volf написа:toto_1 написа:FCD написа:GOLEADOR написа:Объркал си цитата.Цитирал си ме за това как ЦСКА се бори за възраждането на клуба.Като антипод на тази борба давам вашето възраждане.Просто гушвате 2010 и продължавате напред.Така всеки може,трудния начин е този на ЦСКА.Иначе сагата с УЕФА няма как да коментирам.Настроил съм се за мачове от 14.07. и не мисля да си хабя времето да пиша за тема касаеща участието на ЦСКА в ЕКТ този сезон.Ако евентуално това стане,тогава ще му мисля за съперници,билети и там знаеш как е когато се готвиш да подкрепяш отбора си на стадиона.
Не съм съгласен с теб в каквато и да е поредица мисли. Само ние си знаем през какво сме минали. И сме го минали по честен път. Кое му е трудното на вашето - сливане и цъфване в ППЛ, моите уважения. Не се изкарвайте най-страдащите фенове в страната. Това, че нещо е минало, не значи, че не е съществувало. На всеки се случва в даден момент и когато опре до задника, всеки си мисли, че е най-онеправдания на света.Skywalker написа:А защо не изчакахте УЕФА да си вземе решението по този казус а трябваше да се натискате с донос, все едно ще донесете повече коефициент за страната ?
А ти въобще четеш ли??? Тая мантра с "доноса" на някои не върви. Правиш ли разлика между "донос" и писмо-заявление за присъединяване на трета заинтересована страна? Нямаше как да чакаме, защото на следващия ден УЕФА ви вадеше и квотата заминаваше. Това, че от медийният им отдел ви бяха оставили в сайта в петък вечер, не значи нищо. Има компетентно тяло в УЕФА, което е отложило решението за понеделник по простата причина, че все пак уикенда и там почиват хората. Опитвам се простичко да ти го обясня и ако не разбираш, те оставям на спокойствие да вярваш на каквото искаш.
Добре де, минали сте, гледайте си вашия отбор и път.И чий го крепите всички тук?Тръгнали разни подуянци и делиорманци да обясняват за Ганчев, а не си виждат собствените престъпници начело.Знач, че ви е яд и много се надяваха да изчезнем, но не би.Няма как БФС и собственика на ТВ права да допуснат В или Б група да е по-гледана и посетена от А.Направиха тази грешка и решиха бързо да я поправят.Нали футболът е бизнес-предлага се това, което се търси.Е, ние сме търсени и затова продавачът иска да ни сложи най-отпред на витрината на най-луксозния си магазин.
Стига с тая мантра за публиката!
4/5 хиляди на мач. - Това е жалка за да не кажа мизерна работа!
Ти телевизор нямаш ли да видиш как е по Европа, а и Вашият престъпник си е обявен за такъв дори в профила му в Уикипедия!
Какво е в тази Европа дето се насирате като я споменете за щяма и нещяло.Има 3 страни където са пълни стадионите, останалото е като при нас.България никога не е била футболна страна и стадиони са се пълнили само на дербита и международни мачове.У нас ние сме най-гледания и най-посетен отбор.А....къде сте вие?