Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот vaskonti » 19 юни 2017 23:24

Mitata написа:
vaskonti написа:
Mitata написа:Чия е емблемата? Не принадлежи ли на едни и същи фенове, с малки изключения? Кой е чуждият сайт, който ползваме незаконно???

Не, емблемата и марката са активи на един фалирал клуб. Не на някакви фенове. Сайта също - cska.bg. Но аз говоря за законова гледна точка, ти ако говориш за сърца червени, дух червен, Жеков, Бай Добри и т.н. , това е друг въпрос.

Как пострада фалиралият клуб от това, че друг клуб, чиите фенове го считат за наследник на фалиралия, използва емблемата?

Това какво общо има? Феновете били считали нещо си??? Ти сериозно ли?? Нали питаш какво незаконно правите? Трябва ли да има пострадали?
Като питаш кои закони са нарушени, поне се придържай към този смисъл, а не ми залитай към патоса с феновете и "достойният" им избор.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 юни 2017 23:25

vaskonti написа:
delqnski47 написа:Един прост въпрос към всички(независимо каква позиция заемат):
Няма ли да е голям кеф,ей така за ташака,да осъдим УЕФА. :mrgreen: Не коментирам дали е възможно или не.Просто питам.Аз лично ще се изкефя дори и Левски,примерно,да го направят.Още помня,не знам за кой отбор ставаше въпрос,нещо им занулиха класирането за ШЛ щот вкарали някъв нередовен играч в последната минута ли кво беше.А то се оказа няква тяхна грешка без да се съобразят.Въпреки това ония боклуци ги резнаха,щот в правилата нам си кво пишело...Тва ако беше Реал щяха ли да ги отрежат...едва ли.

Разбира се, че ще е кеф, но ще е пирова победа. Не ми се мисли как ще ни отмъщават - със съдии, нагласени жребии, санкции... футболът ни ще затъне още повече.

Те са мафия,тва е вън от съмнение.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 юни 2017 23:25

buhata_prime написа:
Mitata написа:
vaskonti написа:Не, емблемата и марката са активи на един фалирал клуб. Не на някакви фенове. Сайта също - cska.bg. Но аз говоря за законова гледна точка, ти ако говориш за сърца червени, дух червен, Жеков, Бай Добри и т.н. , това е друг въпрос.

Как пострада фалиралият клуб от това, че друг клуб, чиите фенове го считат за наследник на фалиралия, използва емблемата?

Ами, например с това, че патентното право може да се преотстъпва възмездно, срещу пари демек. Пари, с които можеше да се удовлетвори държавата ;)

Същата тази държава, която допусна предишните ни собственици да натрупат 12 млн. дълг към НАП срещу фалшиви обезпечения? Същата държава, която не разследва онези, които умишлено натрупаха десетки милиони дългове на ЦСКА и ни докараха до предфалитно състояние?
Същата тази държава, която дискриминира ЦСКА повече от 20 години като ни държи в неравностойно положение спрямо останалите клубове в страната?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юни 2017 23:26

demon777 написа:
1982 написа:
demon777 написа:Ама ти сериозен ли си?
Това не са закони , а правила на БФС. Разлика правиш ли?
Щом БФС-то по собствено желание /ако са принудени докажи го/ ги нарушава каква вима имаме ние?

Да, сериозен съм, правилата на БФС са законите, по които се провежда тази игра у нас. Други закони няма, тези са.

Не става само с ядене тря и акъл мой човек.
Кой ги е писал тея закони БФС ли?
А ако са те могат ли те да ги променят?

Мисли малко преди да пишеш.

Да, БФС ги е писал и ги е одобрил, не арменският поп.

И едно е промяна на закони, съвсем друго е погазване на такива ..... има разлика. Голяма.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 19 юни 2017 23:26

buhata_prime написа:
Mitata написа:
vaskonti написа:Не, емблемата и марката са активи на един фалирал клуб. Не на някакви фенове. Сайта също - cska.bg. Но аз говоря за законова гледна точка, ти ако говориш за сърца червени, дух червен, Жеков, Бай Добри и т.н. , това е друг въпрос.

Ами, например с това, че патентното право може да се преотстъпва възмездно, срещу пари демек. Пари, с които можеше да се удовлетвори държавата ;)

Само да спомена, че емблемата е марка, а не патент :)
Едно проучване на марки със съдържание 'ЦСКА' ще покаже, че ЦСКА-София и още разни сателнитни дружества са пуснали десетина заявки за почти идентични марки. И също така регистрацията на емблемата изтича след 1 месец.... затова никога никой няма да плати 8 милиона за марка с изтекла регистрация ,а просто ще си регистрира нова.
Последна промяна от Corwin на 19 юни 2017 23:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 19 юни 2017 23:28

delqnski47 написа:
buhata_prime написа:
Mitata написа:Чия е емблемата? Не принадлежи ли на едни и същи фенове, с малки изключения? Кой е чуждият сайт, който ползваме незаконно???

Е, тва като го чуя и трудно се сдържам да не изпадна в неистов смях. Как може някой да си въобразява, че емблемата принадлежи на феновете?!?!?! Говорим за закони, нали? Не за моралната и темподобна гледна точка. Емблемата на ЦСКА е собственост на "ПФК ЦСКА" АД (в несъстоятелност) и към настоящия момент. И ще бъде, или докато някой откупи патентното право, или докато срокът на патента изтече. Ако те интересува повече по темата, разгледай Закона за патентите и регистрацията на полезните модели ;)

Много обичате да говорите за "закони" без да се съобразявате,че те не отчитат тъй наречените милиони "частни случаи",които неизбежно се срещат в ежедневието.(ако ги нямаше частните случаи всички щяха да са юристи,а истинските юристи щеха да пукнат от глад).Я ми кажи на прост чист български в парична единица лева ако искаш(може в донги)колко струва,чисто хипотетично,една емблема на отбор с 0 фена.

На прост чист български език ти отговарям, че ако аз си бях създал отбор "Черешка" с дружество "ПФК Черешка-Кюстендил" АД и се бях явил на публичната продан на активите на "ПФК ЦСКА" АД (в несъстоятелност), съответно моята оферта бе в най-висок размер, да речем 9 милиона лева, и респективно платя цената, която съм предложил... То, моят отбор "ПФК Черешка-Кюстендил" АД, с 3-ма фена (аз, майка ми и баща ми) щеше да има емблема, която струва 5 000 000 лева (да кажем, че това е частта на емблемата от всички активи). Сега разбра ли го?
Изображение

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 19 юни 2017 23:31

Corwin написа:Само да спомена, че емблемата е марка, а не патент :)

Прав си, грешката е моя. Не е патент, марка е. Така или иначе, обаче, подлежи на регистрация за определен период в Патентно ведомство и правото върху същата може да се продава, преотстъпва и т.н.
Изображение

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 19 юни 2017 23:31

1982 написа:
demon777 написа:
Мисли малко преди да пишеш.

Да, БФС ги е писал и ги е одобрил, не арменският поп.

И едно е промяна на закони, съвсем друго е погазване на такива ..... има разлика. Голяма.

Със сформирането на новата ППЛ се пишат и нови закони защото ново ППЛ неможе да функционира със старите такива.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 19 юни 2017 23:33

buhata_prime написа:

Прав си, грешката е моя. Не е патент, марка е. Така или иначе, обаче, подлежи на регистрация за определен период в Патентно ведомство и правото върху същата може да се продава, преотстъпва и т.н.

Мда. И регистрацията изтича на 27 юли т.г. :D
Квото беше - беше с тая емблема, никой няма да плаща за нея.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 19 юни 2017 23:34

Corwin написа:
buhata_prime написа:

Мда. И регистрацията изтича на 27 юли т.г. :D
Квото беше - беше с тая емблема, никой няма да плаща за нея.

какво означава това?
нещо не схваща, като изтече периода и никой не плати какво става?
как ще регистрират друга
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Върни се в “ЦСКА”