"Европейският съд за правата на човека излезе с решение, че законът в Русия, забраняващ т. нар. гей пропаганда сред малолетни, нарушава свободата на мнение, предаде Асошиейтед прес.
В първата голяма съдебна битка на руски активисти, оспорващи закона, съдът постанови в полза на трима хомосексуални активисти, които смятат, че той нарушава свободата на мнение и е дискриминационен към хората с различна сексуална ориентация.
С приемането на подобни закони властите насърчават предразсъдъците и хомофобията, които са несъвместими с принципите за равенство, плурализъм и търпимост, присъщи на демократичното общество, и нарушават член 10 от Европейската конвенция за човешките права, гарантиращ свободата на мнение, заявява седемчленният съдийски състав в решението..."
Цялата статия можете да прочетете тук:
https://dariknews.bg/novini/sviat/evrop ... ta-2031688
Май руснаците този път окончателно се дискредитираха в очите на целокупната европейска либерална общност. Въпросът обаче е, както някога питаше Галъп, къде точно сме ние - в компанията на Путин или в компанията на сър Елтън Джон и сие?
Европейският съд за правата на човека отново осъди Русия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Европейският съд за правата на човека отново осъди Русия
ЗЕНИТ - ЧЕМПИОН!!!
Re: Европейският съд за правата на човека отново осъди Русия
Ето ти една кукичка:
Европейският съд по правата на човека как може да съди държава, която не е член на Европейския съюз?
Европейският съд по правата на човека как може да съди държава, която не е член на Европейския съюз?

"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
И аз това се питам?!?!?!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
В Русия все още държат на ХРИСТИЯНСТВОТО и морала, а в Западна Европа отдавна са отстъпили от Християнките принципи и морал. Поради тази причина много педерастии се докопаха до власт там, както и в България и извоюваха анти човешки права за себе си да парадират. Няма и не може да има по-голяма глупост от това да пропагандираш и рекламираш сексуалната си ориентация. Приветствам Руските власти за забраната, която са наложили и бих се зарадвал, като нормален човек и в България да се осъзнаят и да забранят тази простотия, като гей паради и подобни !!!!
Все едно мен да ме съдят, че съм нарушил правата на белите мечки 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
[quote="W84me"]Все едно мен да ме съдят, че съм нарушил правата на белите мечки
[/quote
Паралела който правиш е безмислен. Педалковците да си правят каквото искат,но без да го афишират. А в никакъв случай не трябва да се намесват деца.

Паралела който правиш е безмислен. Педалковците да си правят каквото искат,но без да го афишират. А в никакъв случай не трябва да се намесват деца.
fullmoon написа:Ето ти една кукичка:
Европейският съд по правата на човека не е орган или институция на ЕС, а е създаден по Конвенцията за защита на човешките права и основните свободи - т.нар. Страсбургска система. ЕС има Съд в Люксембург.
Много държави - членки на Съвета на Европа - не са членки на ЕС. Двете организации и системи си приличат, но са и доста различни.
- vg_vasilev
- Контакти:
Защо ли съда не си разпростре влиянието в Турця и Сирия и да почне на съди Ердоган и идилците?
ЕСПЧ пнх...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Значи... Съда за правата на човека съди Русия, защото "забранява гей пропагандата сред МАЛОЛЕТНИТЕ"... ? Е някак не го разбирам...