Някои се бяхме разтревожили. Но Митов ни успокои: "Имам още десет дни, в които започвамм да чиcтя в тактически план план много pаботи... агресията в играта на отбора ще се вижда тепърва. ... Най-важното е сега всички да сме заедно.".
И настава едно спокойствие... Важно е да сме заедно. Той е спокоен, има си договор и тригодишен план, т.е. ще си бъде старши треньор. Важно е ние да не се отделяме.
Аз много често досаждам и дори ядосвам доста от участниците във форума. Например с претенциите си за прецизност, за коректни изказвания и изчисления. Поне тези, включващи простите аритметични действия. И нали обичам математиката и чаровните математички започнах да пресмятам. До мача със "Сутиеска" има по-малко от 10 дни? Тъй като притежавам и някакво романтично чувство предположих, че Митов не мисли за първия мач от Лига Европа. Вероятно не се бори и за класиране в следващия кръг. Важното е да гради отбора. Какъв по-добър повод за сплотяване на колектива, любителите на чуждици ще го нарекат тиймбилдинг, от "July Morning"?
Дали ще ходим на Камен бряг? Според мен не е необходимо. Още повече, че от тази сутрин е модерно да се отменят екскурзии. При това изплащаме дългове. И Искаро предлага подходяща обстановка. Всъщност Митов можем да го хвърлим и в Перловска река. Важното е да го изхвърлим. По-добре късно, отколкото още по-късно!