поздрави за ТЕО
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L89a3PzL8ek[/youtube]
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Mitata написа:Пропуснал съм шестия от състава на "Б" група, нашия юноша Слави Петров.
С което нашите юнУшки станаха 4 ...

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
redmadness48 написа:k_oleto написа:HardWork написа:k_oleto написа:Всичко е ток,
добутахме до 2:2 първото, дето Белката брави някакви експерименти, тип Ники Жадното.
Второто обаче ги нагънахме.
За втора контрола виждам Антов в състава........
Добре е.......И тея не са ни мерило....давайте Иртиш
Кога играем с Иртиш?
на 29.06
Дали могат да ни върнат 3 дена преди мача тоест в понеделникПо скоро си мисля че ще ни намалят наказанието само за тази година
Незнам......., знам само, че нещата в КАС са в наша полза.......не го пиша в стил ТЕО......може и да ни отсвирят......казвам само, че имаме шанс
Днес в ЦСКА играха повече наши юноши, отколкото в годините, когато ЦСКА детронираше еврошампиони!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
redmadness48 написа:
Дали могат да ни върнат 3 дена преди мача тоест в понеделникПо скоро си мисля че ще ни намалят наказанието само за тази година
Никакъв Шанс да ни върнат 3 дни преди мача.
Най-маллкото защото е нечестно срещу съперника. Ония ще пискат.
Надявам се поне да ни пуснат за догодина
Но пък,,... ако кажат че сме редовни и не ни пуснат може ги съдим
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
ШАНС да играем в ЛЕ за сега е жив !!!
Това го гарантирам със сигурност. Колко е вярно това, което пиша = това е мнението на Футболния клуб !
НЕ Е мое
Това го гарантирам със сигурност. Колко е вярно това, което пиша = това е мнението на Футболния клуб !
НЕ Е мое
Стига глупости! Няма да играем тази година, и то напълно резонно! Юридически се водим на 1 година, а тригодишното правило е важно да се спазва! Къф ни е проблема да погледаме как се излагат туристите от Левски, Ботев и Дунав?? Тая тема ми писна! А Милко Георгиев започва да ме дразни с поведението си на селски шебек! Това е ЦСКА, ръководителите трябва да държът високо ниво!
HardWork написа:Стига глупости! Няма да играем тази година, и то напълно резонно! Юридически се водим на 1 година, а тригодишното правило е важно да се спазва! Къф ни е проблема да погледаме как се излагат туристите от Левски, Ботев и Дунав?? Тая тема ми писна! А Милко Георгиев започва да ме дразни с поведението си на селски шебек! Това е ЦСКА, ръководителите трябва да държът високо ниво!
Ама ако играем - пускаш каса бира към мен ! Обещай !
k_oleto написа:HardWork написа:Стига глупости! Няма да играем тази година, и то напълно резонно! Юридически се водим на 1 година, а тригодишното правило е важно да се спазва! Къф ни е проблема да погледаме как се излагат туристите от Левски, Ботев и Дунав?? Тая тема ми писна! А Милко Георгиев започва да ме дразни с поведението си на селски шебек! Това е ЦСКА, ръководителите трябва да държът високо ниво!
Ти си ми градски!Ще получиш почерпка ако играем в ЕКТ!
k_oleto написа:HardWork написа:Стига глупости! Няма да играем тази година, и то напълно резонно! Юридически се водим на 1 година, а тригодишното правило е важно да се спазва! Къф ни е проблема да погледаме как се излагат туристите от Левски, Ботев и Дунав?? Тая тема ми писна! А Милко Георгиев започва да ме дразни с поведението си на селски шебек! Това е ЦСКА, ръководителите трябва да държът високо ниво!
Става! Обещавам ако играем имаш каса бира от мен