Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 19 юни 2017 23:34

buhata_prime написа:
delqnski47 написа:
buhata_prime написа:
Mitata написа:Чия е емблемата? Не принадлежи ли на едни и същи фенове, с малки изключения? Кой е чуждият сайт, който ползваме незаконно???

Е, тва като го чуя и трудно се сдържам да не изпадна в неистов смях. Как може някой да си въобразява, че емблемата принадлежи на феновете?!?!?! Говорим за закони, нали? Не за моралната и темподобна гледна точка. Емблемата на ЦСКА е собственост на "ПФК ЦСКА" АД (в несъстоятелност) и към настоящия момент. И ще бъде, или докато някой откупи патентното право, или докато срокът на патента изтече. Ако те интересува повече по темата, разгледай Закона за патентите и регистрацията на полезните модели ;)

Много обичате да говорите за "закони" без да се съобразявате,че те не отчитат тъй наречените милиони "частни случаи",които неизбежно се срещат в ежедневието.(ако ги нямаше частните случаи всички щяха да са юристи,а истинските юристи щеха да пукнат от глад).Я ми кажи на прост чист български в парична единица лева ако искаш(може в донги)колко струва,чисто хипотетично,една емблема на отбор с 0 фена.

На прост чист български език ти отговарям, че ако аз си бях създал отбор "Черешка" с дружество "ПФК Черешка-Кюстендил" АД и се бях явил на публичната продан на активите на "ПФК ЦСКА" АД (в несъстоятелност), съответно моята оферта бе в най-висок размер, да речем 9 милиона лева, и респективно платя цената, която съм предложил... То, моят отбор "ПФК Черешка-Кюстендил" АД, с 3-ма фена (аз, майка ми и баща ми) щеше да има емблема, която струва 5 000 000 лева (да кажем, че това е частта на емблемата от всички активи). Сега разбра ли го?

Ма тва да не ти е картина на Пикасо? И кво щеше да прайш с тая емблема и пред кого и каква търговска дейност щеше да развиваш?Ти може и 5 милиарда да дадеш,ако искаш.Тя баба ти Дора нема ги откаже.... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юни 2017 23:35

demon777 написа:
1982 написа:
demon777 написа:
Мисли малко преди да пишеш.

Да, БФС ги е писал и ги е одобрил, не арменският поп.

И едно е промяна на закони, съвсем друго е погазване на такива ..... има разлика. Голяма.

Със сформирането на новата ППЛ се пишат и нови закони защото ново ППЛ неможе да функционира със старите такива.

"Новата ППЛ" не може да отмени дисциплинарното наказание на Литекс/ЦСКА-София с изхвърляне в Б група. Нямаше такъв текст, по който да стане.

"Новата ППЛ" не може да промени факта, че Литекс си промени правната форма и трябваше да загуби професионалния си лиценз, а после 3 години да няма право на нов такъв.

Аджеба, ако си чел лиценза ви за миналия сезон, той е издаден по ....... "старата Наредба". И по нея вие .... нямахте право на такъв. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 19 юни 2017 23:35

Corwin написа:
buhata_prime написа:
Corwin написа:Само да спомена, че емблемата е марка, а не патент :)

Прав си, грешката е моя. Не е патент, марка е. Така или иначе, обаче, подлежи на регистрация за определен период в Патентно ведомство и правото върху същата може да се продава, преотстъпва и т.н.

Мда. И регистрацията изтича на 27 юли т.г. :D
Квото беше - беше с тая емблема, никой няма да плаща за нея.

Тва е интересна информация, не се бях сетил да проверя срока на регистрацията... Сега много части от пъзела започват да се нареждат :)
Изображение

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 19 юни 2017 23:37

demon777 написа:
Corwin написа:
buhata_prime написа:

Прав си, грешката е моя. Не е патент, марка е. Така или иначе, обаче, подлежи на регистрация за определен период в Патентно ведомство и правото върху същата може да се продава, преотстъпва и т.н.

какво означава това?
нещо не схваща, като изтече периода и никой не плати какво става?
как ще регистрират друга

Те вече заявките за идентичните нови марки са направени (от ЦСКА-София). По същество, компетентните органи не проверяват дали има подобни марки, собственикът на предходна марка трябва сам да си дебне (в случая - ЦСКА чрез Дора Милева). Само че се съмнявам тя да предприеме такива действия.

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 19 юни 2017 23:37

Corwin написа:
buhata_prime написа:

Ама да, ама тя е запорирана от НАП, демек не може да се пререгистрира, докато не падне запора.
Изображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 19 юни 2017 23:37

vaskonti написа:В писмото пише, че не може да кандидатства за евролиценз, а не, че е отказан. Той не се дава автоматично на всеки, а само на който кандидатства и е покрил критериите. Но критериите се разглеждат СЛЕД подаване на кандидатурата. А съобразно тригодишното правило, самата кандидатура няма да бъде допусната за разглеждане. Ще ги върнат още на входа.

Точно това е абсурда на БФС. Съгласно действащата наредба, чл.12, ал.2 и 3, второто необходимо условие за кандидатстване за лиценз е именно това правило. То е фундаментална част от ФФП и клубното лицензиране. Критериите се разглеждат впоследствие, ако кандидатът отговаря на правилото (или се прави изключение на правилото). Лиценз не би трябвало да има издаден въобще, освен ако е направено изключение на това правило. За ППЛ БФС има правомощията да го направи, за ЕКТ трябва одобрението на УЕФА.

Вчера пусках цитати от наредбата, ето я тук: http://www.bfunion.bg/uploads/2017-02-0 ... 016_BG.PDF

Призовавам хората, които таят надежда, да четат нормативните документи, не интерпретации на други.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 юни 2017 23:37

Българската държава извърши много по-сериозни простъпки срещу ЦСКА, нещо повече, с действията и бездействията си тя се опита да премахне този клуб като "комунистически". Така че пет пари не давам за дребните пропуснати ползи от нейна страна. Ако държавата не се бе опитвала да съсипе ЦСКА, тя щеше да получава много по-сериозни приходи от клуба.
Последна промяна от Mitata на 19 юни 2017 23:38, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 19 юни 2017 23:38

Аз обяснявам че бфс пишат правилата и могат да правят квото си искат ама или не четеш или не разбираш или незнам..... квото каже бфс тва става те определят законите те колят те бесят
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юни 2017 23:41

demon777 написа:Аз обяснявам че бфс пишат правилата и могат да правят квото си искат ама или не четеш или не разбираш или незнам..... квото каже бфс тва става те определят законите те колят те бесят

Това че си написал даден закон не ти позволява да го нарушаваш !!!! Можеш да го промениш, но не и да го нарушиш. А БФС тотално погази половината си правилници и наредби, на обществеността това бе пробутано като някакъв измислен рестарт на българския футбол, но въпросната тъпотия няма никаква юридическа стойност.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 юни 2017 23:41

Corwin написа:
demon777 написа:
Corwin написа:
buhata_prime написа:

какво означава това?
нещо не схваща, като изтече периода и никой не плати какво става?
как ще регистрират друга

Те вече заявките за идентичните нови марки са направени (от ЦСКА-София). По същество, компетентните органи не проверяват дали има подобни марки, собственикът на предходна марка трябва сам да си дебне (в случая - ЦСКА чрез Дора Милева). Само че се съмнявам тя да предприеме такива действия.

Ти ме уби с това инфо за датата. :shock: Да не стане " оти ручахме жабетата"

Върни се в “ЦСКА”