оказаха ... Фейк :roll:

Да, и съдът има деменция ...... ти явно си някое детенце, което не може да зацепи елементарни неща. Има 2 варианта - 1 и 2. Щом процедурата тече по вариант 2, явно Ред Енимълс е кредитор. А това, че са придобили нечие вземане, очевидно не е задължително да бъде публично обявявано. Каза ти го и Дора - те са взели вземания, но няма да съобщава чий. Ако искат, могат те да кажат. Ма май и те не желаят.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 юни 2017 00:13

1982 написа:
baraba написа:

Да, и съдът има деменция ...... ти явно си някое детенце, което не може да зацепи елементарни неща. Има 2 варианта - 1 и 2. Щом процедурата тече по вариант 2, явно Ред Енимълс е кредитор. А това, че са придобили нечие вземане, очевидно не е задължително да бъде публично обявявано. Каза ти го и Дора - те са взели вземания, но няма да съобщава чий. Ако искат, могат те да кажат. Ма май и те не желаят.

Така де Ред Анимълс ги няма , не са обжалвали , но Бекалката пръска слюнки само по тях , не по Газдов или делиорманската фирмичка , които играят "мръсно" (споеред твоите думи) но за тях ни Шъ , ни Мъ , ни Дъ .... случайно ... не мисля ;) Има двама подали обжалване на така нареченото разпределение на парите и двамата кредитора нямат нищо общо с Ред Анимълс .... конспиративната ти теория пак се провали с гръм и трясък , като Лудогорец с Мислами .... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”