Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..
Още едно попълнение - Цветелин Чунчуков. Помня, че в Ботев добре игра, после в Лудогорец логично не можа да пребори конкуренцията на Кешеру и сие в нападение.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Взели сме Цветелин Чунчуков. Според мен е нелош нападател. Говоря по спомен от изявите му в Ботев. Подвижен, с прилична техника. В Лудогорец с оглед на поставените цели и с наличието на Кешеру няма как да му се получат нещата. Според мен е по- добър избор от примерно Наско Илиев или Сукуна. Един остър флангови футболист ни трябва с добро центриране. Имахме Секо, но замина. Балджийски е несериозен, Коконов е много разпилян. Мартин Костадинов е опция, но имаме два фланга все пак. Един разиграващ халф на ниво (просто нямам вяра на цигани, а Божилката си го знаем). И вратар. Като Коварж няма да намерим, но е несериозно при една контузия на Емо да останем с 16-17 годишни вртари. Другото сякаш е ОК.
- thisisthelife
- Контакти:
Интересно. Чунчуков в Ботев показа нелоши игри и определено загатна за нещо повече. Дано този престой в Лудогорец да не му се е отразил пагубно. Беше ясно, че при наличието на техните нападатели няма да получава много шанс. Надявам се в Черно Море да се разиграе както в Ботев.
Truth is hate for those that hate the truth.
Лудогорец и някой излишен вратар дали нямат? 
И аз споделям мнението, че Михайлов не е чак толкова лош избор (не е много по-зле от Пиргов да речем - има подобни на него силни и слаби страни), но нищо не пречи да искаме някой по-добър ...

И аз споделям мнението, че Михайлов не е чак толкова лош избор (не е много по-зле от Пиргов да речем - има подобни на него силни и слаби страни), но нищо не пречи да искаме някой по-добър ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Понареждат се нещата според мен и аз съм доволен. А дори още не сме почнали с контролите, има време играчите да свикнат малко или много един с друг. Не ги вземаме в последния момент както почти всеки път. Другото хубаво е, че вземаме повече българи и то доказани чат-пат, а не Хлупици, Пируловци, Шромовци и всякакви такива. Остава обаче играчите да направят добър колектив в съблекалнята и да заиграят като отбор на терена. Едва ли ще сме много атрактивни, но трудно ще падаме мисля

Добрите новини следват една след друга.Чунчуков е много добра опция,остава да влезе във форма и е много млад още.Тоест ще иска да се доказва за да търси реализация.Нелош избор според мен.На майтап ще скалъпим приличен отбор.Сега остана да ревем с пълно гърло-ВРАТАААААААААААААААААААААААААААР!!!!Защото както съм казвал неведнъж,тази игра спокойно може да се играе и без чисти крила,стига да имаш качествени халфове ставащи за схема без крила.А ние с това количествено натрупване на халфове понатрупахме и качество.Очаквам новината за Нар.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
И аз съм доволен. Дано Чунчука да е гладен да се докаже и да загърби грешката, която сам допусна с трансфера си в Лудогорец. Има качества, единственото лошо е, че с Кузма са малко еднотипни. Дано да си върне формата бързо. Определено в Ботев беше по-добрия в сравнение с оня измисленяк Алекс Колев.
А схеми без крила не ща да гледам. Нека Жадното да си практикува диамантените формации.
А схеми без крила не ща да гледам. Нека Жадното да си практикува диамантените формации.
- violetovgeneral
- Контакти:
Абе добре си партнираме с Лудогорец....Няма лошо!
- violetovgeneral
- Контакти:
От тяк каквото вземем-грешка няма!Играчите им са на друго ниво.Не откривам топлата вода,де!
Сега се замислих, че сме направо като в края на трансферен прозорец ... трансфер след трансфер 

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"