popokutepetel написа:За футболисти срещу тия не знам, но за треньора имам сериозни опасения. Изгледах три-четири мача на тези. Изключително посредствен отбор, който играе на принципа здрава защита и почти всички отзад и напред каквото стане. Атаките им са повече от редки като напред имат един бърз футболист. Обикновено още от тяхната половина топката се изритва предимно в лявата зона напред и там тоя ако я докопа понякога вкарва. Обаче като знам Жадното колко е наблюдателен и как ще подреди отбора направо си виждам как ония повеждат в някой момент с 0:1 след редовна балъшка грешка на левия защитник или някой от централните и следва огромен и безрезултатен натиск в останалата част на мача.
Повечето от "славните" ни отпадания са такива, още от мачовете с Олимпия. Жалко, че обикновено не се намира треньор, който да подреди отбора да е сигурен при спирането на атаките и да е играе бързо отпред. Сега, при липсата на крила, въобще не го виждам как ще стане, ще има една безидейност, едно хвърляне, едни глупости... Ама, пусто, надяваме се...

Стига де, като не искате, не идвайте, но не предавайте негативизма си!
  Стига де, като не искате, не идвайте, но не предавайте негативизма си!