Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..
На проби е да, аз се чудя как така от отборът на ''Левски'' са забранили камери на журналисти на стадиона, да не би в Правец да е техен стадиона?
Ако са наели базата (би трябвало да са), със сигурност имат право да забранят. Защо го правят, не ми е ясно изобщо.
-
- Контакти:
Ами дано не са забранили и смартфоните, че да има после някакъв репортаж някъде 

-
- Контакти:
По Дарик сега казаха, че ще приберем 100 000 евро от Бурабия, ако подпише с Коняспор, подписали сме били добър договор с тях, когато им го продадохме. Е*ати трансферния удар ще направим без да е наш футболист 

Бурабия май сме им го дали без пари срещу процент от бъдещ трансфер. Дано го продадат. И после дано да ни платят 

-
- Контакти:
Шерифа сменен, контузил го Бабатундата...
-
- Контакти:
Коконов 1:0 
53 мин. 1:0 за Черно море. Ертан Томбак открадна топката в половината на „моряците“, проби по целия фланг, стигна почти до аутлинията, от където центрира и Иван Коконов с глава откри резултата

53 мин. 1:0 за Черно море. Ертан Томбак открадна топката в половината на „моряците“, проби по целия фланг, стигна почти до аутлинията, от където центрира и Иван Коконов с глава откри резултата
Според Гонг моряците са имали само четири отигравания в атака,а Левски са ни мачкали цял мач.Върхът на сладоледа е отменената чиста 100%-ва дузпа,която е била като по учебник писан от видни левскари,главният съдия я свирнал,но престъпникът отстрани го е разубедил.След мача са успокоили малкия Мук че по време на първенството грешката ще бъде компенсирана подобаващо,само да не пускат жалби ако може.Сега ще има преразказ по "аз чух,един ми каза" и никой няма да разбера какво точно сме играли за съжаление.Дано поне един моряк е гледал контролата че да имаме нещо от първа ръка.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Според Гонг моряците са имали само четири отигравания в атака,а Левски са ни мачкали цял мач.Върхът на сладоледа е отменената чиста 100%-ва дузпа,която е била като по учебник писан от видни левскари,главният съдия я свирнал,но престъпникът отстрани го е разубедил.След мача са успокоили малкия Мук че по време на първенството грешката ще бъде компенсирана подобаващо,само да не пускат жалби ако може.Сега ще има преразказ по "аз чух,един ми каза" и никой няма да разбера какво точно сме играли за съжаление.Дано поне един моряк е гледал контролата че да имаме нещо от първа ръка.
Абе важното е, че праснахме Левски.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Честито моряци - не започваме зле контролите. 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------