Няма вече "Спортен свят" по Нова
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Няма вече "Спортен свят" по Нова
Какво го слушате тоя помак ! Деба смешника! Тебе да те свалим на земята, че нещо много взе да пускаш жълтини...
- cesekar4o_the best
SobieskiVanilla написа:Супер дразнещо е по всяко време на годината да си сържиш слънчевите очила на банката, на която водиш. А е супер селско и да си мъкнеш панела на CD-то от колата и документите. Е, Крумчо си ги влачи в студиото - ту на банката, ту на масата. Или той е страшен селяк, или в Нова ТВ страшно се краде![]()
Иначе предаването е по-добро от тези на БТВ и К1.
ТОЯ КРУМ САВОВ , АЗ СИ МУ ВИКАМ ГЛЪМ САВОВ, СИ БЕШЕ ЧИСТОКРЪВНО ГОВЕДО.
РОДЕН Е В СЪЩИЯ ГОВЕЖДИ ОБОР В КОЙТО Е РОДЕН ТОМИСЛАВ.
ДАЖЕ ЗАЕДНО ПРАВЕХА СВИРКИ НА ГОВЕДАТА ПО НАЦ.ТЕЛЕВИЗИЯ В НАЧАЛОТО
НА ДЕМОКРАЦИЯТА.ВЕЧНОО КАЗИОННИ,ВЕЧНО СЪС ВЛАСТТА,ВЕЧНО ВЪВ ЕФИР.
БРАВО!ДОБРА ВЕСТ.
ЕДНО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО ГОВЕДО ПО-МАЛКО!
Е, аз гледах ей сега даваха реклама!За неделя от 13 часа май 

"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
- Ticha
- Контакти:
Ако трябва да съм честен предаването като замисъл ми харесваше, но не и водещия Крум Савов. Дори ми беше доста антипатичен. Спокойно, новия спортен директор на НТВ ще измисли още по-добър формат на спортното предване. Вече се е доказал в Диема.
То спорт няма вие "Спортен свят" търсите. 

slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Истина е.
Предаването на Крум се сваля от 1-ви декември. Самият водещ се понижава в обикновен спортен журналист, а шефското място, на отговарящ за спорта, се поема от Веселин Василев от Диема
Предаването на Крум се сваля от 1-ви декември. Самият водещ се понижава в обикновен спортен журналист, а шефското място, на отговарящ за спорта, се поема от Веселин Василев от Диема
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Вчера пишеше някъде, че предаването щяло да се мести по диема, ама без Крум,щото бил обиден.
нямам подпис...
Очаквах го отдавна.
Последната година изпростя, а и мачовете които даваха по НТ бяха под всяка критика от страна на коментари...
Последната година изпростя, а и мачовете които даваха по НТ бяха под всяка критика от страна на коментари...
- plamen etov
- Контакти:
mishkar написа:Вчера пишеше някъде, че предаването щяло да се мести по диема, ама без Крум,щото бил обиден.
Не братле въобще го свалят от ефира!!Нормално е Крум Савов да е обиден ,все пак той създаде Спортен свят ,и беше първото спортно тв предаване с пряк контакт от страна на зрителя

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
cesekarcho boys..15 написа:Няма вече "Спортен свят" по Нова
Култовото предаване на Нова ТВ "Спортен свят" с водещ Крум Савов е свалено от ефира на националната медия като част от крупните реформи, подети от новите собственици.
КУЛТОВОТО ПРЕДАВАНЕ-КАКВО МУ Е КУЛТОВОТО?ЕДИН НЕКАДЪРНИК-С ОГРОМНО САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ,ПО-МАЛКО В ЕФИРА
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .