Кашчей написа:Skywalker написа:k20dan4o написа:GOLEADOR написа:k20dan4o написа:Ейй ама и нагли и нахални сте. Айде двамата с теб да отидем на стадиона да направим една обиколка, ама аз да съм с две туби вода в ръцете. Много е удобно да теглите една майна и да почнете да градите и да погребвате кражбите. Само че каква е картинката към днешна дата при равен старт - червените на чисто, а сините с над 20 млн задължения, червените в Австрия а сините в Правец, едните играят със Зенит а другите със Сурдулица, едните правят селекция с бразилци, португалци и дузина св.трансфери от Ловеч, едните стягат база в Панчерево, другите си играят на помощни игрища, едните с Адидас другите с Джома....и още и още, и после се бият в гърдите че били по-добри и шампиони ще ставали.
Сякаш ЦСКА не е играл в трета дивизия с най-обикновено Лото.Отбор съставен изцяло с българи , сплав от младост и опит.Това не ни попречи да спечелим Купата на България.Но така е когато отбора има манталитет на победител!
Да за това което направихте евала, но после решихте да поемете по друг път. Изгледай оная прословута пресконференция на Армията и ще видиш че от нищо което дискутирахте не беше изпълнено, къде отиде оздравяването.
Че ние по-здрави от сега, здраве му кажи ! И отбора ни отбор и клуба ни клуб и играта ни, игра ! Какво по-оздравено искаш от това ?
Всичко ви е ток и жица, само едно му липсва-истинският ЦСКА!
Изобщо не ни липсва, защото си го подкрепяме истинския ЦСКА всеки мач ! На теб ми се струва, че ти липсва нещо, но това е една друга, медицинска тема !