Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот vaskonti » 19 юни 2017 22:58

demon777 написа:
1982 написа:
Mitata написа:Кой закон сме нарушили?

Кой не сте ..... неслучайно БФС миналото лято пренаписа половината Наредба и я използва със задна дата после, че криво-ляво да позамаже лайната .... не, че стана много законно така, ама все пак живеем в Булгаристан ...

И аз да те попитам... кой точно закон?
Обясни де като си толкоз наясно кой конкретнен закон сме нарушили.
Не ми обяснявай бфс кво са правили

Най-малкото - ползвате чужда емблема, чужда марка, чужд сайт. Това е наистина най-малкото.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 юни 2017 23:04

vaskonti написа:
demon777 написа:
1982 написа:

Кой не сте ..... неслучайно БФС миналото лято пренаписа половината Наредба и я използва със задна дата после, че криво-ляво да позамаже лайната .... не, че стана много законно така, ама все пак живеем в Булгаристан ...

Най-малкото - ползвате чужда емблема, чужда марка, чужд сайт. Това е наистина най-малкото.

Чия е емблемата? Не принадлежи ли на едни и същи фенове, с малки изключения? Кой е чуждият сайт, който ползваме незаконно???
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 19 юни 2017 23:07

onegavon написа:Аре , да не се плашим с мониторинг, че ако драснем и ние един донос вас пък хич не ви виждам.

Аз съм сигурен,че ще има някакво положително развитие незевисимо под каква форма.

Прав ви път.
Ние бяхме под мониторинг и оцеляхме, някой друг май не успя ;)
Аз не виждам какво положително развитие може да очакваш. Според мен е по-вероятно да получите още няколко зад врата ,ако не си седите на задника.
УЕФА са безкрайно далеч от еталона за прозрачност и чистота.,но повярвай ми да излизаш срещу евреи с андрешковски номера не е най-умното ,което може да направиш.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юни 2017 23:07

Сега чакаме и вписването в ТР на списъка на Дора, че да почне голямото обжалване, демек - протакване и на процедурата с търга .... и там сагата тепърва започва, разбира се, дай Боже мутрата от село Микре да ме обори и най-сетне вземе да плати за нещо ...... ама, дето се вика, а дано, ама надали ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 юни 2017 23:08

Mitata написа:
vaskonti написа:
demon777 написа:
1982 написа:

Чия е емблемата? Не принадлежи ли на едни и същи фенове, с малки изключения? Кой е чуждият сайт, който ползваме незаконно???

Не, емблемата и марката са активи на един фалирал клуб. Не на някакви фенове. Сайта също - cska.bg. Но аз говоря за законова гледна точка, ти ако говориш за сърца червени, дух червен, Жеков, Бай Добри и т.н. , това е друг въпрос.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 юни 2017 23:08

1982 написа:
demon777 написа:
1982 написа:

Ще ти обясня бе .... примерно правилото за промяна в правната форма - знаеш ли, че трябваше на Литекс/ЦСКА-София да му се отнеме заради това професионалния лиценз и 3 години после да няма право на такъв, тоест на достъп до Б и А група ?!

Ами дисциплинарното наказание на Литекс/ЦСКА-София да играе в Б група, заради напускането на терена в мача срещу Левски ??! .... няма правилник, по който това наказание подлежеше на анулиране, никакви "рестарти" и подобни глупости, такъв вариант нямаше никъде в устав, наредби, правилници и т.н.

И още много, ама ще стане дълго.

А новосформираната ППЛ? Поканите? И това ли е незаконно?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 19 юни 2017 23:11

Mitata написа:Чия е емблемата? Не принадлежи ли на едни и същи фенове, с малки изключения? Кой е чуждият сайт, който ползваме незаконно???

Е, тва като го чуя и трудно се сдържам да не изпадна в неистов смях. Как може някой да си въобразява, че емблемата принадлежи на феновете?!?!?! Говорим за закони, нали? Не за моралната и темподобна гледна точка. Емблемата на ЦСКА е собственост на "ПФК ЦСКА" АД (в несъстоятелност) и към настоящия момент. И ще бъде, или докато някой откупи патентното право, или докато срокът на патента изтече. Ако те интересува повече по темата, разгледай Закона за патентите и регистрацията на полезните модели ;)
Последна промяна от buhata_prime на 19 юни 2017 23:14, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 19 юни 2017 23:11

1982 написа:
demon777 написа:
1982 написа:

Ще ти обясня бе .... примерно правилото за промяна в правната форма - знаеш ли, че трябваше на Литекс/ЦСКА-София да му се отнеме заради това професионалния лиценз и 3 години после да няма право на такъв, тоест на достъп до Б и А група ?!

Ами дисциплинарното наказание на Литекс/ЦСКА-София да играе в Б група, заради напускането на терена в мача срещу Левски ??! .... няма правилник, по който това наказание подлежеше на анулиране, никакви "рестарти" и подобни глупости, такъв вариант нямаше никъде в устав, наредби, правилници и т.н.

Ама ти сериозен ли си?
Това не са закони , а правила на БФС. Разлика правиш ли?
Щом БФС-то по собствено желание /ако са принудени докажи го/ ги нарушава каква вима имаме ние?
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юни 2017 23:12

Mitata написа:
1982 написа:Ще ти обясня бе .... примерно правилото за промяна в правната форма - знаеш ли, че трябваше на Литекс/ЦСКА-София да му се отнеме заради това професионалния лиценз и 3 години после да няма право на такъв, тоест на достъп до Б и А група ?!

А новосформираната ППЛ? Поканите? И това ли е незаконно?

Никаква новосформирана ППЛ не отменя изхвърлянето на Литекс/ЦСКА-София в Б група, няма такова правило никъде написано. Аджеба, ще обясниш ли защо наказанието на Прохазка важеше и за "новосформираната ППЛ", а това на Литекс - не ???! Изображение

Всичко миналото лято бе един огромен цирк, в който нямаше почти нищо законно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 юни 2017 23:15

Един прост въпрос към всички(независимо каква позиция заемат):
Няма ли да е голям кеф,ей така за ташака,да осъдим УЕФА. :mrgreen: Не коментирам дали е възможно или не.Просто питам.Аз лично ще се изкефя дори и Левски,примерно,да го направят.Още помня,не знам за кой отбор ставаше въпрос,нещо им занулиха класирането за ШЛ щот вкарали някъв нередовен играч в последната минута ли кво беше.А то се оказа няква тяхна грешка без да се съобразят.Въпреки това ония боклуци ги резнаха,щот в правилата нам си кво пишело...Тва ако беше Реал щяха ли да ги отрежат...едва ли.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”